Lasten harrasteryhmät | Aikuisten harrasteryhmät

Ilmoittautumisohjeet:

1. Osoitteeseen:
 MyClub | www.tampereensisu.myclub.fi

2. Voit joko ensin kirjautua / rekisteröityä tai valita ensin tapahtuman mihin haluat ilmoittautua ja vasta sitten kirjautua / rekisteröityä. Taphtumiin tulee ilmoittautua sen henkilön tiedoilla, joka tapahtumaan osallistuu. Jos olet ilmoittamassa lastasi ryhmään, tee lapsellesi oma profiili MyClubiin.

3. Tapahtumaan / ryhmään ilmoittautuminen: klikkaa itsesi tapatumat sivulle. Suodattimista valitse kuukauden kohdalle oikea kuukausi. Esimerkiksi syksyn 2020 ryhmät löytyvät elokuun 2020 kohdalta (Ratina Syyskuu). Voit valita suodattimeksi myös esimerkiksi paikan (Ikurin liikuntahalli, Vestonkulma, Kämmenniemi, Ratina) mikäli tiedät että haluat ilmoittautua jonkin tietyn harrastuspaikan tunnille. Etsi sopiva ryhmä lapsellesi (tai itsellesi aikuisten ryhmistä) –> Ilmoittaudu nyt. Huom, kesken kauden ilmoittautuessasi etsi kalenterista myös silloin se kuukausi jolloin ryhmät ovat aloittaneet. Vain sieltä löytyy ilmoittautumislinkit ryhmiin.

3. Tapahtuman valittuasi kirjaudu / rekisteröidy, mikäli et tehnyt sitä ensimmäisenä.

4. Tunnuksillasi pääset katsomaan Sisun tiedotteita ja omia tietojasi. Myös laskut löytyvät järjestelmästä. Mikäli unohdat salasanasi tai käyttäjätunnuksesi, klikkaa ”Unohtuiko salasana tai käyttäjätunnus?” ja toimi ohjeiden mukaisesti. Älä tee samalle henkilölle uutta profiilia.


HUOM! Jos haluamasi ryhmä on täynnä, niin voit ilmoittautua jonopaikoille MyClubissa.

Jos ryhmään vapautuu paikka, niin sinulle tulee järjestelmästä sähköposti sekä lasku.


Yhteystiedot:
harrasteliikunta@tampereensisu.fi | 040 6824813