Trampoliinivoimistelu

Trampoliinin alkeisryhmässä harjoitellaan trampoliinivoimistelun alkeita jättitrampoliinilla. Harjoitukset aloitetaan perushypyillä; jänne-, x-, istumaan-, ja selälleen -hypyt ja edetään taitojen karttuessa esimerkiksi volttien harjoitteluun. Laji kehittää erityisesti tasapainoa ja vartalonhallintaa ja sopii myös niille lapsille, joilla ei ole telinevoimistelutaustaa.

Trampoliinitunneilta saat hyvät lähtökohdat trampoliiniharjoitteluun tai pääset syventämään vaikkapa pihatrampoliini-taitojasi. Jatkoryhmässä liikkeet ovat jo huomattavasti vaativampia eli tunnilla keskitytään muun muassa volttien, flik-flakien ja muiden vaativampien akrobaattisten liikkeiden harjoitteluun.

7-9-vuotiaiden ryhmä on pääsääntöisesti alkeistason ryhmä ja yli 10-vuotiaiden ryhmä vastaa jatkoryhmän tasoa. Tunneilla jokainen voimistelija kuitenkin etenee oman taitotason mukaisesti; alkeis-ryhmässä pääset tekemään myös vaikeampiakin temppuja oman taitotason mukaisesti ja vastaavasti jatkoryhmän tunneilla voit aloittaa myös alkeistason liikkeistä.

Nuoret ryhmässä harjoitellaan trampoliinivoimistelun taitoja jättitrampoliinilla. Harjoitukset aloitetaan perushypyillä; jänne-, x-, istumaan-, ja selälleen -hypyt ja edetään taitojen karttuessa volttien harjoitteluun. Perusvoltit eteen ja taaksepäin tulevat nuorelle tutuiksi. Laji kehittää erityisesti tasapainoa, koordinaatiota ja vartalonhallintaa ja sopii myös niille nuorille, joilla ei ole voimistelutaustaa. Trampoliinitunneilta saat hyvät lähtökohdat trampoliiniharjoitteluun tai pääset syventämään vaikkapa pihatrampoliinitaitojasi. 

Harrasteliikunnan yhteystiedot

040 6824813

Toimisto: Tesomankatu 33
33310 Tampere

Email harrasteliikunta@tampereensisu.fi