Terveysturvallisuussuunnitelma Tampereen Sisu  ry

PAIKKA, JOTA SUUNNITELMA KOSKEE
Ikurin Liikuntahalli, Tesomankatu 33 Tampere
Sisu-Halli, Vestonkulma 1 Tampere

URHEILIJAT, VALMENTAJAT JA MUUT TOIMIHENKILÖT

TILOJEN KÄYTÖN RAJOITUKSET

Tällä hetkellä ei ole voimassaolevia rajoituksia.

KULKEMINEN HALLIIN JA PUKUHUONEET / IKURI

Halliin kulku tapahtuu pääsääntöisesti A-oven kautta. A-oven ollessa suljettuna, kulkevat kilpasalin käyttäjät lastauslaiturin ovesta ja joukkuevoimistelusalin käyttäjät kahvio Voikkarin ovesta.
Turhaa kulkua eri hallien välillä tulee välttää.

KULKEMINEN HALLIIN JA PUKUHUONEET / SISU-HALLI
Kulku saliin, WC-tilat ja pukuhuoneet ovat normaalissa käytössä. Turhaa kulkua eri tilojen välillä on vältettävä.

TILOISSA OLESKELU JA VARUSTEET

Turha oleskelu liikuntahallin tiloissa on kielletty ja kulkuväylät on pidettävä tyhjinä. Varusteet ja ulkovaatteet tulee jättää niille osoitettuihin paikkoihin.

MASKIN KÄYTTÖ
Tällä hetkellä ei ole voimassaolevaa maskinkäyttöohjetta.

MUU HYGIENIA
Ks. tämä ohjeistuksen lopussa olevat yleiset hygieniaohjeet.

YLEISÖ, HUOLTAJAT JA MUUT TOIMIJAT

Oleskelua hallin käytävillä ja liikuntatiloissa tulee välttää. Huoltajille on osoitettu hallissa oleskelutilat, joissa voi odotella lapsen harjoitusten ajan: harrastesalista löytyy huoltajien taukotila ja kahvio Voikkari on myös huoltajien käytössä. Suosittelemme kuitenkin hyödyntämään harjoitusajan omiin liikuntaharrastuksiin, mihin halli ja sen ympräistö luo hyvät puitteet. Ikurin hallista löytyy hyvin varustelut kuntosali ja ulkoilumaastot ovat monipuoliset. Tarjoamme myös erilaisia voimisteluharjoituksia aikuisille, tutustu valikoimaan harrastevoimistelu -osiosta.

YLEISTÄ

Kaikkien halliin tulijoiden suositellaan pesemään kädet tai käyttämään käsidesiä saapuessaan ja sieltä poistuessaan. Pesethän kätesi aina wc käynnin jälkeen sekä ruokailun yhteydessä. (ks. http://www.thl.fi/kasienpesuohje) Mikäli joudut yskimään tai aivastamaan, yski tai aivasta hihaasi / paitaasi tai kertakäyttönenäliinaan, joka tulee käytön jälkeen laittaa jätepisteeseen. Kädet tulee pestä tai desinfioida niistämisen, yskimisen tai aivastamisen jälkeen. Sairaana tai edes vähäoireisena ei voi tulla paikalle.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.