Harrastekilparyhmissä tavoitteena on voimistelun ilo hyvässä treeniporukassa, uusien liikkeiden oppiminen, esteettinen ja tekninen kehittyminen sekä kilpailuissa onnistuminen. Harrastekilpavoimistelua voi harrastaa ilman suuria harjoitusmääriä, unohtamatta kehittymisen ja omien tavoitteiden saavuttamisen mahdollisuutta. 

Telinevoimistelussa pyritään teknisesti oikeisiin ja esteettisiin suorituksiin, ja tämän vuoksi harrastekilparyhmien harjoitukset sisältävät voima- ja liikkuvuusharjoittelua eri telineitä hyödyntäen. Harrastekilparyhmät harjoittelevat kolme kertaa viikossa. Harjoitusajat vaihtelevat ryhmästä riippuen puolestatoista tunnista kahteen tuntiin. Kilpailuihin osallistuminen on mahdollista, mutta ei pakollista. Harjoittelu ryhmissä on mukavaa, monipuolista ja tavoitteellista voimistelua.

Tampereen Sisussa on tällä hetkellä neljä naisten telinevoimistelun harrastekilparyhmää: Aurorat, Arielit, Ruususet ja Jasminet. Tytöt on jaettu eri ryhmiin syntymävuoden ja taitotason perusteella.

Harrastekilparyhmiin otetaan uusia voimistelijoita avoimien treenien kautta. Ryhmiin on mahdollista tulla kokeilemaan myös valmentajan suosituksesta.

Aurorat

2005-2012 synt.

Arielit

2009-2013 synt.

Ruususet

2012-2017 synt.

Jasminet

2012-2017 synt.

Ota yhteyttä mikäli olet kiinnostunut
voimistelemisesta valmennusryhmissämme

Tesomankatu 33
33310 Tampere

harrasteliikunta@tampereensisu.fi

Laskutus: 
laskutus@tampereensisu.fi

Sovi etukäteen ilmaisesta kokeilukerrasta

Yhteydenotto

Tesomankatu 33
33310 Tampere

Ryhmätiedustelut 
harrasteliikunta@tampereensisu.fi

Laskutus laskutus@tampereensisu.fi