Ikurin Rytmiset | Minirytmiset | Esivalmennusryhmät | Oheisrytminen

SISU RV kilpailujärjestelmä –

Rytmisen voimistelun sanotaan olevan maailman kaunein urheilulaji. Se näyttää muiden voimistelulajien tapaan vaivattomalta ja helpolta. Keveyden ja helppouden illuusion saavuttaa ahkeralla harjoittelulla välinetekniikan ja vartalonkäytön parissa. Kilpailussa voimistelija suorittaa musiikin tahtiin ohjelman, jossa välineenkäsittely, notkeus, voima ja ilmaisu yhdistyvät kauniiksi kokonaisuudeksi.

Tampereen Sisun Ikurin Rytmiset -ryhmän taitavat voimistelijat kilpailevat kansallisella huipputasolla ja tuovat seuralle mitaleja lähes joka kilpailusta. Linnea Louvanto voitti Sisun historian ensimmäisen SM-mitalin syyskuussa 2020 ottamalla nuorten pallofinaalissa pronssia. Ikurin rytmisissä voimistelijat tähtäävät kansainväliselle huipputasolle ja SM-mitaleille.

Tampereen Sisussa voi myös kilpailla välinekisatasolla tai vaikkapa tähdätä SM-kisoihin duo/trio-puolella. Sisussa voi harrastaa rytmistä myös oheislajina esimerkiksi joukkuevoimistelun tai taitoluistelun rinnalla. Tarjontaamme kuuluu myös rytmisen voimistelun Special Olympics -ryhmä Minetit Special.

Löydä Sinulle sopiva ryhmä ja tule mukaan!

Yhteydenotot:

Valmentaja Eveliina Rajajärvi: eveliina.rajajarvi@tampereensisu.fi

Ikurin Rytmisten valmentaja Jouki Tikkanen: joukitoukka@gmail.com