Harrastekilparyhmissä voimistelua voi harrastaa ilman suuria harjoitusmääriä. Harrastekilparyhmät harjoittelevat kolme kertaa viikossa. Kilpailuihin osallistuminen on mahdollista, mutta ei pakollista. Harjoittelu ryhmässä ei ole ryppyotsaista vaan mukavaa, monipuolista ja tavoitteellista voimistelua.

Tampereen Sisussa on kuusi naisten telinevoimistelun harrastekilparyhmää: Aurorat, Tianat, Arielit ja Ruususet. Tytöt ovat jaettu eri ryhmiin syntymävuoden ja taitotason perusteella. Otamme harrastekilparyhmiimme uusia voimistelijoita testien kautta, joita pyrimme järjestämään n. kaksi kertaa vuodessa.

AURORAT

Ryhmässä voimistelee vuosina 2008-2005 Syntyneitä tyttöjä. Tytöt kilpailevat C- ja D-luokan vanhemmissa. Harjoitukset Ikurin liikuntahallissa kolme kertaa viikkossa.

Harjoitusajat / SYKSY 2020:

LUMIKIT:

Ryhmässä voimistelee vuosina 2007-2004  syntyneitä tyttöjä. Harjoitukset Ikurin liikuntahallissa kolme kertaa viikkossa.

Harjoitusajat / SYKSY 2020:

TIANAT:   

Ryhmässä voimistelee vuosina 2008 syntyneitä tyttöjä. Tytöt kilpailevat B-luokan vanhemmissa. Harjoitukset Ikurin liikuntahallissa kolme kertaa viikkossa.

Harjoitusajat / SYKSY 2020:

ARIELIT:

Ryhmässä voimistelee vuosina 2008-2010 syntyneitä tyttöjä. Tytöt kilpailevat B-luokan nuoremmissa ja vanhemmissa. Harjoitukset Ikurin liikuntahallissa kolme kertaa viikkossa.

Harjoitusajat / SYKSY 2020:

RUUSUSET:

Ryhmässä voimistelee vuosina 2010-2011 syntyneitä tyttöjä. Tytöt kilpailevat B-luokan nuoremmissa. Harjoitukset Ikurin liikuntahallissa kolme kertaa viikkossa.

Harjoitusajat / SYKSY 2020:

JASMINET:

Jasminet harjoittelevat Leinolan Sisu-hallissa. Ryhmässä harjoitellaan telinevoimistelun perustaitoja.

Harjoitusajat / SYKSY 2020: