Search

Tampereen Sisu

Sisulle Neljäs JunnuGym- mestaruus putkeen!

JunnuGymin 8/ 8 osakilpailu Ikurin liikuntahallissa

Telinevoimistelun poikien ja nuorten kotimainen kilpailukausi huipentui yli 200 voimistelijan JunnuGym- finaaliin ja päätösosakilpailuun Ikurissa lauantaina.

5-luokan vanhemmissa päädyttiin samaan tulokseen kuin aiemminkin, eli korkeimmalle korokkeelle nousi tuttu nimi: Tarmo kanerva Tampereen Sisu pisteillä 74,00. Toinen oli Espoon Isak Wargh pisteillä 71,45. Kolmanneksi voimisteli Sisun Eeli Mikkola pisteillä 71,3. Sisun Jouni Paavola teki ehjän 6-ottelun nousten hienosti neljänneksi pisteillä 68,7.

5-luokan nuoremmissa käytiin hieno kilpailu Sisun Joona Reimanin ja Espoon Telinetaitureiden Robin Ablouhin välillä. Tällä kertaa Joona veti pidemmän korren ja voimisteli voittoon pisteillä 65,15. Robinin pisteet olivat 64,2. Kolmanneksi voimisteli Sisun huimasti kehittynyt Aaro Harju pisteillä 64,1.

4-luokan eliittisarjassa voittoon taiteili Jyväskylän Voimistelijoiden Aleksi Vesala pisteillä 70,75. Sisun kvintetti Toni Ranta (64,45), Nuutti Juntunen (63,1), Aake Salonen (59,95) ja Akseli Kauma (59,05) valloittivat samassa järjestyksessä seuraavat sijat.

4-luokan kilpasarjassa paras sisulainen oli Atte Okkolin sijoittuen kisassa toiseksi pisteillä 62,7 Kalle Korpela oli neljäs pisteillä 57,4.

3-luokkaa hallitsivat tuttu sisulaiskaksikko: Taavi Jaakolan kaulaan ripustettiin kultamitali pistein 73,425 ja hopeinen mitali löysi tiensä Anssi Korhosen palkintokaappiin pisteillä 72,35.

2-luokassa sisun värejä parhaiten puolusti Hugo Hämäläinen (67,15) kahdeksannella sijallaan.

1-luokassa kaksoisvoitto lipsahti tällä kertaa Jyväskylän Voimistelijoille, kun voittajaksi julistettiin Oiva Kontro (43,25) ja kakkoseksi Ilmari Kemppainen (43,05). Sisun Tatu Jaakola otti pronssia pisteillä 43,00 ja Velipoika Topi voimistleli 4. sijan pistein 42,7.

Tampereen Sisu häkellyttävän ylivoimainen vuoden 2017 JunnuGym -mestari! 

Seitsemän eri kilpailuluokkaa. Luokan voitosta 10 pistettä, kakkossijasta yhdeksän…10. Sijasta vielä 1 piste seuralle. Vuoden aikana kahdeksan osakilpailua: Näin kerätään seurakohtaisia pisteitä poikien ja nuorten telinevoimistelun SM-sarjassa eli tuttavallisemmin JunnuGym -sarjassa.

Tämän vuoden mestari keräsi vuoden aikana kasaan 1092 pistettä. Voittajaseuran ylivoimaa kuvastaa hyvin se, että kakkoseksi ja kolmoseksi sijoittuneet seurat saivat yhteensä kasaan 900,5 pistettä!

Ja mestariseuran nimi on Tampereen miestelinevoimistelun ylpeys: Tampereen Sisu! Mestaruus oli Sisulle JunnuGymissä jo neljäs peräkkäinen. Toiseksi voimisteli Jyväskylän Voimistelijat ja kolmanneksi Espoon Telinetaiturit.

5-luokan vanhemmissa eli nuorten sarjassa kokonaiskilpailun voiton vei upeasti koko vuoden voimistellut Sisun Jouni Paavola. Kansainvälisiä kilpailuja JunnuGymin sijaan kiertäneet Tarmo kanerva ja Eeli Mikkola sijoittuivat sijoille 3. ja 5.

5-luokan nuoremmissa eli poikien sarjassa tänä vuonna hopeaa nappasi Sisun Joona Reiman ja pronssian Sisun Imran Mamin.

4-luokan eliitti -sarjassa Sisun Juuso Pelttari voimisteli kokonaiskilpailusarjan pronssille.

4-luokan kilpasarjassa Sisun Ilari Huovinen oli hienosti kolmas.

3-luokassa Sisun tehokaksikko Taavi Jaakola ja Anssi Korhonen nappasivat kaksoisvoiton.

2-luokassa parhaana sisulaisena vuoden koitoksesta selviytyi Aarne Pulkkinen ollen sijalla 8.

