|Esivalmennusryhmät|Valmennusryhmät|

Tampereen Sisussa on joukkuevoimistelua aina pienten esivalmennusryhmistä alkaen kansainväliselle huipputasolle asti. Edustusjoukkueemme Minetit on joukkuevoimistelun maailmanmestaruuskilpailuista saavuttanut viimeisen viiden vuoden aikana kaksi kultaa ja kolme hopeaa. Lisäksi Euroopan mestaruuskilpailuista on saavutettu yksi kulta ja kaksi hopeamitalia. Naisten sarjan Suomenmestaruus on voitettu viidesti peräkkäin.

Joukkuevoimistelun valmennustiimimme koostuu oman alansa huipuista, jotka ovat luotsanneet joukkueitaan paitsi Suomen, myös kansainväliselle huipulle ja aina maailmanmestaruuteen asti. Valmennuksen ydintiimiin kuuluvat Titta Heikkilä ja Teija Kukkala, jotka ovat mukana kehittämässä toimintaa läpi koko valmennusketjun.

Joukkuevoimistelu on hyvä lajivalinta, jos haluaa kehittää voimaa, nopeutta, vartalonhallintaa, liikkuvuutta ja koordinaatiota sekä kokea liikunnan ohella taiteellisia elämyksiä.

Joukkuevoimistelun kilpailuohjelma on musiikkiin sommiteltu taiteellinen ja urheilullinen kokonaisuus, satojen tai jopa tuhansien tuntien yhteisen työn tulos. Pakollisten vaikeusosien lisäksi kokonaisuuden sitovat yhteen jatkuva, virtaava liike sekä ohjelman tunnelma tai teema, jota liikekieli, musiikki, puvut ja ohjelman taiteelliset liike-elementit ilmentävät. Joukkuevoimistelun ydin ovat vaadittaviin vaikeusosiin kuuluvat virtaavat vartalon liikkeet. Kokonaisuuden kruunaavat eläytyminen ja ilmaisu.