Asuuko sinussa pieni designerin alku tai oletko jo kokeneempi tekijä, joka kaipaa uusia haasteita? Tartu nyt tilaisuuteen päästää luovuutesi valloilleen, sillä Tampereen Sisun Voimistelujaosto järjestää kaikille avoimen logon suunnittelukilpailun! 

Perinteikkään, vuonna 1960 perustetun monilajiseuramme voimistelujaostossa on tarjolla harraste- ja kilpatoimintaa useissa eri voimistelujeissa – päälajieinamme kilpatoiminnassa ovat miesten telinevoimistelu, joukkuevoimistelu, naisten telinevoimistelu, rytminen voimistelu ja kilpa-aerobic. Menestyksessä mitattuna olemme Suomen paras voimisteluseura – esimerkiksi vuoden 2022 mitalisaalis Suomenmestaruus- ja arvokisoista oli peräti 62!
Kaikkiin lajeihin ja seuraan voit tutustua tarkemmin osoitteessa www.tampereensisu.fi

Suunnittelutyön avuksi:
Seuran päävärit ovat musta ja punainen, valkoistakin käytetään paljon – logosta toivomme toki värivariaatioita käyttötarkoituksen mukaan. Logosuunnittelua ei tarvitse rajoittaa seuran virallisiin fontteihin, tämän suhteen toivomme luovia ratkaisuja ja toimintaamme sopivia, upean näköisiä lopputuloksia!
Seuraamme sloganit: #sisuonsunsupervoima & #minussakinonpalasisua

Kilpailusäännöt

Kilpailu on kaikille avoin. Kilpailuun osallistumisen ehtona on, että Tampereen Sisu Ry sekä Tampereen Sisu Ry:n yhteistyökumppanit  saavat veloituksetta käyttää suunnittelutöitä ja voittajatyötä / -logoa omassa viestinnässä, markkinoinnissa ja muussa tarkoituksessa sekä kilpailusta viestittäessä. 

Tekijänoikeudet ja omistusoikeus logoon siirtyvät Tampereen Sisu Ry:lle. 

Logotiedostojen tekniset vaatimukset:

  • tallennusmuoto vektorimuotoinen pdf

Logotiedostojen lähettäminen kilpailuun:

sähköpostilla osoitteeseen logo@tampereensisu.fi 10.4.2023 klo 16 mennessä

Suunnittelijasta tarvitaan seuraavat tiedot:

  • suunnittelijan nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, postiosoite
  • suostumus, että logoa / logoja saa käyttää veloituksetta kilpailusäännöissä mainittuun tarkoitukseen.

Voittajatyö valitaan 1.5.2023 mennessä ja voittajan nimi sekä valittu logo julkaistaan tämän jälkeen seuran sosiaalisen median kanavilla sekä kotisivuilla.  Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. 

Palkinto: uudella, kilpailun voittaneella logolla varustettu seuratuotepaketti. Tuotteet toimitetaan 1.9.2023 mennessä. 

Onnea kisaan!