Telinevoimistelu on monipuolinen laji, joka vaatii mm. voimaa, kehonhallintaa, liikkuvuutta, nopeutta, kestävyyttä sekä ennen kaikkea taituruutta. 

Valmennusryhmät ovat tavoitteellisesti harjoittelevia ryhmiä, joissa harjoitellaan ikä- ja taitotasojen mukaisesti. Valmenusryhmissä harjoitellaan telinevoimistelun perus lajitaitoja, sekä rakennetaan vahvaa pohjaa voima- ja liikkuvuus alueelle. 

Valmennusryhmästä voimistelija voi omien kykyjensä ja motivaationsa mukaan ponnistaa kohti huippuvoimistelua ja siirtyä kilparyhmään, tai vaihtoehtoisesti valita harrastevoimistelun. Valmennusryhmät ovat kaikille avoimia. Ryhmään otetaan 12 voimistelijaa, harjoittelu on ympärivuotista.

Valmennuksesta vastaa Tampereen Sisun naisten telinevoimistelun kilpavalmentajat.

 

Valmennusryhmät starttaavat Ikurin liikuntahallilla elokuussa 2020!

 

Ilmoittaudu mukaan valmennusryhmiin osoitteeseen janina.soimaniemi@gmail.com (ilmoittautumiseen tarvittavat tiedot: lapsen nimi, syntymäaika, huoltajien yhteystiedot) Ilmoittautuminen avattu 1.7. Ole nopea, paikat menevät nopeasti!

SYKSY 2020 – RYHMÄT
Voimistelijanpolku / Naisten telinevoimistelu

Mitä eroa on valmennusryhmällä ja harrastekilparyhmällä?

  • Valmennusryhmät ovat pääsääntöisesti tarkoitettu perheen pienimmille, ehkä mahdollisesti niille jotka tulevaisuudessa olisi kiinnostuneita harjoittelemaan kilparyhmissä. Valmennusryhmät ovat kaikille avoimet. Kun taas harrastekilparyhmät ovat suunnattu 7-vuotiaista ylöspäin, ja harrastekilparyhmiin hakeudutaan erillisten testien kautta tai valmentajan suosituksesta.