Search

Tampereen Sisu

vuodesta 1960

Vuosikokouskutsu

Tervetuloa Tampereen Sisu Ry sääntömääräiseen vuosikokoukseen 14.12.2023.
Kokouskutsu:
TAMPEREEN SISU ry VUOSIKOKOUS KUTSU

 

Kilpa-aerobicin tuore Euroopan mestari Sampo Nousiainen on suuren muutoksen äärellä 

 

Tampereen Sisua useamman vuoden edustanut Sampo Nousiainen on ehtinyt saavuttaa nuorella iällään jo poikkeuksellisen paljon, kuten useita Suomen mestaruuksia, nuorten sarjan historiallisen MM-mitalin ja viimeisimpänä nuori mies rohmusi marraskuussa peräti kolme mitalia EM-kilpailuista.

Sampoa on kymmenen vuotisen uran alusta alkaen valmentanut Mila Koljander ja myöhemmin kuvaan hyppäsi myös Milan äiti Tiina Koljander. Yhteinen taival on tällä kolmikolla ollut siis pitkä ja menestyksekäs mutta nyt Sampon tie jatkuu uuden äärellä hänen muuttaessa kuluvan vuoden joulukuussa Turkuun. Napanuora valmentajien ja valmennettavan välillä katkeaa hyvässä yhteishengessä mutta luonnollisen haikein mielin.

Kilpa-aerobic parkettia Sampo ei kuitenkaan jätä, sillä hyvä ja luonteva treenipaikka löytyi tutusta ympäristöstä Turun Urheiluliitosta, jossa Sampo on jo aiemminkin osittain harjoitellut parisarjayhteistyön merkeissä.

Tampereen Sisu toivottaa Sampolle paljon lisää upeita vuosia lajin parissa, menestystä sekä onnea uuteen kotikaupunkiin sopeutuessa. Kiitos yhteisistä vuosista!

Sisu & Craft Finland & High Peak = uusi kumppanuus

Tampereen Sisu, Craft Finland ja High Peak ovat solmineet kattavan kumppanuussopimuksen. Kumppanuuden ytimessä on toistensa tukeminen, laadukkaan seuratuotevalikoiman tarjoaminen Sisun urheilijoille ja jäsenistölle sekä kaikkien kolmen toimijan näkyvyyden kasvattaminen yhteistyössä.

Tampereen Sisu on yleisseura, jonka toiminnasta n. 95 % on voimistelutoimintaa. Sisu on 2200 jäsenellään Tampereen neljänneksi suurin urheiluseura sekä Voimisteluliiton viidenneksi suurin seura. Menestyksessä mitattuna tamperelainen seura yltää voimistelun parhaaksi seuraksi saavutettuaan esimerkiksi vuonna 2022 yhteensä 62 arvokisa- ja SM-mitalia. Seuran mitalikaapissa komeilee niin Olympiapronssia, useita MM-mitaleita kuin mittava määrä Suomenmestaruuspokaaleitakin. Seura panostaa paitsi huippu-urheiluun myös lasten ja nuorten liikuttamiseen sekä matalan kynnyksen harrastetoimintaan – laadusta ja pedagogiikasta tinkimättä. Tästä osoituksena seuralla on Olympiakomitean ja Voimisteluliiton myöntämät Tähtiseuramerkit niin lasten ja nuorten liikunnasta kuin huippu-urheilutoiminnastakin. Aikuisten liikunnan tähtimerkin haku on myös kovaa vauhtia työn alla.

Uusi kolmikantainen yhteistyö nojaa hyvin vahvasti yhteisiin arvoihin, jotka muun muassa yllä kuvatulla tavalla heijastuvat toimintaan: liikunnalliseen elämäntapaan kannustaminen, korkea laatu ja menestys.
Craft on brändi, joka tuottaa vuosi toisensa jälkeen huipputason teknisiä vaatteita lukuisien urheilijoiden käyttöön ympäri maailmaa, laadusta tinkimättä. Craft on paitsi brändi, myös käsite, jonka kaikki tuntevat. Kolmannen kumppanuusosapuolen, High Peakin palvelu perustuu ratkaisujen hakemiseen, asiantuntemukseen ja lisäarvon tuottamiseen keskitetyillä, tarkoituksenmukaisilla ja ytimeen osuvilla toimenpiteillä. High Peak pystyy palvelemaan muun muassa urheiluseurojen tarpeita yksilöllisellä tavalla tehden seuratuotteiden hankinta- sekä toimitusprosessin helpoksi ja houkuttelevaksi – juuri sellaiseksi, mitä seuratoiminnassa tänä päivän kaivataan.

Yhteistyön aloittaminen tällä kolmikolla on ollut mielekästä, helppoa ja luontevaa. Yhteistyökumppanit kuuntelevat toisiaan aidosti, osaavat huomioida toistensa tarpeet ja näkökulmat sekä luoda toimintamalleja, joista kaikki hyötyvät. On ollut mahtavaa päästä mukaan rakentamaan tätä uudenlaista kumppanuutta ja luomaan sitä kautta lisäarvoa myös meidän upealle ja runsaslukuiselle jäsenistölle.

