Teline V-12

Naisten telinevoimistelu on kasvattanut viime vuosina voimakkaasti suosiota seurassamme: kilpailevien voimistelijoiden määrä onkin tällä hetkellä jo yli sata.

Kilparyhmässä harjoittelu on tavoitteellista ja harjoitusmäärät nousevatkin tavoitteista ja taitotasosta riippuen nopeasti melko suuriksi. Tämä edellyttää voimistelijalta ja koko perheeltä sitoutumista pitkäjänteiseen harjoitteluun sekä harjoitusmääriin. 
Me Tampereen Sisussa pidämme tärkeänä monipuolista ja hauskaa harjoittelua, joka mahdollistaa voimistelijoidemme kasvun pienestä jumppatytöstä jopa maajoukkueurheilijaksi asti. Tavoitteet ovat yksilöllisiä, mutta kaikille annamme mahdollisuuden niitä tavoitella.

Tällä hetkellä seuramme menestynein voimistelija on naisten maajoukkueeseen kuuluva Rosanna Ojala, joka valittiin Voimisteluliiton vuoden 2016 parhaaksi naistelinevoimistelijaksi. Lisäksi seurastamme naisten A-maajoukkueeseen kuuluu Fanni Ruuhonen ja B-maajoukkueeseen Helmi Tuohimäki. Tyttöjen A-maajoukkueeseen on valittu hyvien kilpailusuoritusten perusteella Susan Sadeharju.

Lisäksi voimistelijoitamme kuuluu maajoukkueen esivalmennusryhmään Minoreihin.

Kilpavoimistelijan polku

Telinevoimistelun esittelyvideolla Rosanna Ojala:

TESTITILAISUUDETKILPARYHMIIN