Joukkuevoimistelu on hyvä lajivalinta, jos haluaa kehittää voimaa, nopeutta, vartalonhallintaa, liikkuvuutta ja koordinaatiota sekä kokea liikunnan ohella taiteellisia elämyksiä.

Joukkuevoimistelun kilpailuohjelma on musiikkiin sommiteltu taiteellinen ja urheilullinen kokonaisuus, satojen tai jopa tuhansien tuntien yhteisen työn tulos. Pakollisten vaikeusosien lisäksi kokonaisuuden sitovat yhteen jatkuva, virtaava liike sekä ohjelman tunnelma tai teema, jota liikekieli, musiikki, puvut ja ohjelman taiteelliset liike-elementit ilmentävät. Joukkuevoimistelun ydin ovat vaadittaviin vaikeusosiin kuuluvat virtaavat vartalon liikkeet. Kokonaisuuden kruunaavat eläytyminen ja ilmaisu.

Joukkuevoimistelu on taas muutaman vuoden tauon jälkeen tulossa täydentämään lajikirjoamme vuoden 2018 alusta alkaen. Valmennustiimiimme tulee kuulumaan alan huippuosaajia, kuten Titta Heikkilä ja Teija Kukkala, jotka ovat taidokkaasti luotsanneet joukkueensa mm. maailmanmestareiksi!

 

Avaamme harrasteryhmiin ilmoittautumiset lähiaikoina mutta nyt voit jo ilmoittautua mukaan joulukuisiin avoimiin harjoituksiin, joissa ryhdymme kokoamaan uusia kilpajoukkueita. Avoimiin harjoituksiin osallistuminen ei edellytä aiempaa lajiosaamista, sillä tarkoituksena on perustaa useampia taitotasoltaan erilaisia joukkueita.

joukkuevoimistelu
Joukkue- ja rytminen voimistelu