TuULCupTM
Team Minetit @_mrphotographyy

Joukkuevoimistelun kevään kilpailukausi on täydessä vauhdissa. Team Minetit ja Team Minetit 08 osallistuivat 21.-22.4. Kupittaan uudessa palloiluhallissa järjestettyyn TuUL Cup-kilpailuun. Molemmat joukkueet onnistuivat suorituksissaan hyvin ja palkintona oli 8-10v ja 10-12v sarjojen ykkössijat!

8-10v sarjassa kilpaillut Team Minetit 08 oli ainoa joukkue, joka sijoitettiin sarjan korkeimpaan kategoriaan I. ”Olemme tehneet kilpailuohjelmaan paljon muutoksia kevään aiempien kilpailuiden perusteella ja muutokset toimivat hyvin. Nyt jatkamme ahkeraa harjoittelua kohti Tallinnan kansainvälistä Spring Breeze-kilpailua.” kertoo joukkueen valmentaja Tanja Kuusisto.

Team Minetit onnistui 10-12v sarjassa keräämään kilpailusuorituksestaan pisteet 17.533, jotka sisälsivät teknisen osa-alueen bonuksen. Toiseksi sijoittunut RaIskun Isku AGG Iris sai pisteitä 16.667 ja kolmanneksi voimistellut TuPyn Sade Kids 16.450. ”Tuomaristo antoi Team Mineteille bonuksen; taito-osat vastaavat ikätasoa. Hienoa, että joukkue pystyi suorittamaan taito-osat kiitettävästi.” iloitsee valmentaja Sini Niittylahti. ”Nopeatempoinen ja haastava ohjelma vaatii vielä harjoittelua, jotta joukkue pystyy parantamaan seuraavissa kilpailuissa suorituspuhtauttaan.” muistuttaa valmentaja Tanja Kuusisto.

TuUL Cupin kaikki tulokset täällä.

Joukkueiden kilpailukausi jatkuu 10.-11.5. Tallinnassa kansainvälisessä Spring Breeze-kilpailussa.

TuUlCupTM081
Team Minetit 08 @_mrphotographyy