Nykyisen Tampereen Sisu Cheerleadingin joukkueiden toiminta siirtyy osaksi Dream Team Cheerleadersiä elokuusta 2018 alkaen. Dream Team Cheerleaders on pelkästään cheerleadingiin erikoistunut urheiluseura, jossa harrastaa noin 500 cheerleaderiä. Toimenpiteen tavoitteena on DTC:n ja Sisun  välisen yhteistyön tiivistäminen, cheerleadingin kehittäminen Tampereen seudulla. Siirtyminen toteutetaan cheerleading-lajin aloitteesta.

Muutos tullaan toteuttamaan urheilijasiirtona Tampereen Sisusta Dream Team Cheerleadersiin. Muutoksen yhteydessä pyritään säilyttämään cheerleadingin harrastusmahdollisuudet kaikille vanhoille harrastajille jatkamalla toimintaa myös Länsi-Tampereella. Vuoroja tulee edelleen olemaan sekä Ikurin liikuntahallilla että Vestonkulman Sisu-hallilla, joista Dream Team vuokraa Sisulta tiloja.

Tampereen Sisuun lisenssin ostaneiden lisenssisiirroista keskustellaan Suomen Cheerleadingliiton kanssa. Muutos ei tule vaikuttamaan toimintaan kevään aikana.