Rytmisen voimistelun 1- ja 4-luokkien luokkakilpailut järjestettiin 17.-18.3. Piikkiössä. Rytmisen voimistelun valmennusryhmistä 1-luokan kilpailuun osallistuivat Joukin ryhmässä treenaavat Anni, Ella, Hilla ja Minttu, sekä RV Kilpa 1-ryhmän Mila ja Vera. 4-luokassa kilpaili RV Kilpa 1-ryhmän voimistelija Emilia.

1-luokan kilpailuun osallistui huikeat 238 voimistelijaa, jotka suorittivat kilpailussa pakollisen vapaaohjelman. Kaikki Tampereen Sisun voimistelijat sijoittuivat hienosti 26 parhaan voimistelijan joukkoon kategoriaan I! Parhaiten suorituksessaan onnistui Minttu, joka sijoittui hienosti jaetulle kolmannelle sijalle. Anni ja Ella jakoivat sijan 8 ja Vera voimisteli sijalle 11. Hilla oli kilpailussa 18 ja oheislajinaan rytmistä voimistelua treenaava Mila 26. Onnittelut voimistelijoille ja valmentajille!

4-luokassa Emilia kilpaili vapaaohjelmalla ja kahdella välineohjelmalla, narulla ja vanteella. Emilia onnistui parhaiten vaikealla vanneohjelmallaan, jonka huippuvalmentaja Titta Heikkilä on Emilialle tehnyt. Kolmen ohjelman yhteistuloksena oli sijoitus 37/76.

Kilpailun kaikki tulokset ovat nähtävissä kisapalvelussa.

RV Luokkakisat
Tampereen Sisun voimistelijat luokkakilpailussa 17.-18.3.