Telinevoimistelun syksyn kilpailukausi pääsi oikein kunnolla vauhtiin viime viikonloppuna, kun Norjan Trondheimissa kilpailtiin miesten ja naisten Pohjois-Euroopanmestaruuksista ja Oulussa puolestaan jatkui JunnuGym -sarja. Ja mikä hienointa, molemmissa kisoissa Suomen parhaat voimistelijat löytyivät Sisun riveistä.

Pohjois-Euroopanmestaruuskilpailuissa Rosanna Ojala voimisteli peräti neljä mitalia. Pitkän loukkaantumiskierteen selättänyt sisulainen oli lauantain neliottelussa hienosti toinen ennätyspisteillään 51,85. Lisäksi Rosanna voimisteli eritasonojapuilta hopeaa ja puomilta pronssia. Suomen naisten joukkue kruunasi menestyksekkään viikonlopun joukkuekisan hopealla.

Miesten puolella Sisun vasta 17-vuotias Patrick Palmroth oli paras suomalainen 6-ottelussa sijoittuen kovassa seurassa hienosti 9. sijalle kelpo pisteillä 75,5. Lisäksi Patu pääsi finaaliin kolmella telineellä ja sijoittui hypyssä viidenneksi. Pohjois-Euroopanmestaruuskilpailut olivat Patrickin ensimmäinen kilpailu miesten sarjassa ja miesten maajoukkueessa.

Oulussa puolestaan kilpailtiin JunnuGymin 5/8 -osakilpailu. Sisun karavaani on tällä kaudella kulkenut sarjassa voitosta voittoon, eikä se pettänyt tälläkään kertaa. Sisun pojat keräsivät JunnuGym -pisteitä Oulusta 108 ja ovat käytännössä jo varmistaneet tämän vuoden seuramestaruuden. Luokkakohtaisesti parhaiten menestyivät 1. luokassa kolmanneksi voimistellut Masi Huttunen, 2. luokan voittanut Taavi Jaakola, 3. luokan pronssia napannut Aaro Korpi, 4. luokan mennen tullen jallittanut Joona Reiman ja 5. luokan tasaisen väännön vienyt Tarmo Kanerva.

Kilpailukausi jatkuu vielä kolmella JunnuGym -kisalla. Lisäksi Sisu on vahvasti edustettuna marraskuun alussa Pohjoismaiden suurimmassa seurajoukkuekilpailussa Mälar cupissa Tukholmassa. Maajoukkueet kisaavat vielä Maailman cupissa Cottbusissa ja nuoret Itävallan Future cupissa marraskuun aikana.