Telinvoimistelu

Aikuisten harrastetelinevoimistelussa harjoitellaan telinevoimistelun alkeita. Harjoituksiin kuuluu alkuverryttely, lihaskunto-osio, harjoittelu telineillä sekä loppuvenyttelyt.

Ryhmät on jaettu kolmeen eri tasoon. Alkeisryhmät sopivat aloitteleville ja lajiin vasta tutustuville aikuisille, jatkoryhmät lajia jo harrastaneille aikuisille ja Eliittiryhmä konkareille. Ryhmien toiminta muokataan osallistujien taitotason mukaisesti. Ryhmäläiset ovat iältään 16-50 –vuotiaita. Suurin osa on 20-40 –vuotiaita.


Joukkuevoimistelu

Aikuisten joukkuevoimistelussa harjoitellaan voimistelun perustaitoja, kuten hyppyjä, tasapainoja, liikkuvuutta ja välinetekniikkaa.  Ryhmään voi tulla mukaan matalalla kynnyksellä, ilman aiempaa kokemusta voimistelusta. Treeneissä on aina hyvä tekemisen meininki!

 

Aikuisbaletti

Kiinnostaako aikuisbaletti? Tule rohkeasti mukaan. Aikuisbaletti sopii kaiken ikäisille ja tasoisille harrastajille, aiempaa kokemusta baletista ei tarvita. Aikuisbaletissa tutustutaan klassisen baletin maailmaan ja tehdään monipuolisia baletin omaisia harjoituksia.

Aikuisbaletissa kehittyy koordinaatio, liikkuvuus, kehonhallinta sekä liikeilmaisu. Harjoituksissa edetään omassa tahdissa koulutetun ohjaajan ohjauksessa.

Aikuisbaletissa ryhti, kehonhallinta ja liikkuvuus paranee.

Lyhytkurssit

Lyhytkurssit on tarkoitettu aloittelijoille sekä voimistelua jo aiemmin harrastaneille. Lyhytkurssien pieni ryhmäkoko mahdollistaa erittäin yksilöllisen opetuksen sekä harjoittelijoiden taitotason huomioimisen.

Harrasteliikunnan yhteystiedot

040 6824813

Toimisto: Tesomankatu 33
33310 Tampere

Email harrasteliikunta@tampereensisu.fi