Harjoitusajat | Harjoitusmaksut | Ohjeita harrasteryhmäläisille | Ilmoittautumisohjeet

Telinevoimistelu

DSC_3611Aikuisten harrastetelinevoimistelussa harjoitellaan telinevoimistelun alkeita. Harjoituksiin kuuluu alkuverryttely, lihaskunto-osio, harjoittelu telineillä sekä loppuvenyttelyt.

DSC_3460Ryhmät on jaettu kolmeen eri tasoon. Alkeisryhmät sopivat aloitteleville ja lajiin vasta tutustuville aikuisille, jatkoryhmät lajia jo harrastaneille aikuisille ja Eliittiryhmä konkareille. Ryhmien toiminta muokataan osallistujien taitotason mukaisesti. Ryhmäläiset ovat iältään 16-50 –vuotiaita. Suurin osa on 20-40 –vuotiaita.

Kevään 2019 intensiivikurssitarjonta

UUTUUS – Body Flow!

Sunnuntaisin 7 kertaa alkaen 24.3. klo 14-15. Hinta 85€ HUOM! Treenejä ei pääsiäisenä 21.4. Viimeiset treenit 12.5.

Kerrat 1-3 nostetaan peruskuntoa. Tehdään musiikin tahdissa, helppoja askelluksia, lihaskunto-, tasapaino- ja liikkuvuusliikkeitä.
Kerrat 4-7 kehitetään lihaskestävyyttä.

Harjoittelukokonaisuus soveltuu aloittelijoille – niille joiden tavoite on aloittaa liikkuminen tai heille, jotka haluavat parantaa lihaskuntoa. Pääasia on monipuolinen ja mielekäs liikkuminen. Tunnin aikana tehdään alkuverryttely askeltaen, lihaskunto osio sekä lopuksi liikkuvuus harjoitteita. Tämän tunnin aikana tarkoitus on pitää hauskaa ja samalla nostaa sykettä sekä vahvistaa kehoa. Pääpaino on isoissa lihasryhmissä, keskivartalossa ja niska-hartiaseudussa. Harjoittelulla vahvistat mm. keskivartalon tukilihaksia, ylläpidät toimintakykyä, lisäät liikkuvuutta ja jaksat paremmin arjessa.

ILMOITTAUTUMISET

Ilmoittautumisohjeet

Kurssi toteutuu mikäli osallistujia vähintään 3.
Pidätämme oikeudet muutoksiin.


Voit myös lähettää meille viestiä koskien aikuisten harrasteryhmiä:


harrasteliikunta@tampereensisu.fi
Fanny Juvonen | 040 6824813 | fanny.juvonen@tampereensisu.fi