Tampereen Sisu, Craft Finland ja High Peak ovat solmineet kattavan kumppanuussopimuksen. Kumppanuuden ytimessä on toistensa tukeminen, laadukkaan seuratuotevalikoiman tarjoaminen Sisun urheilijoille ja jäsenistölle sekä kaikkien kolmen toimijan näkyvyyden kasvattaminen yhteistyössä.

Tampereen Sisu on yleisseura, jonka toiminnasta n. 95 % on voimistelutoimintaa. Sisu on 2200 jäsenellään Tampereen neljänneksi suurin urheiluseura sekä Voimisteluliiton viidenneksi suurin seura. Menestyksessä mitattuna tamperelainen seura yltää voimistelun parhaaksi seuraksi saavutettuaan esimerkiksi vuonna 2022 yhteensä 62 arvokisa- ja SM-mitalia. Seuran mitalikaapissa komeilee niin Olympiapronssia, useita MM-mitaleita kuin mittava määrä Suomenmestaruuspokaaleitakin. Seura panostaa paitsi huippu-urheiluun myös lasten ja nuorten liikuttamiseen sekä matalan kynnyksen harrastetoimintaan – laadusta ja pedagogiikasta tinkimättä. Tästä osoituksena seuralla on Olympiakomitean ja Voimisteluliiton myöntämät Tähtiseuramerkit niin lasten ja nuorten liikunnasta kuin huippu-urheilutoiminnastakin. Aikuisten liikunnan tähtimerkin haku on myös kovaa vauhtia työn alla.

Uusi kolmikantainen yhteistyö nojaa hyvin vahvasti yhteisiin arvoihin, jotka muun muassa yllä kuvatulla tavalla heijastuvat toimintaan: liikunnalliseen elämäntapaan kannustaminen, korkea laatu ja menestys.
Craft on brändi, joka tuottaa vuosi toisensa jälkeen huipputason teknisiä vaatteita lukuisien urheilijoiden käyttöön ympäri maailmaa, laadusta tinkimättä. Craft on paitsi brändi, myös käsite, jonka kaikki tuntevat. Kolmannen kumppanuusosapuolen, High Peakin palvelu perustuu ratkaisujen hakemiseen, asiantuntemukseen ja lisäarvon tuottamiseen keskitetyillä, tarkoituksenmukaisilla ja ytimeen osuvilla toimenpiteillä. High Peak pystyy palvelemaan muun muassa urheiluseurojen tarpeita yksilöllisellä tavalla tehden seuratuotteiden hankinta- sekä toimitusprosessin helpoksi ja houkuttelevaksi – juuri sellaiseksi, mitä seuratoiminnassa tänä päivän kaivataan.

Yhteistyön aloittaminen tällä kolmikolla on ollut mielekästä, helppoa ja luontevaa. Yhteistyökumppanit kuuntelevat toisiaan aidosti, osaavat huomioida toistensa tarpeet ja näkökulmat sekä luoda toimintamalleja, joista kaikki hyötyvät. On ollut mahtavaa päästä mukaan rakentamaan tätä uudenlaista kumppanuutta ja luomaan sitä kautta lisäarvoa myös meidän upealle ja runsaslukuiselle jäsenistölle.

– Anna Tanninen, markkinointipäällikkö / Tampereen Sisu Ry –

Uuden seuratuotekaupan valikoima on luotu muovautuvaksi ja uusia tuotteita on luvassa säännöllisesti – myös kausituotteita ja erikoiseriä. Tuotevalikoimassa on panostettu laatuun, yksilölliseen ulkoasuun ja erottuvuuteen. Tuotteet ovat uuden yhteistyömallin ansiosta myös varsin kohtuuhintaisia ja toimitusajat nopeita.

Kauppaan:

Home | Tampereen Sisu (designshop.fi)