Tampereen Sisu on siirtynyt uuteen Myclub- ilmoittautumisjärjestelmään.  Kaikki harrasteryhmät löytyvät sieltä. Muutamia uusiakin ryhmiä on lisätty.

Uusi järjestelmä vaatii aina hieman opettelua, eli voitte lukea joko myclubin omista ohjeista, tai laittaa sähköpostia:

Harrastekoordinaattori | Maaret Koskinen | toimisto@tampereensisu.fi

Avustava |Janina Soimaniemi | janina.soimaniemi@tampereensisu.fi

 

Ilmoittautumisohjeet:

1. Osoitteeseen:
 MyClub | www.tampereensisu.myclub.fi

2. Voit joko ensin kirjautua / rekisteröityä tai valita ensin tapahtuman mihin haluat ilmoittautua ja vasta sitten kirjautua / rekisteröityä. Taphtumiin tulee ilmoittautua sen henkilön tiedoilla, joka tapahtumaan osallistuu. Jos olet ilmoittamassa lastasi ryhmään, tee lapsellesi oma profiili MyClubiin.

3. Tapahtumaan / ryhmään ilmoittautuminen: klikkaa itsesi tapatumat sivulle. Suodattimista valitse kuukauden kohdalle oikea kuukausi. Esimerkiksi kevään 2018 ryhmät löytyvät tammikuun 2018 kohdalta. Voit valita suodattimeksi myös esimerkiksi paikan (Ikurin liikuntahalli, Vestonkulma, Kämmenniemi, Ratina) mikäli tiedät että haluat ilmoittautua jonkin tietyn harrastuspaikan tunnille. Etsi sopiva ryhmä lapsellesi (tai itsellesi aikuisten ryhmistä) –> Ilmoittaudu nyt. Huom, kesken kauden ilmoittautuessasi etsi klanterista myös silloin se kuukausi jolloin ryhmät ovat aloittaneet. Vain sieltä löytyy ilmoittautumislinkit ryhmiin.

3. Tapahtuman valittuasi kirjaudu / rekisteröidy, mikäli et tehnyt sitä ensimmäisenä.

4. Tunnuksillasi pääset katsomaan Sisun tiedotteita ja omia tietojasi. Myös laskut löytyvät järjestelmästä. Mikäli unohdat salasanasi tai käyttäjätunnuksesi, klikkaa ”Unohtuiko salasana tai käyttäjätunnus?” ja toimi ohjeiden mukaisesti. Älä tee samalle henkilölle uutta profiilia.

 

Kysymyksiä ja palautetta voi aina laittaa toimisto@tampereensisu.fi

HUOM! Jos haluamasi ryhmä on täynnä, niin voit ilmoittautua jonopaikoille sähköpostitse: toimisto@tampereensisu.fi

Jos ryhmään vapautuu paikka, niin sinulle ilmoitetaan asiasta sähköpostitse/ puhelimitse.