Minetit-tiimiMainos

Haemme uusia voimistelijoita Minetit-tiimiin! Tarjoamme lajin maailmantason huippuvalmennusta, hyvät olosuhteet ja innostavan harjoitteluilmapiirin. Ota rohkeasti yhteyttä valmentajiin sähköpostilla tapahtumat@tampereensisu.fi.

 

Poikien telinevoimisteluryhmien avoimet harjoitukset tulossa taas kesäkuussa! Ilmoittaudu rohkeasti mukaan, tilaisuus on maksuton ja kartoitamme uusia voimistelijoita harrastekilparyhmiimme. Varusteeksi riittä shortsit ja t-paita sekä juomapullo.
Ilmoittautumiset 4.6. mennessä: anniina.viitanen@tampereensisu.fi


Tampereen Sisun kaikkiin harrasteryhmiin voit ilmoittautua vapaasti harrasteryhmät -osiosta. Kilpa- ja esivalmennusryhmiin järjestämme testitilaisuuksia useamman kerran vuodessa. Mikäli testejä ei ole tiedossa lähiaikoina ja kilpavoimistelu kiinnostaisi, ota yhteyttä lajivastaavaan / valmennuspäällikköön – täydennämme ryhmiä jatkuvasti.

Haemme tällä hetkellä kilpavoimistelijoita peräti kuuteen eri lajiin: Miesten telinevoimistelu, Naisten telinevoimistelu, Joukkuevoimistelu, Rytminen voimistelu, Cheerleading ja Kilpa-Aerobic!

PANOSTAMME KAIKISSA LAJEISSA LAADUKKAASEEN AMMATTIVALMENNUKSEEN JA SEURASSAMME ON USEITA OMAN ALANSA HUIPPUVALMENTAJIA! HYPPÄÄ ROHKEASTI MUKAAN HUIPPUSEURAAN!