IMG-20160409-WA0007
Mitalistit Tarmo ja Anna-Maria

Tampereen Voimistelijoiden järjestämissä SM- kilpailuissa oli Sisulaisilla kova mitalijahti päällä viikonlopun ajan.

Tampereen Sisun Rosanna Ojala voitti kaksi SM-kultaa sunnuntaina, kun telinevoimistelun SM-kilpailut jatkuivat Tampereella telinefinaaleilla.
Rosanna oli paras nojapuilla 12,350 pisteellä ja permannolla 12,650 pisteellä. Lisäksi Rosanna sai puomilta hopeaa.
Anna-Maria Kyyhkynen sai ensimmäisen SM- mitalinsa junioreiden puolella saavuttaen pronssia hypystä.

Poikien puolella 6-ottelun JSM-mestaruuden vei Sisun Tarmo Kanerva yhteispisteillä 73.200. Pronssia sai 6-ottelussa Patrick Palmroth pisteillä 71.350. Pojat nappasivat myös telinekohtaisesti mitaleja ennätysmäärin. Tarmo Kanerva saavutti  kultaa renkailta, kultaa nojapuilta, kultaa permannolta ja pronssia rekiltä. Patrick Palmroth saavutti kultaa hypystä, pronssia permannolta, pronssia renkailta ja pronssia nojapuilta. Eeli Mikkola saavutti kultaa nojapuilta ja hopeaa rekiltä. Lasse Woivalin nappasi pronssia nojapuilta. Muita finalisteja JSM- puolella olivat Riku Majaniemi, Markus Karumo ja Jouni Paavola.