Kilparyhmät

Saavutukset

Tapahtumakalenteri

Kilpa-aerobic Tampereen Sisussa

Kilpa-aerobic on ollut Tampereen Sisun lajivalikoimassa vuodesta 2017 alkaen. Sittemmin laji on nostanut suosiotaan  ja ryhmiä on jo useita eri ikäisille ja tasoisille harrastajille aina alkeisryhmistä huippu-urheilijoihin asti. Sisun voimistelijat ovat lyhyehköstä lajihistoriasta huolimatta ehtineet myös  niittää mainetta kansainvälisilläkin areenoilla, mistä esimerkkinä useat SM-mitalit, maajoukkuepaikat ja mm. Sampo Nousiaisen huikea nuorten sarjan MM-hopeamitali vuodelta 2022.  

Ikurin voimisteluhalli tarjoaa laadukkaat tilat harjoittelulle, mikä mahdollistaa lajin monipuolisen ja turvallisen harrastamisen. Ikurin hallista ja seurastamme löytyy virallinen kilpa-aerobic -parketti, upeat oheisharjoitteluolosuhteet sekä suuren monilajisen huippuseuran ammatillinen osaaminen, josta lajien välinen valmennusyhteistyö tekee ainutlaatuisen.

Tampereen Sisun kilpa-aerobicin pitkäntähtäimen suunnitelmana on luoda jokaiselle innokkaalle mahdollisuudet harrastaa lajia iästä ja harrastustausta riippumatta. Lajin voi aloittaa harrasteryhmistä tai taitotason sekä ahkeran harjoittelumotivaation puitteissa suoraan myös kilpa- tai SM-tasolta. Jokaiselle voimistelijalle katsotaan aina henkilökohtaisesti oman tason mukainen ryhmä, jossa pääsee rauhassa opettelemaan vaativan mutta hauskan ja vauhdikkaan lajin tekniikoita. Voimistelija etenee valmennusportaissa oman kehityksensä ja motivaationsa mukaista tahtia. Ammattitaitoiset valmentajat ja lajivastaava ovat tukena voimistelijan urapolulla alusta asti ja ohjaavat ryhmän valinnassa.

Näiltä sivuilta löydät infoa toiminnasta ja ryhmistämme.

Yhteydenotto

Tesomankatu 33
33310 Tampere

Lajivastaava: 
kilpa-aerobic@tampereensisu.fi

p. 050 4411204

Laskutus: 
laskutus@tampereensisu.fi