Esivalmennus | Kilpasarjat | SM-sarjat


Esivalmennusryhmät ovat avoimia ryhmiä kaikille kilpa-aerobicista kiinnostuneille tytöille ja pojille. Esivalmennusryhmiä on kahden tasoisia ja ne toimivat ponnahduslautana kilpa- ja SM-ryhmiin. Esivalmennusryhmät eivät kilpaile. 


Kilpa- ja SM-linjan ryhmissä harjoittelu ja valmennus on johdonmukaista ja tavoitteellista. Kaikki valmennusryhmät harjoittelevat läpi vuoden (syksy-, kevät- ja kesäkausi) ja osallistuvat kilpailutoimintaan.

Kilpa- ja SM-linjan voimistelija on motivoitunut ja ahkera, osallistuu säännöllisesti harjoituksiin, ottaa vastuuta omasta kehityksestään myös harjoituksien ulkopuolella ja haluaa kasvaa terveeksi urheilijaksi. Me Tampereen Sisussa pidämme tärkeänä monipuolista ja hauskaa harjoittelua, joka mahdollistaa voimistelijoidemme kasvun pienestä voimistelijatytöstä jopa maajoukkueurheilijaksi asti. Tavoitteet ja kehitys ovat yksilöllisiä, joita tahdomme tukea laadukkaalla kokonaisvaltaisella valmennuksella.


Haemme kilparyhmiin jatkuvasti uusia voimistelijoita! Tiedustele vapaita paikkoja kilparyhmiimme lajivastaavalta.


Mikäli kiinnostuit kilpa-aerobicistä, ota rohkeasti yhteyttä lajivastaavaan:

Maaret Koskinen

kilpa-aerobic@tampereensisu.fi

Toistaiseksi toiminnan ollessa vielä pienimuotoista kilpa- ja SM-linjan urheilijat harjoittelevat osittain yhdessä ikätason mukaisesti. Ryhmät ovat jaettu kolmeen ikäryhmään.

MiniJunnut | Junnu ja Sennut