Ilmoittautuminen syyskaudelle 2023

Ilmoittautuminen syksyn ryhmiin on käynnistynyt.  Syyskauden 2023 kesto tulee olemaan 7.8.-21.12. 

Tutustu laajaan tuntivalikoimaamme ilmoittautumiset sivustolta.

Telinevoimistelu

Aikuisten harrastetelinevoimistelussa harjoitellaan telinevoimistelun alkeita. Harjoituksiin kuuluu alkuverryttely, lihaskunto-osio, harjoittelu telineillä sekä loppuvenyttelyt.

Ryhmät on jaettu kolmeen eri tasoon. Alkeisryhmät sopivat aloitteleville ja lajiin vasta tutustuville aikuisille, jatkoryhmät lajia jo harrastaneille aikuisille ja Eliittiryhmä konkareille. Ryhmien toiminta muokataan osallistujien taitotason mukaisesti. Ryhmäläiset ovat iältään 16-50 –vuotiaita. Suurin osa on 20-40 –vuotiaita.

Treeneissä on myös mahdollista harjoitella telinevoimistelun kilpasarjoja ja osallistua eri seurojen järjestämiin aikuisten kisoihin. Viimeisimmät kisat käytiin Ikurin liikuntahallilla 21.5., kun seuramme järjesti aikuisten telinevoimistelun mestaruuskisat. Seuramme sai kilpakumppaniksi telinevoimistelijoita Iso-Kyröstä. Kuvagalleria löytyy oheisen linkin takaa: Aikuisten mestaruuskisat kevät 2023 


Tanssillinen voimistelu

Tanssillinen voimistelu on perustettu seuraan keväällä 2023. Ryhmän harjoitukset ovat hyvässä vauhdissa ja ryhmään pääsee mukaan matalalla kynnyksellä. 

Joukkuevoimistelu

Aikuisten joukkuevoimistelussa harjoitellaan voimistelun perustaitoja, kuten hyppyjä, tasapainoja, liikkuvuutta ja välinetekniikkaa.  Ryhmään voi tulla mukaan matalalla kynnyksellä, ilman aiempaa kokemusta voimistelusta. Treeneissä on aina hyvä tekemisen meininki!

 

Harrasteliikunnan yhteystiedot

040 6824813

Toimisto: Tesomankatu 33
33310 Tampere

Email: harrasteliikunta@tampereensisu.fi