Esivalmennusryhmät

Ikuri & Leinola

Kilparyhmät

Ikuri & Leinola

 

Tampereen Sisussa on tarjolla joukkuevoimistelua esivalmennusryhmistä alkaen aina kansainväliselle huipputasolle asti. Naisten edustusjoukkue on joukkuevoimistelun maailmanmestaruuskilpailuista saavuttanut viimeisen viiden vuoden aikana kaksi kultaa ja kolme hopeaa. Lisäksi Euroopan mestaruuskilpailuista on saavutettu yksi kulta ja kolme hopeamitalia. Naisten sarjan Suomenmestaruus on voitettu kuudesti peräkkäin.

Joukkuevoimistelun valmennustiimimme koostuu oman alansa huipuista, jotka ovat luotsanneet joukkueitaan paitsi Suomen, myös kansainväliselle huipulle ja aina maailmanmestaruuksiin asti. Valmennuksen ydintiimiin kuuluvat Titta Heikkilä ja Teija Kukkala, jotka ovat mukana kehittämässä toimintaa läpi koko valmennusketjun. Lisäksi huippujoukkueidemme elämyksellisistä koreografioista vastaa maailmankuulu koreografi Antton Laine.

Joukkuevoimistelun kilpailuohjelma on musiikkiin sommiteltu taiteellinen ja urheilullinen kokonaisuus, satojen tai jopa tuhansien tuntien yhteisen työn tulos. Pakollisten vaikeusosien lisäksi kokonaisuuden sitovat yhteen jatkuva, virtaava liike sekä ohjelman tunnelma tai teema, jota liikekieli, musiikki, puvut ja ohjelman taiteelliset liike-elementit ilmentävät. Joukkuevoimistelun ydin ovat vaadittaviin vaikeusosiin kuuluvat virtaavat vartalon liikkeet. Kokonaisuuden kruunaavat eläytyminen ja ilmaisu.

Joukkuevoimistelu on hyvä lajivalinta, jos haluaa kehittää voimaa, nopeutta, vartalonhallintaa, liikkuvuutta ja koordinaatiota sekä kokea liikunnan ohella taiteellisia elämyksiä.

 

Yhteydenotto

Tesomankatu 33
33310 Tampere

Lajivastaava: 
teija.kukkala@tampereensisu.fi

Laskutus: 
laskutus@tampereensisu.fi