Riot on 9–13-vuotiaille tytöille ja pojille tarkoitettu kilparyhmä. Joukkueeseen pyrkivillä tulisi olla aiempaa lajitaustaa cheerleadingistä, voimistelusta tai muusta vastaavanlaisesta lajista. Ryhmään voi nousta myös seuran harrastetason joukkueista Raketit ja Reckless mikäli lajin perustaidot ovat riittävän hyvällä tasolla. Harjoituksissa etenemme ryhmän kehityksen mukaan, mutta harjoittelu on kuitenkin tavoitteellisempaa ja hieman tiukempaa kuin alkeistason joukkueissa. Harjoitukset koostuvat lajinomaisista nostoista, vartalonhallinnasta, akrobatiasta, tanssista, notkeuden harjoittamisesta, sekä lihaskunnon vahvistamisesta …ja paljon muusta!

Riotin tavoitteena on edustaa seuraa kilpailuissa ja kasvattaa taitavia cheer-harrastajia. TSC:iin kuuluu lisäksi harraste- ja kilpajunioriryhmät, joihin mineillä on mahdollisuus nousta taitojen ja iän karttuessa.

Joukkuetta täydennetään kevät- ja syyskauden alussa avoimien treenien perusteella.

Treeniajat (Ikurin hallilla):
Maanantai 17:30–19:00
Keskiviikko 18:00–20:00
Sunnuntai 18:00–20:00

Valmentajina toimivat seuran omat cheerleaderit, jotka omaavat jo monen vuoden kokemuksen lajista. Ohjaajat huolehtivat siitä, että ryhmä etenee taitotasonsa mukaisesti turvallisesti harjoitellen. Lisätietoa saat ottamalla yhteyttä suoraan valmentajiin!

Valmentajat:
Anette Autio (040-4178782)
Säde Palmu

Apuvalmentajat:
Elisa Raunio
Minna Aalto
Tomi Räikkä (akrobatia)

riot@tampereensisu.fi

Yhteydenotot sähköpostitse tai tekstiviestitse!

Kausimaksut ja aloituspäivät