Kevään kilpailukauden päätyttyä Tampereen Sisuun siirtyi Valkeakosken Voimistelijoista viisi EM-kisoihin valmistautuvaa voimistelijaa valmentajineen: Sampo Nousiainen, Anniina Nääppä, Auli Ollila, Anni Pulkki, Lumi Vahteristo sekä valmentajat Tiina ja Mila Koljander.

Seurasiirron taustalla on useita tekijöitä, joista yksi suurimmista on halu toimia osana ison huippu-urheiluun keskittyneen seuran tiimiä. Usean voimistelulajin seurassa lajien välisellä yhteistyöllä on suuri merkitys niin urheilijoiden kuin valmentajienkin urakehitykselle, kun erilaista osaamista pystytään helposti jakamaan oman seuran sisällä. Myös Ikurin Liikuntahallin olosuhteet, akatemiayhteistyö sekä huippu-urheilun Tähtiseuraan kuuluminen tuovat oman lisäarvonsa harjoitteluun.

”Päädyin vaihtamaan seuraa, koska Tiinan ja Milan kanssa tehdyn työn jälkeen seuran vaihtaminen valmentajien perässä tuntui luontevalta. Tällä hetkellä myös koen, että Sisussa harjoitteleminen ja sen tuomat uudet mahdollisuudet tukevat paremmin treenaamistani ja motivaatiotani. Näistäkin asioista huolimatta päätös vaihdosta ei ollut helppo, koska VaVo:hin jäi pitkäaikaisia treenikavereita sekä osaava valmentaja.
Odotan Sisuun siirtyessäni innolla lajien välistä yhteistyötä sekä sitä, millaista harjoittelu tulee olemaan. Totta kai EM-kilpailuihin valmistautuminen kahteen seuraan jakaantuneella kokoonpanolla vielä tässä vaiheessa mietityttää, mutta siinäkin onnistutaan varmasti hyvin.” Kokoaa hallitseva nuorten suomen mestari Lumi Vahteristo ajatuksiaan seurasiirrosta.

Ryhmä aloittaa harjoittelun Ikurin liikuntahallissa kuluvalla viikolla sopivasti seuran saatua varmistuksen olosuhteiden paranemisesta uuden joustoparketin hankinnan muodossa. Parketin saapumiseen asti EM-kisoihin valmistaudutaan Varalan Urheiluopistolta vuokraksi saadulla alustalla.

Kilpa-aerobicin EM-kilpailut käydään Italian Pesarossa 17.-19.9.2021 ja Suomelta kilpailuihin on lähdössä peräti 26 urheilijan maajoukkue.
Sisulaisia nähdään kisoissa seuraavissa AG 2 -sarjan (15-17 vuotiaat) kokoonpanoissa

Trio: Anniina Nääppä (TaSi), Auli Ollila (TaSi), Sampo Nousiainen (TaSi)

Trio: Anni Pulkki (TaSi), Lumi Vahteristo (TaSi), Nelli Paulamäki (VaVo)

Pari: Anniina Nääppä (TaSi), Sampo Nousiainen (TaSi)

Yksilöt: Sampo Nousiainen (TaSi)