Perinteiset Voimistelupäivät kilpailtiin 10-12.6 Espoon Telinetaitureiden  ja Olarin Voimistelijoiden järjestämä. Osallistujia oli voimistelun 8 eri lajissa yli 2500. Viikonlopun aikana oli aikamoinen timanttien ja pukujen vilinä Espoossa.

Tytöillä oli keväällä niin pitkä kisakausi, että kaikki eivät enää lähteneet Voimistelupäiville. Tampereen Sisusta kisaajia kuitenkin oli kilpalinjan B, C, D, E ja maajoukkuelinjan 4-luokassa. Poikia oli edustamassa Sisusta 1, 2, 3, 4 kilpa ja 5-luokassa.

Tyttöjen B-luokasta (nuoremmat) Liina Viheriäranta sai kultaa ja Erika Mäkelä pronssia. Turun Pyrkivän Armi Silvan sai kilpailusta hopeaa. Tyttöjen kategoriat olivat erinomaiset VII. Kymmenen parhaan joukkoon Sisusta pääsivät myös: 5.sija Linnea Mäkiraatikka ja 7.sija Erika Uotila.

Tyttöjen C-luokasta (nuoremmat) tuli kaksoisvoitto, kun Vilma Luontila sai kultaa, ja Hertta-Sofia Hiekkataipale sai hopeaa.

D-luokassa (nuoremmat) Sisun Lotta Långvik ja Ella Taatila jakoivat neljännen sijan.

Poikien kilpailuissa 1.luokan hopean sai Tampereen Sisun Masi Huttunen, voiton vei tällä kertaa STVK:n Vincent Vesanto. Sisun Lasse Pirskanen oli sijalla 8. ja Santeri Mätäsjärvi jaetulla 9.sijalla. Joukkuekilpailuissa 1.luokan pojat olivat toisena, Turun Urheiluliiton voittaessa.

Poikien 2. luokasta Taavi Jaakola voimisteli hopealle, Jyväskylän Voimistelijoiden Joona Huhtalan voittaessa kilpailun. Sisun Niila-Petteri Äijänen voimisteli pronssisijalle. 10 parhaan joukkoon mahtui 2.luokassa useampi Sisulainen: Anssi Korhonen 6.sija, Aake Salonen 7.sija, Eero Seppänen 8.sija ja Saku Harjunpää 9.sija. Joukkuekilpailuissa 2. luokassa Tampereen Sisulle tuli ylivoimainen voitto.

Poikien 3. luokassa hopealle voimisteli Aaro Korpi. Kultamitali lähti STVK:n Marcus Pietarisen mukaan. Juuso Pelttari oli sijalla 7. ja Aaro Harju sijalla 10. Joukkuekilpailuista Sisulle tuli myös 3.luokassa kultaa.

Poikien 4.kilpa luokassa Sisulle tuli kaksoisvoitto, kun Joona Reiman voimisteli ykkössijalle ja Markus Karumo sai hopeaa. Myös joukkuekilpailuista Sisu sai kultaa.

5.luokan pojat voimistelivat erinomaisin tuloksin, ja palkintokorokkeille nousi pelkästään Sisulaisia. Patrick Palmroth kultaa, Tarmo Kanerva hopeaa ja Lasse Woivalin pronssia. Joukkuekilpailuissa myös Sisun pojille kultaa tästäkin luokasta.

Mahtava ja ikimuistoinen kisaviikonloppu takana- tästä on hyvä jatkaa kesän leireihin ja entistä ahkerampaan harjoitteluun.