Espoon Telinetaitureiden upouudessa telinevoimisteluhallissa järjestettiin tämän vuoden JunnuGymin avauskilpailu. Junioreiden seuramestaruudesta kisataan vuoden mittaan kahdeksan osakilpailun mittainen sarja ja eniten seurapisteitä kerännyt seura julistetaan mestariksi.

Tampereen Sisun pojat ovat voittaneet mestaruuden kolmena edellisenä vuotena ja tämän vuoden ensimmäinen osakilpailu antaa odottaa mestaruusputken jatkoa myös tänä vuonna. Sisu keräsi Espoosta 126,5 JunnuGym -pistettä, kun toiseksi tulleen Voimisteluseura Helsingin pistemäärä oli 72. Pisteille pääsi ensimmäisessä osakilpailussa kahdeksan seuraa.

1. luokassa Sisun vasta 7-vuotias Noel Peltokangas yllätti elämänsä ensimmäisissä JunnuGymeissä ottaen hopeamitalin.

2. luokassa Sisun Topi Jaakola voimisteli upeasti vanhempien seurassa neljänneksi ja luokkaa ylempänä kilpaillut velipoika Tatu nappasi upeasti hopeaa.

4.luokassa Toni Ranta ja Atte Okkolin nousivat palkintopallille ollen toinen ja kolmas.

5. luokan nuoremmissa Sisu otti ansaitun kolmoisvoiton järjestyksessä Aaro Harju, Niila-Petteri Äijänen ja Joona Reiman. Tämän luokan kilpailu oli myös ensimmäinen kolmesta U-14-vuotiaiden PM-karsinnasta, joten tamperelaisittain karsintatilanne näyttää hyvältä.

5-luokan vanhemmissa Jouni Paavola on saanut sarjoihinsa paljon vaikeutta lisää. Kauden ensimmäisissä kisoissa Jouni ajoikin uusia sarjoja sisään ja sijoittui toiseksi. Jounin tämän vuoden ehdoton päätähtäin nuorten SM-kisojen lisäksi on päästä edustamaan Suomea kesäkuussa Bakun nuorten olympiakarsintaan.

JunnuGymin yhteydessä järjestetyssä Miesten sarjassa Sisulla oli monen vuoden tauon jälkeen edustusta, kun nuorten sarjoja Suomessa hallinneet Patrick Palmroth ja Eeli Mikkola avasivat uransa aikuisissa. Vuoden takaisesta eturistisiteen katkeamisesta toipunut Patrick antoi SM-kisoja ajatellen muille myrskyvaroituksen voittamalla 6-ottelun pisteillä75,05.

Elokuun Nuorten EM-kilpailuihin tähtäävä Eeli Mikkola oli kilpailun viides.

Tarmo Kanerva toipuu niin ikään marraskuussa tapahtuneesta eturistisiteen leikkauksesta. Tarmon ahkera kuntoutus etenee aikataulussa ja heikkouksia on päästy harjoittelemaan rauhassa. Näin ollen ja ”puuta koputtaen” elokuun EM-kilpailut ovat kauden päätavoite myös Tarmolla.