1-luokassa Kokonaiskilpailun mestaruuden voitti Taavin pikkuveli Topi Jaakola, jonka kaksoisveli Tatu pokkasi pronssimitalin.

Sisun mestaruuksien taustalla on pitkäjänteinen kehitystyö. ”Nyt meillä alkaa olemaan kilparyhmiä tasaisesti aikuisista viisivuotiaisiin. Pyramidi alkaa olemaan valmis. Lisäksi harjoittelun määrä ja laatu ovat kasvaneet ja poikien kanssa työskentelee intohimoisia ammattivalmentajia, jotka paitsi tuntevat lajin, myös osaavat opettaa sitä.” pohti Sisun Valmennuspäällikkö Riku Koivunen menestymisen taustoja.

Hyppää mukaan huippuseuraan!

Avaamme kevään 2018 harrasteryhmiin ilmoittautumiset lähiaikoina mutta nyt voit jo ilmoittautua mukaan kilparyhmätesteihin! Täydennämme jo olemassa olevia ryhmiä sekä perustamme kokonaan uusia ryhmiä / joukkueita peräti viidessä eri lajissa! Lue aiheestä lisää sivulta Testit kilparyhmiin !

Kokouskutsu

Vuosikokous

 

Aika:             21.11.2017 klo 18.00

Paikka:         Seuran toimisto, Näsilinnankatu 22 A31, 33210 Tampere

 

Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät vuosikokoukselle kuuluvat asiat

 

 • vahvistetaan toimintasuunnitelma ja talousarvio seuraavalle vuodelle
 • vahvistetaan liittymismaksun ja jäsenmaksun suuruus ja maksuajankohta seuraavalle kalenterivuodelle
 • vahvistetaan hallituksen/johtokunnan ja jaostojen jäsenten palkkiot
 • valitaan hallituksen/johtokunnan puheenjohtaja, varapuheenjohtaja, sihteeri ja taloudenhoitaja sekä muut hallituksen/johtokunnan jäsenet
 • valitaan tilintarkastajat ja varatilintarkastajat
 • päätetään hallituksen/johtokunnan avuksi asetettavista ja hallituksen/johtokunnan alaisuudessa toimivista jaostoista sekä valitaan niiden jäsenet tai annetaan hallitukselle/johtokunnalle valtuudet jäsenten valitsemiseen
 • valitaan seuran edustajat ja varaedustajat eri järjestöjen ja yhteisöjen kokouksiin; sekä
 • käsitellään kokoukselle tehdyt esitykset ja muut esille tulleet asiat

Lämpimästi tervetuloa vuosikokoukseen,
Tampereen Sisu ry:n johtokunta 

Lisätietoja:
Anna Tanninen, puheenjohtaja: 040 3507388 | Christa Uuramo, varapuheenjohtaja: 050 3366351 

 

 

Sisu teki ryöstöretken Tukholmaan!

Pohjoismaiden suurin seurajoukkuekilpailu Mälar Cup kilpailtiin 4.-5.11. Tukholman Brommassa ja Tampereen Sisu oli mukana peräti kolmella poikien ja yhdellä tyttöjen joukkueella.

Miesten joukkuekilpailussa oli mukana 20 joukkuetta. Voiton vei Ruotsin Hammarby, toinen oli Espoon Telinetaiturit ja kolmas Tampereen Sisun 1. joukkue, jossa voimistelivat Tarmo Kanerva, Eeli Mikkola, Joona Reiman, Tomas Kaartinen ja Aaro Harju. Sisun kakkosjoukkue sijoittui seitsemänneksi (Oula-Pekka Äijänen, Ilari Huovinen, Niila-Petteri Äijänen, Juuso Pelttari ja Eemeli Kakko) ja kolmosjoukkue sijalle 14. (Nuutti Juntunen ja Toni Ranta). Naisten joukkuekilpailussa oli mukana peräti 38 joukkuetta ja Sisun joukkue oli sijalla 13. joukkueella Helmi Tuohimäki, Fanni Ruuhonen ja Susan Sadeharju.

Nuorten 6-ottelussa Sisun Tarmo Kanerva ja Eeli Mikkola voimistelivat arvokkaan kaksoisvoiton. Loistavaan syysvireeseen päässyt Tarmo teki pisteet 74,95 ja pikku hiljaa selän rasitusosteopatiasta toipuva Eeli keräsi pisteitä 72,3.

Poikien 6-ottelussa Sisun Joona Reiman (66,1) ja Aaro Harju (63,95) voimistelivat hienosti hopeaa ja pronssia Ruotsin Luis Il Sung Melanderin (71,9) jälkeen.