– Anna Tanninen, markkinointipäällikkö / Tampereen Sisu Ry –

Uuden seuratuotekaupan valikoima on luotu muovautuvaksi ja uusia tuotteita on luvassa säännöllisesti – myös kausituotteita ja erikoiseriä. Tuotevalikoimassa on panostettu laatuun, yksilölliseen ulkoasuun ja erottuvuuteen. Tuotteet ovat uuden yhteistyömallin ansiosta myös varsin kohtuuhintaisia ja toimitusajat nopeita.

Kauppaan:

Home | Tampereen Sisu (designshop.fi)

Ikurissa kisataan telineillä 29.9.-2.10.

 

Järjestämme Ikurin Liikuntahallilla naisten telinevoimistelun maajoukkue- ja kilpalinjan luokkakilpailut sekä näyttökilpailun ja miesten telinevoimistelun Junnu Gym osakilpailun.

Tule sinäkin seuraamaan upeita voimistelusuorituksia ja nauttimaan kisatunnelmasta!

Kilpailuaikataulut ja lisätiedot:
Tapahtumat (kisanet.fi)

Seurapaitapäivä tiistaina 26.9.2023 – tunnusta sinäkin väriä! ❤️🖤

Urheiluseuratoiminnan suurin vahvuus on yhteisöllisyyden voima. On jälleen aika kaivaa kaapeista seurapaidat, ja muut SISU -tuotteet & osallistua:

❤️Pue päälle Sisun seuravaate tiistaina 26.9.

🖤Nappaa kuva tai video itsestäsi

❤️Postaa kuva someen tunnisteilla

#seurapaitapäivä #seurasydän #sisuonsunsupervoima #tampereensisu #voimistelu

Harrasteryhmien kesäkuu 2023 alennettuun hintaan!

Kesällä 2023 aikuisten valikoimasta löytyy telinevoimistelua, tanssillista voimistelua ja akrobatiaa, sekä kehonhuoltoon ja liikkuvuuteen painottuvia kursseja. Kun ilmoittaudut kesäkuuksi mukaan telinevoimisteluun, tanssilliseen voimisteluun tai akrobatiaan, niin saat kesäkuun -50% hintaan!

Huom. alennus ei sisällä kokeilukertoja tai koske neljän viikon kursseja. 

Kaikkiin lasten harrasteryhmiin pääsee kesäkuuksi mukaan hintaan 50€/ryhmä. 

Ikurissa maanantaisin kesäjumpparit (5-7v), joukkuevoimistelukoulu (5-7v) ja trampoliini alkeet, sekä keskiviikkoisin telinevoimistelu (8-12v). 

Sisu-hallilla maanantaisin telinevoimistelu (5-7v), tiistaisin trampoliini alkeet ja joukkuevoimistelukoulu (8-12v), sekä keskiviikkoisin kesäjumpparit (5-7v) ja telinevoimistelu (8-12v).

Kiitokset Roope-ohjaajalle!

Roope on ollut yksi Tampereen Sisun pitkäaikaisimmista harrasteohjaajista. Kevään 2023 jälkeen hänen matkansa suuntaa kohti oman alan töitä, joten meidän on tullut aika osoittaa hänelle iso kiitos kuluneista vuosista ja toivottaa hänelle kaikkea hyvää jatkoon. Tässä artikkelissa Roope kertoo kokemuksistaan työskentelystä Tampereen Sisulla. 

”Hei, olen Roope Korkee. Aloitin Tampereen Sisulla apulaisvalmentajana 2015 syksyllä. Olin siitä aiemmin harrastanut telinevoimistelua kilpatasolla, mutta kilpailulle ei olisi jäänyt enää tarpeeksi aikaa aloittamisen vuoksi. Siirryin voimistelijasta ohjaajaksi, sillä en halunnut jättää voimistelua pois kokonaan.

Aloittamisesta saakka olen jatkanut työskentelyä valmentajana, saanut ohjaamiseen liittyviä koulutuksia, hyviä kokemuksia, ylläpidettyä voimisteluaikaisia taitojani sekä jaettua osaamistani ohjaamilleni voimistelijoille.

Urani aikana olen saanut koulutuksia ohjaamiseen sekä lajeihin, kuten telinevoimisteluun sekä parkouriin. Koulutuksien järjestäjänä ovat toimineet Tampereen Sisu, Suomen Voimisteluliitto, Olympiakomitea sekä Suomen Parkour.

Ajan kuluessa olen saanut vastuulleni omia ryhmiä ohjattavaksi. Näitä on pääosin ollut voimistelun harrasteryhmiä, kuten trampoliinivoimistelun sekä telinevoimistelun eri taitotasot. Muitakin ryhmiä on tullut tuurauksien myötä ohjattua, joilla on saanut myös laajennettua omaa osaamista. Olen ohjannut ryhmiä kaiken ikäisille, taaperoista aikuisiin saakka.

