Suomen parhaat telinevoimistelijatytöt kokoontuivat  Espooseen kilpailemaan paikoista junioreiden Pohjoismaiden mestaruuskilpailuihin. Tiukan otteen kisalipusta otti Sisun Helmi Tuohimäki sijoittuen parhaimpana tamperelaisena neliottelussa kolmannelle sijalle. Helmi aloitti kilpailun hypäten tsukaharan taittaen 12.2 pisteen arvoisesti. Nojapuilla Helmin sarjaan kuuluvat upeat Ginger- ja Pak-irroitukset. Sarjaan jäi kuitenkin vielä parantamisen varaa, sillä jättiläiskäännöksissä tuli putoaminen sarjan loppupuolella. Helmi korjasi tilanteen puomilla tehden varman ja pysytyn sarjan saaden pisteitä 11.35. Kisan kruunasi viimeinen teline permanto, jossa Tuohimäki sai kultamitalin yhdessä Espoon hallitsevan tyttöjen Suomen mestarin Enni Kettusen kanssa. Sisulaismenestyksen täydensi Anna-Maria Kyyhkynen sijoittuen samalla telineellä pronssille.

Toinen katsastuskilpailu toukokuussa Oslossa pidettäviin PM-kilpailuihin on kahden viikon kuluttua Helsingissä.

mitalistit
Permannon mitalistit (kuva Sanna Ruuhonen)