Veteraanijaosto Sisukkaat järjestää varttuneille omaa toimintaa

Kerhoilemme:
kuukauden ensimmäisenä tiistaina klo 12. Vieraina on asiantuntijoita eri aloilta,
seikkailemme maailmalla matkakuvausten mukana, kahvittelemme emäntiemme herkuilla
– ja parannamme tietenkin maailmaa tullen samalla tutuiksi toistemme kanssa

Retkeilemme:
usean kerran vuoden aikana lähdemme tutustumaan kotimaamme nähtävyyksiin, teatteriesityksiin tai matkaamme vaikkapa TULn Veteraanijaoston järjestämiin tapaamisiin. Parannamme kuntoamme kylpylämatkoillakin. Kotikaupungissammekin on mielenkiintoista nähtävää: museot, näyttelyt, jopa kiertoajelut!

Juhlimme:
monet asiat ovat aivan juhlan arvoisia. Kokoonnumme milloin hyvän ruuan, milloin mukavien laulujen tai muuten mielenkiintoisen asian pariin.

Reippailemme:
patikoimme ja ulkoilemme niin Kaupissa kuin muuallakin.Vaikka eläkeläisiä verotetaankin ankarammin kuin muita kanssaihmisiä saamme sentään raikkaan metsäilman patikoidessamme ihan ilmaiseksi. Ainakin vielä!

Askartelukerho:
kokoontuu parillisen viikon maanantaisin klo 10. Ohjaajana Vuokko Vilen, puh. 0407020234.

 

 

Eilan kerho runon ystäville:
kokoaa yhteen runon ystävät parittoman viikon maanantaisin klo 11.
Kerhon vetäjinä Eila Rimmi ja Raija Kanerva puh. 040 7536944

Sisun Laulajat

on veteraanijaoston kuoro, joka on koonnut laulun harrastajia jo yli kahden vuosikymmenen ajan. Laajassa ohjelmistossa on lauluja eri maista. Sisun Laulajia johtaa ja säestää Antti Huusari. Sisun Laulajien puheenjohtaja on Heli Vaaramo pu.0443290264


Pääosa ryhmiemme esiintymisistä toteutetaan ystävänpalveluna viemällä esitykset vanhainkoteihin, sairaaloihin ja vammaisjärjestöjen tilaisuuksiin – ihmisille joiden mahdollisuudet kulttuurivirikkeisiin on muuten rajoittunutta. Esiinnymme myös muille kiinnostuneille yleisöille.

Meitä yhdistää sisulaisuus. Se on mukavaa yhdessäoloa, yhteisen seuran henkistä pääomaa. Mukana on vuosikymmeniä seuran toiminnoissa mukana olleita sekä juuri joukkoon tulleita.

Toiminnastamme kerromme jäsenkirjeissämme, jonka saat antamalla osoitteesi sihteerille, sekä mm. Aamulehden urheilusivuilla Seurat – palstalla.

Tule Sinäkin oman itsesi vuoksi mukaan! Kysy!

 

Puheenjohtaja Raija Kanerva 040 7536944
Sihteeri Kauko Laakso 0400 411385 | kauko.laakso@tampereensisu.fi

Jäsenkirjeet