Suurin osa tytöistä käynnisti kisakautensa Tuusulassa pidetyissä kilpalinjan ja maajoukkuelinjan pakollisten sarjojen kilpailussa. Tällä kertaa kilpailut pidettiin kahdessa eri hallissa, Veskulassa sekä uudessa Miksulassa.  Sisun tyttöjä oli edustettuna kilpalinjan luokissa B-E sekä maajoukkuelinjan nuorempien sarjassa.

 

Maajoukkuelinjan kilpailussa sisulaisia edusti Helmi Suviola. Hänen sijoituksensa neliottelussa oli viides pistein 30.825. Parhaiten Helmi onnistui hypyssä ja eritasonojapuilla. Tuomarit olivat erityisesti kehuneet Helmin puhdasta ja tyylikästä perusvoimistelua.

 

E-luokan kilpailussa Erika Uotila yllätti voittamalla sekä kokonaiskilpailun että nojapuut. Hypyssä sijoitus oli upealla yurtsenko-hypyllä toinen.

D-luokassa sisulaisia oli mukana sekä nuorempien että vanhempien sarjassa. Parhaiten tällä kertaa menestyi Serafiina Niininen sijoittuen kahdeksanneksi kategorialla VI. Serafiina oli lähellä jopa voittaa koko kilpailun, mutta viimeisen telineen nojapuiden pieni epäonnistuminen pudotti sijoitusta. Toivottavasti loppukauden kisoissa tulee vielä ehjä neliottelu. D-luokan vanhempien sarjassa Carolin Luoma sijoittui viidenneksi ja Olivia Vuorinen seitsemänneksi.

 

C-luokan kilpailussa parhaiten sijoittui Milja-Mari Irri, sija 8.

 

B-luokka keräsi sisulaisista suurimman osallistujajoukon, sillä sarjassa voimisteli peräti 10 tyttöä Panttereiden ryhmästä. Monelle tämä oli ensimmäinen oikea voimistelukilpailu, joten pientä jännitystä oli havaittavissa tyttöjen suorituksista. Myös tästä luokasta saatiin sisulainen voittaja, kun Katriina Heikkilä voimisteli varmoin ottein kisan ykköseksi kategorialla VII.

Tyttöjen kisakausi jatkuu heti tulevana viikonloppuna Kyrön Voiman ja Espoon Telinetaitureiden kilpailuissa. Toivotaan mitalisadetta myös sieltä!

KILPAILUN TULOKSET