Helmi Tuohimäki aloitti syksyn kisakauden Kuortaneen maajoukkueleirin yhteydessä pidetyissä Pohjois-Euroopan mestaruuskilpailujen katsastuskisassa. Tämä oli Helmin ensimmäinen kisa Suomen parhaita naisia vastaan, joten tästä sai myös hyviä suuntaviivoja ensi vuoden siirtymiselle tytöistä naisten sarjaan kilpailemaan.

Loisto-18

Helmi aloitti kilpailun tyylikkäällä hypyllä tsukahara taittaen, josta sai kisan korkeimmat pisteet 12,35. Eritasonojapuilla Helmi takelteli sarjan kahden putoamisen taktiikalla saaden pisteitä vain 7,0. Puomilla Helmi sai katsastuksen toiseksi parhaat puomipisteet 11,1. Myös permantosarja sujui moitteettomasti pistein 11,05, jotka olivat maajoukkuenaisten kesken käydyn kisan kolmanneksi korkeimmat permantopisteet. Yhteispisteissä Helmi sijoittui katsastuksen neljänneksi.

Tällä kertaa edustuspaikka jäi jälleen todella täpärälle, sillä joukkueeseen nimettiin MM-kisoihin lähtevät Maija Leinonen ja Helmi Murto sekä katsastuskisojen perusteella Wilma Malin, Lilian Langenskiöld sekä Isabella Ahlblad. Helmin kohtalona oli jälleen kerran ensimmäinen varasija, joten matka Färsaarille jäänee vain haaveeksi. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa kohti viimeistä kisakautta junnujen sarjassa.