Ilmoittautuminen syyskaudelle 2023

Ilmoittautuminen syyskauden toimintaan on avoinna!

Lasten syyskauden ilmoittautuminen on avoinna. Ikurissa ja Leinolassa lasten harrasteryhmien syyskausi tulee kestämään 14.8.-3.12. Ratinassa ja kouluilla syyskauden pituus on vaihteleva. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Hyvä harrastus hyvässä seurassa!

Päivittäinen lasten liikunta on lapsen normaalin fyysisen kasvun ja kokonaisvaltaisen kehityksen kannalta välttämätöntä. Lasten liikuntaharrastus ja liikkuminen on tärkeää myös motoristen taitojen ja hermoston kehittymisen näkökulmasta. Voimistelu liikuntamuotona kehittää niin kehonhallintaa, voimaa, nopeutta, motoriikkaa, tasapainoa kuin ketteryyttäkin – ja on kaiken lisäksi kivaa, varsinkin hyvässä seurassa!

 

Lue lisää eri harrastelajien voimistelukouluista

Telinevoimistelu

Telinevoimistelu on monipuolinen ja hauska harrastus, jossa pääsee kokeilemaan omia rajojaan. Telinevoimistelu kehittää kattavasti voimaa, ketteryyttä, tasapainoa ja liikkuvuutta. Telinevoimistelusta on hyötyä läpi elämän, ja se sopii mainiosti oheisharjoitteluna myös muille lajeille. Harrasteryhmiä Sisusta löytyy kaikille: nuorimmat ovat alle 2-vuotiaita ja vanhimmat yli 80-vuotiaita.

Harrasteryhmissä päätavoitteena on voimistelun ilo hyvässä treeniporukassa sekä tietenkin uusien liikkeiden oppiminen. Harrasteryhmissä kiinnitetään huomiota telinevoimistelulle olennaisiin liikkeisiin ja asentoihin ja siihen, että liikkeet suoritetaan teknisesti oikein.  Ohjaajamme ovat koulutettuja ja monilla on kilpavoimistelutausta- tai muu urheilutausta. Toimintamme on tasokasta ja turvallista.

Ryhmät on jaoteltu tason ja lapsen iän mukaan. Ryhmistä voi edetä seuraavaan ryhmään sitä mukaa kun taidot kehittyvät. 

Joukkuevoimistelukoulu

Joukkuevoimistelua harrastetaan seurassamme eri taitotasoilla  harrastevoimistelusta aina huippu-urheiluun saakka. Joukkuevoimistelu on erinomainen lajivalinta, jos haluaa kehittää voimaa, nopeutta, vartalonhallintaa, liikkuvuutta ja koordinaatiota sekä kokea liikunnan ohella taiteellisia elämyksiä. Joukkuelajissa korostuu sosiaalisten taitojen kehittäminen ja lajin parissa solmitaan usein
elinikäisiä ystävyyssuhteita. Seuramme valmentajat ovat koulutettuja ohjaajia, joilla useimmilla on myös oma lajitausta.

Kilpa-aerobic alkeisryhmä Sisubic

Pidätkö vauhdikkaasta liikunnasta, haluat oppia uusia temppuja, tutustua uusiin kavereihin ja voimistella menevän musiikin tahtiin? Silloin kilpa-aerobic on juuri sinun lajisi.

Kilpa-aerobicin avoimissa lasten ryhmissä pääsee tutustumaan vauhdikkaaseen ja energiseen lajiin. Lajissa harjoitellaan voimistelun perusasioita, lajin vaikeusliikkeitä, tanssillisia käsi-ja jalkaliikkeitä sekä akrobatialiikkeitä. Lajissa voi halutessaan kilpailla yksilö-, joukkue- tai ryhmäsarjassa ja laji sopii sekä tytöille että pojille. Seuran voimistelijan polulla on mahdollista edetä alkeisryhmästä esivalmennusryhmän kautta kilparyhmiin.

Tampereen Sisun kilpa-aerobicissa työskentelee osaava ja ammattitaitoinen valmennustiimi, joka mahdollistaa uusien taitojen oppimisen ja elämysten kokemukset voimisteluharrastuksen parissa.

Trampoliinivoimistelu

Trampoliinitunneilta saat hyvät lähtökohdat trampoliiniharjoitteluun ja pääset halutessasi syventämään pihatrampoliinitaitojasi. Jatkoryhmässä liikkeet ovat jo huomattavasti vaativampia, eli tunnilla keskitytään muun muassa volttien, flik-flakien ja muiden vaativampien akrobaattisten liikkeiden harjoitteluun.

Ninjagym/Freegym

Freegymissä yhdistyvät voltit, parkour, voimistelu ja voimaharjoittelu. Tärkeintä on erilaisten taitojen ja temppujen opettelu unohtaen kilpailu-järjestelmät ja niiden vaatimukset.
Freegymiä voi tehdä ikään, taustaan tai kokemukseen katsomatta sisällä saleissa tai ulkona. Sitä voi tehdä yksin tai yhdessä.

Parkour

Parkourissa pyritään hyödyntämään kaikkia ympäristön esineitä ja rakenteita nopeaan ja katkeamattoman sulavaan liikkeeseen.
Tunneilla edetään oman taitotason mukaisesti helpoimmista liikkeistä vaikeampiin temppuihin. 

Aikuinen-lapsi -voimistelu

Näillä tunneilla lapset pääsevät liikkumaan yhdessä äidin, isän tai muun tutun aikuisen kanssa. Tunneilla sekä aikuiset että lapset saavat harjoitella voimistelun perusliikkeitä ja kokea yhdessä liikunnan iloa.

Haluamme kannustaa koko perhettä liikkumaan !

 

Satubalettitunnilla tutustutaan baletin liikemuotoon ja etsitään baletinomaista liikkumistapaa lapselle luontaisia oppimistapoja hyödyntäen. Ohjauksessa painottuvat oppilaan oman kehon hahmottaminen, perusliikuntataitojen harjoittelu, koordinaatio, rytmiikka sekä luovat harjoitukset ja liikkuminen musiikin tahtiin. Satubaletissa seikkaillaan Frozen teemassa, Annan ja Elsan liikekieltä ja tanssillisuutta hyödyntäen.

soveltava voimistelu

Soveltavan liikunnan tarkoitus on löytää erilaisia mahdollisuuksia liikunnan toteuttamiseksi.  Soveltava voimistelu edistää fyysisten ominaisuuksien, kuten voiman, koordinaatiokyvyn ja tasapainon lisäksi myös ryhmässä toimimisen taitoja, rohkeutta ja itsevarmuutta.

Tampereen Sisulla voi harrastaa soveltavaa rytmistä voimistelua tai soveltavaa telinevoimistelua. Ilmoita lapsesi rohkeasti mukaan kokeilemaan uutta liikuntaharrastusta soveltavan voimistelun parissa! 

 

Soveltava rytminen voimistelu

löytyy valmennusryhmien kohdalta
huom!

Набирает группу русско-говорящих мальчиков 5-8 лет для занятий спортивной гимнастикой.

Адрес : Tesomankatu 33 Tampere.

Дополнительная информация :

www.tampereensisu.fi

harrasteliikunta@tampereensisu.fi
If possible please send emails in english or finnish.