Tampereen Sisu järjestää lasten harrasteleirin teamgymistä kesän aikana. Aikaisempaa lajikokemusta ei tarvitse olla, vaan leirille voi osallistua kuka vaan lajista kiinnostunut. Leireillä harjoitellaan teamgymtemppuja, mutta päivän aikana voidaan käydä myös läheisellä uimarannalla, ja yleisurheilukentällä. Leirillä käytetään monipuolisesti myös Ikurin liikuntasalin telineitä ja välineitä.

TeamGym on Euroopan Voimisteluliiton (UEG) alainen upea joukkuelaji, joka koostuu näyttävästä vapaaohjelmasta ja lennokkaista volttirata- ja trampettisuorituksista. Monista muista voimistelulajista poiketen TeamGymissä kilpaillaan naisten ja miesten sarjojen lisäksi myös sekajoukkueina. TeamGym on monipuolinen laji, jota voi harrastaa pienestä lähtien aikuisiälle asti. Sisuun laji palasi keväällä 2013 yli 10 vuoden tauon jälkeen. Sisussa TeamGymiä on mahdollista harrastaa niin harraste- kuin kilpapuolellakin.

Kesän leirit:
Alle 10- vuotiaiden leiri pidetään 27.6-30.6 klo 9-15 (ohjaajina Inka ja Kaisa)
Yli 10- vuotiaiden leiri järjestetään 25.7-28.7 klo 10-16 (ohjaajina Saara ja Hanna/Siiri)

Ilmoittautuminen leireille on Myclub- ilmoittautumisjärjestelmän kautta:
https://tampereensisu.myclub.fi/flow/events/public
”Ryhmä”- kohtaan voi laittaa Ikurin harrastajaryhmät, niin leirit löytyvät selaamalla oikeaan päivämäärään.

Leirien hinta on 80 € (sisältää valmennuksen, vakuutuksen ja salin käytön). Omat eväät pitää ottaa leirille mukaan. Leiripäivän aikana ruokatauko, ja toinen lyhyt evästauko.