Tampereen Sisun tyttöjen ja poikien telinevoimistelukilpailut keräsivät reilusti yli 600 jumpparia Ikurin liikuntahallille näyttämään taitojaan.

Tyttöjen korkeimmassa sarjassa maajoukkuelinjan 5-luokassa Sisun Anna-Maria Kyyhkynen voimisteli upeat pisteet 47.10 ja otti ylivoimaisen voiton ennen seurakaveriaan Helmi Tuohimäkeä. Toivottavasti sama vire jatkuu ensi viikonlopun kansainvälisessä FinGym-kilpailussa!

Toiseksi ylimmän sarjan voimistelijat kävivät tiukan kamppailun voitosta ja taso nousi suomalaisittain erittäin korkeaksi. Kisan voittaja Sisun Fanni Ruuhonen onnistui urhovoltissa kerien saaden huippupisteet 14.25. Samoin permantosarja oli vaikeuspisteiltään aivan valtakunnan huippua. Tällä kertaa kaksoisvoltti taaksepäin taittaen onnistui lähes täydellisesti ja voimistelulliset hypyt sekä piruetit olivat puhtaita ja laadukkaita. Tuloksena päivän ylivoimaisesti korkeimmat permantopisteet 13.85. Seurakaveri Essi Vänttinen onnistui myös kelvollisesti sijoittuen kisassa kakkoseksi.

Muissa kilpailuluokissa tuli myös sisulaismenestystä. Maajoukkuelinjan kakkosluokassa Helmi Suviola kiilasi itsensä ensimmäistä kertaa neliottelun kärkikymmenikköön sijoittuessaan kuudenneksi.

Kilpalinjalla Elina Soboleva voitti sarjassa E-luokan nuoremmat kultaa nojapuilta ja D-luokan nuoremmissa Serafiina Niininen hopeaa. Samassa sarjassa viidennen sijan jakoivat Hertta-Sofia Hiekkataipale ja Liina Viheriäranta. C-luokassa oli runsaasti sisulaisedustusta, joista tällä kertaa parhaiten menestyivät C-luokan vanhempien sarjassa Sara Nikander 7. ja Mila Ketola 9. Sarjassa C-luokan nuoremmat onnistuneen ottelun sai huimasti kehittynyt Jade Riekki sijoittuen tiukan kisan viidennelle sijalle. Pienimpien sarjassa B-luokan nuoremmat tytöt tuli Sisulle yllätyshopeaa Katrina Heikkilän onnistuessa tasaisen varmasti kaikilla telineillä.