Haemme Tampereen Sisuun uusia poikia täydentämään telinevoimistelun kilparyhmiä. Mikäli testien osanotto ja tulokset antavat aihetta, niin perustamme mahdollisesti myös uuden kilparyhmän aloittamaan toimintansa touko – kesäkuun vaihteessa kahdella viikkoharjoituksella.
Testit suoritetaan 5 – 7 hengen pienryhmissä joissa kartoitetaan fyysisiä ominaisuuksia voiman, liikkuvuuden ja liiketaidon osalta. Testitilaisuus on suunnattu ensisijaisesti vuosina 2009 – 2012 syntyneille pojille, mutta ikärajoja osallistumiseen ei ole, kaikki halukkaat voivat tulla näyttämään taitonsa.
Testitilaisuus on maksuton, eikä osallistuminen itsessään sitouta vielä mihinkään.
Paikka  Ikurin liikuntahalli (Tesomankatu 33, 33310 TRE)
Ilmoittautuminen 7.5.2016 mennessä s-postitse osoitteeseen: matias.jt.haro@gmail.com
Ilmoittautumisessa tulee käydä ilmi seuraavat tiedot: Nimi Syntymäaika Huoltajan / huoltajien s-posti(t) & puhelinnumero(t)
Tiedottaminen & testitulokset Testiajat, testiryhmät sekä ohjeet paikalle saapumisen osalta tarkennetaan ilmoittautumisajan päätyttyä spostitse. Testien perusteella ryhmään valitut voimistelijat tiedotetaan kaikille s-postitse, lisäksi valittuihin otetaan seuran puolesta yhteyttä myös erikseen.
Testituloksia (pisteitä) ei julkisteta. Mikäli lapsenne nimeä ei saa julkistaa aikataulujen tiedottamisen tai tulosten yhteydessä, mainitkaa asiasta erikseen ilmoittautumisen yhteydessä.
Tiedustelut S-postitse matias.jt.haro@gmail.com