Laskutuksen yhteystiedot
Kilparyhmälaskutus: laskutus@tampereensisu.fi
Harrasteryhmälaskutus: harrasteliikunta@tampereensisu.fi

Harrasteryhmien laskut lähtevät automaattisesti sähköpostitse asiakkaalle, ilmoittautumisen yhteydessä.
Harrastekilparyhmät laskutetaan kausittain ja kausia on vuodessa kolme: kevät-, kesä- ja syyskausi. Harjoitusmaksu on jaettu tasaisesti koko vuodelle vaikka kaudet olisivatkin eri mittaisia.
Kilparyhmien laskutusjakso on kaksi kuukautta ja laskutus tapahtuu ennen seuraavan jakson alkua. Harjoitusmaksu vuosimaksu, joka on jaettu tasaisesti koko vuodelle vaikka laskutusjaksoittain treenimäärät olisivatkin erilaisia.

PERUUTUSEHDOT
Harraste- ja harrastekilparyhmät: harrastepaikan peruuttamisesta tulee ilmoittaa kirjallisesti harrastekoordinaattorille osoitteeseen harrasteliikunta@tampereensisu.fi
Jälkikäteen ilmoitettuja peruutuksia ei hyvitetä.
Sairastapauksissa hyvitämme vain täydet kalenterikuukaudet sairaslomatodistusta vastaan.
Kilparyhmät: kilparyhmäpaikan peruuttamisesta tulee ilmoittaa oman ryhmän / joukkueen vastuuvalmentajalle tai valmennuspäällikölle / lajivastaavalle sekä laskutukseen laskutus@tampereensisu.fi
Mikäli peruutus tehdään kesken laskutusjakson, hyvitetään vain jäljellä olevat täydet kalenterikuukaudet. Jälkikäteen ilmoitettuja peruutuksia ei hyvitetä.
Sairastapauksissa hyvitämme vain täydet kalenterikuukaudet sairaslomatodistusta vastaan.

Force Majeure ja muut ehdot: Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, Force Majeure, tai Tampereen Sisu ry:stä riippumaton este järjestää harjoituksia tai kilpailutapahtumia, ei maksettuja harjoitus- ja osallistumismaksuja palauteta. Pakottavista syistä Tampereen Sisu ry:llä on oikeus peruuttaa harjoitukset ja tapahtumat tai siirtää ne myöhempään ajankohtaan.