Tämä valmennustyö on sopinut erittäin hyvin opintojeni oheen ja on ollut hyvä pikkulisätienesti siinä sivussa. Vaikkei pienillä tuntimäärillä tienaakaan suuresti, niin opiskelijana menot eivät muutenkaan ole merkittäviä, niin saa tienattuakin hieman samalla.

Tämä työpaikka on osoittautunut erittäin hyväksi opintojen oheen sekä saada lisäksi työkokemusta. Parasta tässä on ollut se, ettei alan osaamista tai koulutusta tarvitse. Riittää vain mielenkiinto voimistelua kohtaan, niin pääsee jo pitkälle. Oppi tulee työskentelyn kautta sekä tarjotuista koulutuksista. Omassa tapauksessani opiskelemani ala poikkeaa täysin liikunta-alasta, mutta sen puolesta olen saanut siirrettyä ajatukset pois opiskelusta voimisteluun töiden ajaksi. Omasta kokemuksestani voin suositella lämpimästi tätä työtä juuri niille opiskelijoille, joilla löytyy innostusta tehdä töitä liikunnan parissa kokemuksesta riippumatta.

Joudun kuitenkin jatkamaan elämässäni eteenpäin ja jättämään haikeana nämä hommat. Suurkiitos Tampereen Sisulle tästä 8 vuoden työurasta, jonka olen saanut kokea!”

 

Uudet ja innokkaat ohjaajat ovat Tampereen Sisulle erittäin tervetulleita. Omasta liikunta- tai voimistelutaustasta on hyötyä, mutta se ei ole välttämätöntä. Oma asenne ja motivaatio ovat tehtävässä avainasioita. Jos olet kiinnostunut ohjaamisesta, niin ota rohkeasti yhteyttä harrasteliikunta@tampereensisu.fi.

Aikuisten telinevoimistelun mestaruuskilpailut 21.5.2023

Aikuisten telinevoimistelun mestaruuskilpailut kamppailtiin keväisenä sunnuntai-iltapäivänä Ikurin liikuntahallissa. Järjestävän seuran lisäksi kilpailuihin osallistui telinevoimistelijoita Kyrön Voimasta.

Voimistelijat kilpailivat mestaruuksista naisten B- ja C-luokissa sekä miesten 1. ja 2. kilpasarjoissa. Naisten kamppailussa ratkaisevana telineenä oli nojapuut ja miehillä rekki. 

Naisten neliottelun voittajat B-luokassa:

1. Neda Rasi-Koskinen TaSi yht. 32,3

2. Jonna Ventä KyVo yht. 30,40

3. Iida Koskiniemi TaSi yht. 28,20

Naisten neliottelun voittajat C-luokassa:

1. Susanna Ala-Ranta KyVo yht. 37,50

2. Jonna Maunuksela KyVo yht. 31,10

3. Eveliina Malmivaara KyVo yht. 30,60

Miesten neliottelun voittajat 1. kilpaluokassa: 

1. Matti Kosola TaSi yht. 40,20 

2. Tanu Koskinen TaSi, yht. 38,20 

Miesten kuusiottelun voittaja 2. kilpaluokassa: 

1. Harri Kailanto TaSi yht. 52,90

Suuren suuri kiitos kaikille osallistujille!

Ensi kerralla areenalle uskaltautuu toivottavasti entistä enemmän osallistujia, ja sen myötä saamme luultavasti laajennettua kilpaluokkia ja kenties kilpailtua myös seurojen välisistä mestaruuksista. 

Syksyllä kilpaillaan luultavasti Iso-Kyrössä, joten ei muuta kuin paljon tsemppiä kesäharjoitteluun kaikille aikuisille!

Galleriassa kuvia tapahtumasta:

VUOSIKOKOUSKUTSU            

Aika: 29.5.2023 klo 18.00
Paikka: Ikurin liikuntahalli, neuvotteluhuone, Tesomankatu 33 33310 Tampere

Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät vuosikokoukselle kuuluvat asiat:

  1. valitaan kokoukselle puheenjohtaja ja sihteeri
  2. valitaan pöytäkirjantarkastajat
  3. esitellään johtokunnan kertomus seuran toiminnasta edelliseltä kalenterivuodelta
  4. päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä
  5. päätetään koollekutsumistavasta seuran sääntöjen 9. pykälän edellyttämällä tavalla
  6. esitetään päätettäväksi päivitetty talousarvio vuodelle 2023
  7. valitaan seuralle uusi puheenjohtaja ja käsitellään nykyisen puheenjohtajan tehtävästä vapauttaminen
  8. käsitellään kokoukselle tehdyt esitykset ja muut esille tulleet asiat

 

 

Lämpimästi tervetuloa vuosikokoukseen,
Tampereen Sisu ry:n johtokunta 

Up ↑