riot3

Riot on 9–13-vuotiaille tytöille ja pojille tarkoitettu kilparyhmä. Joukkueeseen pyrkivillä tulisi olla aiempaa lajitaustaa cheerleadingistä, voimistelusta tai muusta vastaavanlaisesta lajista. Ryhmään voi nousta myös seuran harrastetason joukkueista Raketit ja Reckless mikäli lajin perustaidot ovat riittävän hyvällä tasolla. Harjoituksissa etenemme ryhmän kehityksen mukaan, mutta harjoittelu on kuitenkin tavoitteellisempaa ja hieman tiukempaa kuin alkeistason joukkueissa. Harjoitukset koostuvat lajinomaisista nostoista, vartalonhallinnasta, akrobatiasta, tanssista, notkeuden harjoittamisesta, sekä lihaskunnon vahvistamisesta …ja paljon muusta!

Riotin tavoitteena on edustaa seuraa kilpailuissa ja kasvattaa taitavia cheer-harrastajia. TSC:iin kuuluu lisäksi harraste- ja kilpajunioriryhmät, joihin mineillä on mahdollisuus nousta taitojen ja iän karttuessa. Tulevalla syyskaudella on tarkoitus lähteä kilpailemaan 19.11. pidettävään Super Cheer -kilpailuun.

Joukkuetta täydennetään kevät- ja syyskauden alussa avoimien treenien perusteella.

Syksyn 2017 treeniajat (Ikurin hallilla):

Maanantai 17:30–19:30

Keskiviikko 17:00–18:30

Sunnuntai 18:00–20:00

 

Valmentajina toimivat seuran omat cheerleaderit, jotka omaavat jo monen vuoden kokemuksen lajista. Ohjaajat huolehtivat siitä, että ryhmä etenee taitotasonsa mukaisesti turvallisesti harjoitellen. Lisätietoa saat ottamalla yhteyttä suoraan valmentajiin!

Valmentajat:

Anette Autio (040-4178782)

Ismo Korhonen

Säde Palmu

Elisa Raunio (apuvalmentaja)

Tomi Räikkä (akrobatia)

riot@tampereensisu.fi

Yhteydenotot sähköpostitse tai tekstiviestitse!