Valmennustiimi

Janina Soimaniemi

Lajivastaava

Janina toimii päätoimisena valmentajana sekä lajivastaavana naisten telinevoimistelussa ja valmentaa ryhmiä K1-K6. Ikähaarukka ryhmissä on nuorista aikuisista pienen pieniin voimistelijan alkuihin. Sisulla hän on valmentanut kohta jo 10-vuotta, ensin harrasteryhmissä ja siitä siirtynyt sitten naisten telinevoimistelun puolelle.

”Valmentamisessa parasta on ehdottomasti arki ja se konkreettinen työ salilla ahkerien voimistelijoiden kanssa. On ihana huomata, että kova harjoittelu tuottaa tulosta ja onnistumiset iloa. Valmentaminen on pitkäjänteinen prosessi, johon kuuluu onnistumisia, epäonnistumisia, uudelleen yrittämistä ja niiden kautta oppimista. Mielestäni valmentajan tärkein tehtävä on tukea ja auttaa voimistelijaa menestymään ja pääsemään tavoitteisiinsa.”

Koulutus:
Liikunnanohjauksen perustutkinto 2014 I – TASO
2014 II – TASO
2016 III – TASO (Lajitutkinto)

Naisten telinevoimistelu TK1 2014
Naisten telinevoimistelu TK2 2014
Naisten telinevoimistelu TK3 2016

”Valmentamisessa parasta on tehdä yhdessä voimistelijoiden kanssa töitä tavoitteiden eteen. Valmentaminen on monipuolista ja jatkuvaa prosessia sekä itselle että valmennettaville. Voimistelijoiden onnistumiset ja oivallukset, etenkin arjen harjoittelussa, tuovat hyvän mielen ja kantavat eteenpäin.”

Annika Valli

Valmentaja

Esittely tulossa

Lisäksi valmennustiimiin kuuluvat:

Annika Valli
Anna-Maria Kyyhkynen
Netta Markkula
Reetta Rauhala
Oona Aalto
Bettiina Pirttilahti
Fanni Ruuhonen

Helmi Tuohimäki
Elika Sioofy-Khojine
Sini Niittylahti (perusvoimistelu)