Haemme uusia voimistelijoita Minetit-tiimiin! Tule mukaan maksuttomiin avoimiin harjoituksiimme 13.6. – haemme voimistelijoita useisiin eri ikäryhmiin. Tarjoamme lajin maailmantason huippuvalmennusta, hyvät olosuhteet ja innostavan harjoitteluilmapiirin. Vapaaehtoiset ennakkoilmoittautumiset: tapahtumat@tampereensisu.fi (voit tulla myös ilman ilmoittautumista). Voit myös ottaa yhteyttä mikäli toiminta kiinnostaa mutta kyseinen harjoituspäivä ei sovi aikatauluihisi.

 

Poikien telinevoimisteluryhmien avoimet harjoitukset tulossa taas kesäkuussa! Ilmoittaudu rohkeasti mukaan, tilaisuus on maksuton ja kartoitamme uusia voimistelijoita harrastekilparyhmiimme. Varusteeksi riittä shortsit ja t-paita sekä juomapullo.
Ilmoittautumiset 4.6. mennessä: anniina.viitanen@tampereensisu.fi


Tampereen Sisun kaikkiin harrasteryhmiin voit ilmoittautua vapaasti harrasteryhmät -osiosta. Kilpa- ja esivalmennusryhmiin järjestämme testitilaisuuksia useamman kerran vuodessa. Mikäli testejä ei ole tiedossa lähiaikoina ja kilpavoimistelu kiinnostaisi, ota yhteyttä lajivastaavaan / valmennuspäällikköön – täydennämme ryhmiä jatkuvasti.

Haemme tällä hetkellä kilpavoimistelijoita peräti kuuteen eri lajiin: Miesten telinevoimistelu, Naisten telinevoimistelu, Joukkuevoimistelu, Rytminen voimistelu, Cheerleading ja Kilpa-Aerobic!

PANOSTAMME KAIKISSA LAJEISSA LAADUKKAASEEN AMMATTIVALMENNUKSEEN JA SEURASSAMME ON USEITA OMAN ALANSA HUIPPUVALMENTAJIA! HYPPÄÄ ROHKEASTI MUKAAN HUIPPUSEURAAN!