Aerobic MV-11

Kilpasarjat | SM-sarjat

Kilpa-aerobicin ensimmäiset valmennusryhmät aloittavat toimintansa kesällä 2017. Haemme ryhmiin nyt uusia voimistelijoita! Katso lisätietoja kilpa-aerobicin ajankohtaista-sivulta. Ensimmäiset valmennusryhmät muodostetan toukokuussa pidettävien Try Out –treenien pohjalta ja näille sivuille päivitämme aloittavien ryhmien tietoja alkukesän aikana.

 

Kilpa- ja SM-linjan ryhmissä harjoittelu ja valmennus on johdonmukaista ja tavoitteellista. Kaikki valmennusryhmät harjoittelevat läpi vuoden (syksy-, kevät- ja kesäkausi).

Kilpa- ja SM linjan voimistelija on motivoitunut ja ahkera, osallistuu säännöllisesti harjoituksiin, ottaa vastuuta omasta kehityksestään myös harjoituksien ulkopuolella ja haluaa kasvaa terveeksi urheilijaksi. Me Tampereen Sisussa pidämme tärkeänä monipuolista ja hauskaa harjoittelua, joka mahdollistaa voimistelijoidemme kasvun pienestä jumppatytöstä jopa maajoukkueurheilijaksi asti. Tavoitteet ovat yksilöllisiä, mutta kaikille annamme mahdollisuuden niitä tavoitella.

Me haluamme tukea monipuolista harjoittelua! Kilpa-aerobic sopii hyvin esim. cheerleadingin, telinevoimistelun, joukkuevoimistelun, akron, taitoluistelun tms rinnalle tai toisinpäin. Harjoitukset ovat soviteltavissa yhteen toisen lajin kanssa!


 

Mikäli kiinnostuit kilpa-aerobicistä, ota rohkeasti yhteyttä lajiastaavaan:

Maaret Koskinen

kilpa-aerobic(a)tampereensisu.fi.