Tampereen Sisu on työstänyt tänä syksynä kaksi upeaa kuvakalenteria vuodelle 2017 – yhden tytöistä ja yhden pojista. Kuvat ja taittotyö on tehty ammattilaisten toimesta ja malleina ovat toimineet niin ikään ”ammattilaiset”, eli omat kilpavoimistelijamme ovat päässeet näyttämään upeita taitojaan kameran edessä. Kalenteri tullaan esittelemään myös hienona Tamperelaisena taidonnäytteenä ainakin MORO -lehdessä.

Kalenteriprojektiin lähdettiin, jotta seuralle saataisiin kerättyä elintärkeitä varoja tyylikkäällä tavalla, myymällä tuotetta jota kaikki käyttävät ja jota on harkitun kokonaisuutensa vuoksi helppo myydä. Kuten monet tietävät, on kesän ja syksyn aikana tapahtuneet välttämättömät valmentaja- ja joukkuemuutokset tuottaneet yllättäviä lisäkuluja, joiden kattamiseksi ja hyvän valmennustason takaamiseksi tarvitsemme nyt loppuvuodesta hieman ylimääräisiä ponnistuksia, joihin talkoisiin toivomme kaikkien osallistuvan.

Koko kalenterimyynnin tuotto menee lyhentämättömänä omien kilpailijoidemme hyväksi, kattamaan niin valmennuskuluja kuin mahdollisuuksien puitteissa myös kisakuluja. Nyt on jokaisella perheellä siis hyvä mahdollisuus vaikuttaa paitsi omien harrastuskulujen maltillisuuteen, kuin laadukkaan valmennustason ylläpitoon.

Yhden kalenterin hinta on 25,00 euroa – hyvän asian edestä varmasti moni sukulainen ja ystävä, tai miksei vaikka työnantaja, on valmis ostamaan kalenterin, joka tuottaa iloa koko vuoden. Kalenterin tuotantotyö kuvauksineen on tehty lahjoituksena seuralle, joten meillä on tässä hieno mahdollisuus kartuttaa varoja lasten ja nuorten liikunnan hyväksi.

Kalentereita on nähtävillä Sisun toimistolla ja niitä on myynnissä myös Peuhapäivässä 19.10 ja omissa kilpailuissa 29.10.

Omaksesi kalenterin voit ostaa myös Tampereen Sisun verkkokaupasta:
https://tampereensisu.myclub.fi/membro/#shop

etusivu-kalenteri-2017-tampereen-sisu-ry thumbnail_0-etusivu-pojat-s