Tyttöjen 4-ottelussa Sisun Helmi Tuohimäki (46,6) väläytteli potentiaaliaan voimistellen upeasti neljänneksi ensimmäisissä kansainvälisissä kilpailuissaan, häviten pronssimitalin vain 0,05 pisteellä! Yli 60 kilpailijan joukossa tämä on hieno saavutus. Myös telinefinaaleihin Helmi olisi päässyt ilman maakiintiötä, jonka mukaan vain 2 parasta voimistelijaa per maa voi kisata finaaleissa. Fanni Ruuhonen kisasi uusilla sarjoilla onnistuen kohtalaisesti kisan 26:nneksi neliottelussa ja uusi sisulainen Susan Sadeharju 34. Seuraava tyttöjen kansainvälinen kisa on joulukuussa Moskovassa Mikhail Voronin Cup, jossa Sisun voimistelijoista Suomea edustaa Helmi Tuohimäki.

Telinefinaaleissa Sisun pojat näyttivät kaapin paikan muille

Nuorten sarjassa Tarmo Kanerva voitti kultaa permannolla, renkailla ja hypyssä sekä hopeaa hevosella ja rekillä. Eeli Mikkola puolestaan voitti paraatitelineensä nojapuut ja otti permannolta hopeaa.

Poikien sarjassa Joona Reimanin saldo oli permannon ja hypyn kulta sekä renkaiden ja nojapuiden hopea. Aaro Harju voimisteli puolestaan hevosen ja rekin hopealle. Lisäksi Juuso Pelttari otti permannon hopeaa ja nojapuiden pronssia, Nuutti Juntunen hyppäsi hopealle,  Niila-petteri Äijänen taiteili renkailla pronssia ja Tomas kaartiselle ripustettiin kaulaan rekin pronssinen mitali.

Kaiken kaikkiaan Tampereen Sisun pojat keräsivät kilpailuista muhkean saaliin: 7 kultaa, 11 hopeaa ja viisi pronssia. Tämä on merkki valmennuksen oikeasta suunnasta kohti kansainvälistä kärkeä.

JunnuGymin finaali lauantaina Tampereella

Tämän viikon lauantaina 11.11. Tampereen Sisu järjestää poikien seurajoukkueiden SM-finaalin eli tuttavallisemmin JunnuGymin finaalin Ikurin Liikuntahallissa. Käytännössä Sisu on jo varmistanut seuramestaruuden, joka tulee olemaan jo neljäs perättäinen! Tervetuloa paikanpäälle kannustamaan Tamperelaiset voittoon!

 

Lippuja Sorin Sirkuksen esitykseen

Sisulaisilla on nyt mahdollisuus ostaa lippuja marraskuussa ensi-iltaan tulevaan
Sorin Sirkuksen esitykseen – lippuja on varattu sunnuntaille 7.1. klo 14 näytökseen.

Esitykset ovat olleet vuodesta toiseen loppuunmyytyjä, joten varaathan lippusi pikaisesti!
Liput: normaaliliput 27 euroa, lapset ja opiskelijat 20 euroa,
eläkeläiset 24 euroa.
Lipun myyntiä hoitaa Sisukkaat: Hilkka Ilo puh. 040 540 4140.
Varausaikaa on rajoitetusti, joten kanattaa toimia heti.

Lisätietoja esityksestä: http://www.sorinsirkus.fi/

VSK-U:N KILPAILUT 22-23.10.2017

Suurin osa tytöistä käynnisti kisakautensa Tuusulassa pidetyissä kilpalinjan ja maajoukkuelinjan pakollisten sarjojen kilpailussa. Tällä kertaa kilpailut pidettiin kahdessa eri hallissa, Veskulassa sekä uudessa Miksulassa.  Sisun tyttöjä oli edustettuna kilpalinjan luokissa B-E sekä maajoukkuelinjan nuorempien sarjassa.

 

Maajoukkuelinjan kilpailussa sisulaisia edusti Helmi Suviola. Hänen sijoituksensa neliottelussa oli viides pistein 30.825. Parhaiten Helmi onnistui hypyssä ja eritasonojapuilla. Tuomarit olivat erityisesti kehuneet Helmin puhdasta ja tyylikästä perusvoimistelua.

 

E-luokan kilpailussa Erika Uotila yllätti voittamalla sekä kokonaiskilpailun että nojapuut. Hypyssä sijoitus oli upealla yurtsenko-hypyllä toinen.

D-luokassa sisulaisia oli mukana sekä nuorempien että vanhempien sarjassa. Parhaiten tällä kertaa menestyi Serafiina Niininen sijoittuen kahdeksanneksi kategorialla VI. Serafiina oli lähellä jopa voittaa koko kilpailun, mutta viimeisen telineen nojapuiden pieni epäonnistuminen pudotti sijoitusta. Toivottavasti loppukauden kisoissa tulee vielä ehjä neliottelu. D-luokan vanhempien sarjassa Carolin Luoma sijoittui viidenneksi ja Olivia Vuorinen seitsemänneksi.

