Tampereen Sisu on vuonna 1960 perustettu monilajiseura, jossa on toimintaa niin kilpa- kuin kuntoliikunnankin parissa. Sisussa voi harrastaa kilpatasolla miesten ja naisten telinevoimistelua, joukkuevoimistelua, rytmistä voimistelua , kilpa-aerobicia sekä painonnostoa. Harrastelajeina valikoimassa on mm. trampoliinivoimistelua, freegymia, parkouria, trikkausta,  nallepainia, satubalettia sekä pikaluistelua. Seurassa on myös aktiivinen veteraanijaosto ”Sisukkaat”.

Sisun selkeästi suurin jaosto on voimistelujaosto ja lajeista telinevoimistelu sekä joukkuevoimistelu, jotka ovat viime vuosina kasvattaneet suosiotaan ja harrastajamääriään merkittävästi. Molemmat lajit ovat myös menestyneet  kilpailuissa niin kansallisella kuin kansainväliselläkin tasolla.

Tampereen Sisulla on Voimisteluliiton ja Olympiakomitean myöntämä Tähtiseuratunnus huippu-urheilussa peräti kahdessa eri lajissa: miesten telinevoimistelu ja joukkuevoimistelu. Lisäksi Tähtiseuratunnus on myönnetty myös lasten ja nuorten urheilussa.

Tampereen Sisu tarjoaa liikuntamahdollisuuksia kaikentasoisille ja kaikenikäisille aina vauvasta vaariin ja harrastajista kovan luokan kilpaurheilijoihin. Tervetuloa mukaan monipuoliseen ja aktiiviseen seuraan!

 mie

Seuramme on Tähtiseura!

Olemme Tähtiseura sekä lapset ja nuoret osa-alueella, että huippu-urheilun seuratoiminnassa.

Tähtiseura-ohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen yhteinen laatuohjelma, joka tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa. Ohjelma tarjoaa seuroille erilaisia työkaluja ja asiantuntijoiden apua seuran itsearviointiin.

Tähtimerkki

Tähtiseura-ohjelman laatutekijät täyttävät seurat tunnistaa Tähtimerkistä.

Tähtimerkki on lupaus laadusta. Tähtimerkin saaneessa seurassa toimitaan vastuullisesti, kuunnellaan ja kannustetaan osallistujia, reagoidaan ympärillä tapahtuviin muutoksiin, toimitaan modernisti ja vaikutetaan toimintaympäristöön. Tähtiseurassa jokainen voi urheilla ja liikkua omalla tasollaan kohti omia tavoitteitaan ja kehittyä.

Tähtimerkin osa-alueita ovat: lapset ja nuoret (vihreä tähtimerkki), aikuiset (punainen tähtimerkki) sekä huippu-urheiluseuratoiminta (sininen tähtimerkki). 

1
jäsentä
1
kilpaurheilijaa
1
Valmentajaa
1
kilpalajia

Historia

Monilajiseura Tampereen Sisu perustettiin 1960 liittoriitojen seurauksena. Sisun perustivat Tampereen Kilpa-Veljistä eronneet joukot, jotka halusivat toimia työläisurheiluseurassa. TK-V päätti vaihtaa Suomen Valtakunnallisen Urheiluliiton jäseneksi. Sisun ensimmäiseksi puheenjohtajaksi valittiin Kalevi Ruusunen.

 

Strategia