Tammikuusta 2018 alkaen Tampereen Sisu tarjoaa harrastusmahdollisuuksia myös erityisryhmille soveltavan rytmisen voimistelun muodossa.

Soveltavan liikunnan tarkoitus on löytää erilaisia mahdollisuuksia liikunnan toteuttamiseksi. Soveltava rytminen voimistelu edistää fyysisten ominaisuuksien, kuten voiman, koordinaatiokyvyn ja tasapainon, lisäksi myös ryhmässä toimimisen taitoja, rohkeutta ja itsensä hallitsemisen tunteita.

Rytmisen voimistelun erityisryhmän tunneilla tutustutaan rytmiseen voimisteluun lajina, harjoitellaan rytmiselle voimistelulle ominaisia harjoitteita ja liikkeitä sekä harjoitellaan special olympics rytmisen voimistelun valmisohjelmia, joissa on käytössä rytmiselle voimistelulle ominaisia voimisteluvälineitä.

Ryhmät on suunnattu lapsille, nuorille sekä aikuisille, joilla on kömpelyyttä tai vaikeutta liikkumisessa, oppimisessa, hahmottamisessa tai sosiaalisissa tilanteissa, kuten downin syndrooma, monimuotoinen kehityshäiriö tai dysfasia. 

Ryhmiä valmentaa erittäin kokenut ohjaajamme Mari Mieskonen. Marilla on vuosien kokemus soveltavan voimistelun ohjaamisesta ja erityistä tukea tarvitsevien voimistelijoiden kanssa toimimisesta.

Ryhmien harjoitusajat kevät 2020 (harjoitukset Ikurin Liikuntahallilla):

Sunnuntai 16-17             Soveltava rytminenvoimistelu Minetit Special  harrasteryhmä

Sunnuntai klo 17.15-18.45           Soveltava rytminenvoimistelu Minetit Special kilpa 1

Sunnuntai klo 18.30-20         Soveltava rytminenvoimistelu Minetit Special kilpa 2

Keskiviikkoisin 18.15-19.15             Soveltava telinevoimistelu
yli 7 v pojille

Kausi alkaa viikolla 34 ja kestää viikolle 50 asti.

Lisätiedot: harrasteliikunta@tampereensisu.fi

Ilmoittaudu mukaan ryhmiin!


Katso myös muut lajit:


harrasteliikunta@tampereensisu.fi
Fanny Juvonen | 040 6824813 |