Team Minetit-joukkueet matkasivat pääsiäisenä Tanskaan joukkuevoimistelun kansainväliseen Easter Cup-kilpailuun, johon osallistui joukkueita Suomen lisäksi Färsaarilta, Tanskasta, Tsekeistä, Valko-Venäjältä ja Virosta. Team Minetit 08 kilpaili 8-10-vuotiaiden sarjassa ja Team Minetit 10-12-vuotiaiden sarjassa.

EasterCup
Team Minetit 08

Molemmat joukkueet voimistelivat sarjojensa voittoon!

Team Minetit 08-joukkue kilpaili ensimmäistä kertaa kansainvälisessä kilpailussa 8-10-vuotiaiden sarjassa. Uutta voimistelijoille oli myös kaksipäiväinen kilpailu, lauantaina kilpailtiin alkukilpailut ja sunnuntaina finaalit. Joukkueen kilpailusuorituksissa näkyi vielä jännitystä, mutta joukkue suoriutui kokonaisuudessan kilpailusta hyvin ja nappasikin sarjan voiton.

Team Minetit osallistui edellisvuoden tapaan Easter Cupin 10-12-vuotiaiden sarjaan. Antton Laineen haastava samurai-teemainen ohjelma onnistui joukkueelta finaalissa alkukilpailua täsmällisemmin. Kotiin palattiin kultamitalit kaulassa ja jälleen yhtä kokemusta rikkaampana.

Kilpailun lopputulokset täällä.

EasterCup-3272288414-1522773904385.jpg
Team Minetit