Terveystalo toimii Sisun yhteistyökumppanina ja tarjoaa seuran jäsenille ja heidän läheisilleen saumattoman ja kokonaisvaltaisen terveydenhuollon.

Seuran ja Terveystalon yhteisenä tavoitteena on auttaa urheilijoita saavuttamaan tavoitteensa. Seuran jäsenet ja heidän läheisensä saavat Terveystalosta ammattitaitoisen, joustavan ja nopean palvelun vammojen ja tapaturmien hoitoon. Ensisijainen hoitopaikka on Terveystalo Tampere, joka sijaitsee Tampereen keskustassa, osoitteessa Rautatienkatu 27.

Osana on myös tapaturmaklinikka, joka auttaa akuuteissa vaivoissa ja tapaturmissa. Paikalla on ortopedejä ja yleislääkäreitä.

 

Terveystalon aukioloajat:

  • Ma – Pe klo 7-22
  • La – Su ja pyhäpäivinä klo 8-22

 

Ajanvaraus numerosta 030 6000

Tulo-ohje Terveystalo Tampere

Terveystalo sijaitsee rautatieaseman vieressä, pysäköintitalon kanssa samassa rakennuksessa. Sisäänkäynti katutasosta Rautatientorin puolelta. Hämpin pysäköintihallista pääsee Rautatientorille Asemaportaan hisseillä.

Kun tulette lääkäriin

Ottakaa mukaanne kuvallinen henkilöllisyystodistus, kela-kortti, vakuutuskortti tai vakuutustiedot sekä mainitkaa ilmoittautuessanne seuranne nimi. Valmistautukaa maksamaan ensimmäinen käyntinne itse ja muistakaa tehdä vakuutusyhtiölle vahinkoilmoitus.

 

Lisätietoja:

Urheiluseurakoordinaattori Matti Taurama, 050-4622552, matti.taurama@terveystalo.com