Tuotekuva

Tampereen Sisu on ottanut uudeksi varainhankintamuodokseen Mosho- tuotteiden myynnin. Mosho tuoteperheeessä on laadukkaita ihon puhdistus- ja hoitotuotteita
(mm. saippuoita, shampoita, suihkugeelejä, ihonhoitovoiteita ja paljon muuta! Tampereen Sisun verkkokauppaan on lisätty kaikki tuotteet, ja ne voi käydä omillaan tai lapsen tunnuksilla ostamassa. Verkkokaupassa on myös lisätietoa kaikista näistä tuotteista.

Tuotteet tilataan Sisun verkkokaupan kautta 2.9.2016 mennessä:
https://tampereensisu.myclub.fi/membro/#shop

Eniten tuotteita myynyt ja tilannut Sisulainen saa Tampereen Sisun Haglöfs- repun palkintona myynneistään.

Tuotteet tulevat Sisun toimistoon viikolla 36. Tuotteet voi noutaa Sisun toimistosta erikseen ilmoitettuina aikoina, ja tuotteet luovutetaan, kun tuotteiden lasku on maksettu. Tuotteista kertyneitä varoja käytetään Voimistelujaoston toimintaan ja kehittämiseen. Toiveena on, että jokainen Sisulainen pyrkii myymään tuotteita mahdollisimman paljon. Näitä tuotteita on mukava myydä sukulaisille, ja antaa lahjoina kylässä!
Tuotepakkaus sisältää aina 2 eri 300ml tuotetta, joka maksaa yhteensä 15 €.

Jos tilauksen kanssa on ongelmia, niin otathan yhteyttä maija.rinta@tampereensisu.fi