Veteraanijaosto Sisukkaat järjestää varttuneille omaa toimintaa

Kerhoilemme:
kuukauden ensimmäisenä tiistaina klo 12. Vieraina on asiantuntijoita eri aloilta,
seikkailemme maailmalla matkakuvausten mukana, kahvittelemme emäntiemme herkuilla
– ja parannamme tietenkin maailmaa tullen samalla tutuiksi toistemme kanssa

Retkeilemme:
usean kerran vuoden aikana lähdemme tutustumaan kotimaamme nähtävyyksiin, teatteriesityksiin tai matkaamme vaikkapa TULn Veteraanijaoston järjestämiin tapaamisiin. Parannamme kuntoamme kylpylämatkoillakin. Kotikaupungissammekin on mielenkiintoista nähtävää: museot, näyttelyt, jopa kiertoajelut!

Juhlimme:
monet asiat ovat aivan juhlan arvoisia. Kokoonnumme milloin hyvän ruuan, milloin mukavien laulujen tai muuten mielenkiintoisen asian pariin.

Reippailemme:
patikoimme ja ulkoilemme niin Kaupissa kuin muuallakin.Vaikka eläkeläisiä verotetaankin ankarammin kuin muita kanssaihmisiä saamme sentään raikkaan metsäilman patikoidessamme ihan ilmaiseksi. Ainakin vielä!

Askartelijoiden:
ohjaajana toimii Vuokko Vilen, puh. 040 702 0234.Tavallisen ihmisen käsillä saadaan monenlaista aikaan!

Korret kekoon
keskustelee ajankohtaisista aiheista ja toimii mukanaolijoiden ideoiden mukaan. Hilkka Ilo ohjaa Korsien toimintaa, puh. 040 540 4140

Eilan kerho

kokoaa yhteen runon ystäviä. Eila Rimmi, puh. 0405538766

Sisun Laulajat

on veteraanijaoston kuoro, joka on koonnut laulun harrastajia jo yli kahden vuosikymmenen ajan. Laajassa ohjelmistossa on lauluja eri maista. Sisun Laulajia johtaa ja säestää Antti Huusari. Sisun Laulajien puheenjohtajana toimii Anna-Liisa Laakso, puh. 0400 286 886

Sisun Senioritanssijat

harjoittelevat ja esittävät kansainvälisiä, nimenomaan ikääntyville muokattuja tansseja. Senioritanssi kehittää muistia, pitää aivot vireänä ja toiminta-kunnossa. Tanssi harjoittaa sydäntä ja verenkiertoelimistöä sekä kehittää tasapainoa.

Harjoitukset ovat Säätiösalissa, Väinölänkatu 2 keskiviikkoisin klo 14-16. Ohjaajana Raili Koivisto puh. 045 891 3090 Tule Sinäkin mukaan mukavaan, sosiaaliseen liikuntaan!

Pääosa ryhmiemme esiintymisistä toteutetaan ystävänpalveluna viemällä esitykset vanhainkoteihin, sairaaloihin ja vammaisjärjestöjen tilaisuuksiin – ihmisille joiden mahdollisuudet kulttuurivirikkeisiin on muuten rajoittunutta. Esiinnymme myös muille kiinnostuneille yleisöille.

Meitä yhdistää sisulaisuus. Se on mukavaa yhdessäoloa, yhteisen seuran henkistä pääomaa. Mukana on vuosikymmeniä seuran toiminnoissa mukana olleita sekä juuri joukkoon tulleita.

Toiminnastamme kerromme jäsenkirjeissämme, jonka saat antamalla osoitteesi sihteerille, sekä mm. Aamulehden urheilusivuilla Seurat – palstalla.

Tule Sinäkin oman itsesi vuoksi mukaan! Kysy!

 

Puheenjohtaja Raija Kanerva 040 7536944
Sihteeri Kauko Laakso 0400 411385 | kauko.laakso@tampereensisu.fi

Jäsenkirjeet