Tampereen Sisun soveltavan voimistelun Minetit Special-ryhmän voimistelijat kilpailivat lauantaina 4.5. Naantalin Voimistelijoiden järjestämissä rytmisen voimistelun Special Olympics-kilpailuissa.
Kilpailuihin osallistui ennätykselliset 28 voimistelijaa viidestä eri seurasta. Tampereen Sisusta kilpailuihin osallistui 11 voimistelijaa.

”Viime vuodesta kehitystä on tapahtunut seurassamme sekä voimistelijoiden taidoissa että kilpailevien voimistelijoiden määrässä, kun Sisusta oli viime vuonna vastaavissa kilpailuissa neljä voimistelijaa.” kertoi ryhmän vastuuvalmentaja Mari Mieskonen.

Tampereen Sisun voimistelijat onnistuivat kilpailuissa upeasti ja toivat kotiin yhteensä 15 mitalia! ”Ryhmän voimistelijat saivat kilpailusta uusia kokemuksia, kavereita, itsevarmuutta ja mikä tärkeintä – jokainen ylitti itsensä.” Iloitsi Mari Mieskonen.

MinetitSpecial
Minetit Special Kuva: Raine Ronni

Tampereen Sisun mitalistit:
Alle 12v sarja

Level 1 pallo
Kulta Jenna Jokela
Hopea Lyyti Läykki
Pronssi Iiris Ronni

Level 1 vanne
Kulta Lyyti Läykki
Hopea Jenna Jokela

Yli 12v sarja

Level 1 pallo
Kulta Sara Ängeslevä
Pronssi Elina Salminen

Level 1 vanne
Kulta Sara Ängeslevä
Hopea Elina Salminen
Pronssi Anniina Hassinen

Level 1 nauha
Kulta Sara Ängeslevä
Pronssi Elina Salminen

Level 1 naru
Kulta Sara Ängeslevä
Hopea Elina Salminen
Pronssi Anniina Hassinen

Special Olympics-kilpailuissa kilpaillaan 7 eri levelillä (a,b,c,1,2,3 ja 4). Naantalin kilpailuissa oli osallistujia kolmella eri levelillä 1, 2 ja 4. Tampereen Sisun voimistelijat kilpailivat level 1:llä alle ja yli 12v ryhmissä.

”Mitalit ja sijoitukset eivät ole Special Olympics-kilpailuiden ajatus vaan, se että jokainen pääsee kilpailemaan omalla tasollaan ja saa mieleenpainuvia elämyksiä. Tällaiset kokemukset antavat soveltavan voimistelun voimistelijoille rohkeutta olemaan täysin omia itseään.” täsmensi Mari Mieskonen.