Tampereen Sisu tarjoaa harrastusmahdollisuuksia myös erityisryhmille soveltavan rytmisen voimistelun muodossa.

Soveltavan liikunnan tarkoitus on löytää erilaisia mahdollisuuksia liikunnan toteuttamiseksi. Soveltava rytminen voimistelu edistää fyysisten ominaisuuksien, kuten voiman, koordinaatiokyvyn ja tasapainon, lisäksi myös ryhmässä toimimisen taitoja, rohkeutta ja itsensä hallitsemisen tunteita.

Rytmisen voimistelun erityisryhmän tunneilla tutustutaan rytmiseen voimisteluun lajina, harjoitellaan rytmiselle voimistelulle ominaisia harjoitteita ja liikkeitä sekä harjoitellaan special olympics -rytmisen voimistelun valmisohjelmia, joissa on käytössä rytmiselle voimistelulle ominaisia voimisteluvälineitä. 

Ryhmät on suunnattu lapsille, nuorille sekä aikuisille, joilla on kömpelyyttä tai vaikeutta liikkumisessa, oppimisessa, hahmottamisessa tai sosiaalisissa tilanteissa, kuten downin syndrooma, monimuotoinen kehityshäiriö tai dysfasia. 

Ryhmiä valmentaa erittäin kokenut ohjaajamme Mari Mieskonen. Marilla on vuosien kokemus soveltavan voimistelun ohjaamisesta ja erityistä tukea tarvitsevien voimistelijoiden kanssa toimimisesta.

Ryhmät harjoittelevat Sisuhallilla Leinolassa sunnuntaisin klo 15-20 välillä. Voimistelijat on tällä hetkellä jaettu kolmeen eri ryhmään taitotason ja motivaation mukaan. Lisätietoja harjoitusajoista voit tiedustella valmentaja Mari Mieskoselta: soveltavarytminen@tampereensisu.fi

Seuraa soveltavan rytmisen ryhmiämme
sosiaalisessa mediassa

Tule sinäkin mukaan ilmaiselle kokeilukerralle!

Yhteydenotto / lisätietoja

Tesomankatu 33
33310 Tampere

Valmennus: 
soveltavarytminen@tampereensisu.fi

Laskutus: 
laskutus@tampereensisu.fi