Esivalmennusryhmät

Ikuri & Leinola

Kilparyhmät

Ikuri

Oheisrytminen

Ikuri

Soveltava rytminen

Ikuri

Rytmisen voimistelun sanotaan olevan maailman kaunein urheilulaji. Se näyttää muiden voimistelulajien tapaan vaivattomalta ja helpolta. Keveyden ja helppouden illuusion saavuttaa ahkeralla harjoittelulla välinetekniikan ja vartalonkäytön parissa. Kilpailussa voimistelija suorittaa musiikin tahtiin ohjelman, jossa välineenkäsittely, notkeus, voima ja ilmaisu yhdistyvät kauniiksi kokonaisuudeksi.

Tampereen Sisun rytmisen voimistelun valmennusryhmissä voi tavoitella niin kansainvälistä kuin kansallistakin huippua, kilpailla välinekisatasolla tai tähdätä SM-kisoihin esimerkiksi duo/trio-puolella. Sisussa rytmistä voi harrastaa myös esimerkiksi joukkuevoimistelun tai taitoluistelun oheislajina, ja lisäksi tarjontaamme kuuluu rytmisen voimistelun Special Olympics -ryhmä Minetit Special.

Ikurin Rytmiset -ryhmän taitavat voimistelijat kilpailevat kansallisella huipputasolla ja tuovat seuralle mitaleja lähes joka kilpailusta. Linnea Louvanto voitti Sisun historian ensimmäisen SM-mitalin syyskuussa 2020 ottamalla nuorten pallofinaalissa pronssia. Ikurin rytmisissä voimistelijat tähtäävät kansainväliselle huipputasolle ja SM-mitaleille.

Nova-rytmiset ja Minirytmiset harjoittelevat tavoitteellisesti tähdäten kansallisen tason kärkeen omissa ikäluokissaan, ja esivalmennusryhmästä on mahdollisuus edetä valmennusryhmiin. Oheisrytmisessä harjoitellaan pääasiassa välinetekniikkaa ja perusvoimistelua, mutta ryhmässä on mahdollista kilpailla matalammalla tasolla. Oheisrytminen on myös loistava tukilaji moniin muihin lajeihin. Ryhmässä on harjoitellut urheilijoita mm. joukkue- ja telinevoimistelusta, aerobicista, taitoluistelusta ja tanssista.

Löydä Sinulle sopiva ryhmä ja tule mukaan!

 

Valmentajat

Ikurin Rytmiset

Nova-rytmiset, esivalmennus ja oheisrytminen

Minirytmiset

Minetit Special

 

Jouki Tikkanen, joukitoukka@gmail.com

Jouki Tikkanen, joukitoukka@gmail.com

Jouki Tikkanen, joukitoukka@gmail.com

Mari Mieskonen, tapahtumat@tampereensisu.fi

Yhteydenotto

Tesomankatu 33
33310 Tampere

Lajiasiat:
joukitoukka@gmail.com
Laskutus: 
laskutus@tmpereensisu.fi