 

C-luokan kilpailussa parhaiten sijoittui Milja-Mari Irri, sija 8.

 

B-luokka keräsi sisulaisista suurimman osallistujajoukon, sillä sarjassa voimisteli peräti 10 tyttöä Panttereiden ryhmästä. Monelle tämä oli ensimmäinen oikea voimistelukilpailu, joten pientä jännitystä oli havaittavissa tyttöjen suorituksista. Myös tästä luokasta saatiin sisulainen voittaja, kun Katriina Heikkilä voimisteli varmoin ottein kisan ykköseksi kategorialla VII.

Tyttöjen kisakausi jatkuu heti tulevana viikonloppuna Kyrön Voiman ja Espoon Telinetaitureiden kilpailuissa. Toivotaan mitalisadetta myös sieltä!

KILPAILUN TULOKSET

 

 

Tarmolle upea sijoitus Pohjois-Euroopan mestaruuskilpailuista


Tarmo Kanerva sijoittui miesten Pohjois-Euroopan mestaruuskisoissa Färsaarten Torshavnissa 6-ottelussa hienosti yhdeksänneksi uusilla ennätyspisteillään 74,85, ollen samalla paras suomalainen!
”Neljä telinettä meni hyvin, hyppyä jouduttiin tekniikkavaikeuksien takia helpottamaan ja rekin alastulo epäonnistui huolimattomuussyistä. Kokonaisuuteen olen kuitenkin aika tyytyväinen”, totesi Tarmo.
Lisäksi Tarmo voimisteli itsensä permannon finaaliin. Sunnuntain finaalissa tuli kuitenkin puolen pisteen virhe kolmannen volttipätkän yhdistelmässä ja sijoitus oli 7.
Onnea Tarmo, valmentajat ja taustajoukot!

Koko perheen peuhapäivä su 22.10.

peuhapaiva

TERVETULOA TEMPPUILEMAAN!

Seuramestaruuskisoissa paljon onnistumisia

seuramestarit
Seuramestarit 2017

Tampereen Sisun perinteisissä seuramestaruuskisoissa tunnelma oli katossa ja jännitystä leijaili ilmassa – niin kisa-areenalla kuin katsomossakin. Sisun aktiivinen vanhempainyhdistys oli järjestänyt paikalle kisakahvion, joten kisaamista ei tarvinnut seurata nälkäisenä. Tänä vuonna tytöistä mitaleille ylsivät seuraavat taitavat voimistelijat:

SM-juniorit

 1. Helmi Tuohimäki
 2. Fanni Ruuhonen

2-luokka

 1. Helmi Suviola
 2. Hertta-Sofia Hiekkataipale

E-lk

 1. Erika Uotila
 2. Viivi Tanninen
 3. Liina Viheriäranta

D-lk nuoremmat

 1. Serafiina Niininen
 2. Linnea Mäkiraatikka
 3. Paula Korhonen

D-lk vanhemmat

 1. Carolin Luoma
 2. Olivia Vuorinen

C-lk nuoremmat

 1. Vilma Luontila
 2. Varpu Palonen
 3. Neela Vuorinen

C-lk vanhemmat

 1. Mila Ketola
 2. Bettiina Pirttilahti
 3. Milja-Mari Irri

B-lk nuoremmat

 1. Katriina Heikkilä
 2. Kaisla Kalari
 3. Hertta Salonen

B-lk vanhemmat

 1. Siiri Kolunsarka
 2. Elle-Maari Kyrö
 3. Jasmin Liljeroos
rosanna ojala
Isot kannustaa pieniä

Poikien kisassa mitalia pääsivät kanniskelemaan seuraavat voimistelijat:

6. luokka

 1. Patrick Palmroth

5. luokka vanhemmat

 1. Tarmo Kanerva
 2. Jouni Paavola
 3. Eeli Mikkola

5. luokka

 1. Tomas Kaartinen
 2. Imran Mamin
 3. Joona Reiman, Niila-Petteri Äijänen jaettu sija

4. luokka

 1. Eetu Kujanpää
 2. Atte Okkolin
 3. Kalle Korpela

4. luokka Eliitti

 1. Akseli Kauma

3. luokka

 1. Taavi Jaakola
 2. Anssi Korhonen
 3. Eero Seppänen

2. luokka

 1. Marko Mero
 2. Aarne Pulkkinen
 3. Lasse Pirskanen

1 luokka

 1. Tatu Jaakola
 2. Matias Salmela
 3. Leo Montonen

 

Up ↑