Harjoituksia ei pidetä juhlapyhinä eikä hallilla järjestettävien kisojen aikana. Tampereen Sisu pidättää oikeuden ryhmien muutoksiin.

Ilmoittautumisjärjestelmä

Tammikuusta 2016 lähtien Sisu ottaa käyttöönsä MyClub ilmoittautumisjärjestelmän.
Vanhat käyttäjän on siirretty myclubiin, ja heille lähtee aktivointilinkki, millä kirjaudutaan Myclubjärjestelmään jatkossa.
Myclub- kysymyksissä voit ensin lukea ohjeet ja usein kysytyt kysymykset.

Kauden alussa on ryhmässä oikeus käydä kokeilemassa kaksi kertaa ja kesken kauden yhden kerran. Mikäli ei halua jatkaa ryhmässä, johon on ilmoittautunut, on ilmoittautuminen poistettava järjestelmän kautta. Jos ilmoittautuminen järjestelmästä löytyy, on lasku aiheellinen. Ilmoittautuminen jokaiselle kaudelle erikseen!

Varusteet

Tunneille pukeudutaan sisäliikuntavaatteisiin (esim. t-paita/toppi ja colleget/joustavat trikoot). Tunneilla ei tule olla häiritseviä koruja, kelloja, purkkaa, sukkia (paljaat jalat/jumppatossut) yms. Pitkät hiukset tulee olla kiinni. Juomapullo on hyvä olla mukana.

Ennen harjoitusten alkua

Vaatteet ja kengät voi jättää pukuhuoneisiin. Arvotavarat kannattaa tuoda voimistelusalin reunalle. Valmentajaa odotetaan harrastesalin sisäänkäynnillä, telineille ei itsekseen saa mennä.

Vakuutus

Voimistelijat ovat harjoitusten ajan vakuutettuja. Mahdollisen tapaturman sattuessa, ota yhteyttä Sisun toimistoon (Sisun voimistelujaoston toimisto sijaitsee Ikurin hallin alkupäädyssä, D-ovesta heti vasemmalle).

Edistyminen ryhmissä

Valmentajilta kannattaa kysyä apua oman taitotason mukaisen ryhmän valintaan. Jos on hankalaa päättää, mihin ryhmään kuuluisi, voi ottaa suoraan yhteyttä myös koordinaattori Fanny Juvoselta(fanny.juvonen@tampereensisu.fi)

Tampereen Sisu järjestää myös vuosittain aikuisten leikkimielisiä telinevoimistelukisoja, näistä lisätietoa Janinalta!

Toimintaa on Ikurissa ja Leinolassa, osoitteessa Tesomankatu 33/Vestonkulma 1

Bussit

Ikurin voimistelusaliin pääsee hyvin bussilla. Linjoilla 71 ja 21 pääsee aivan portille ja myös linja 8 ja 17 ajaa lähelle. Katso lisätietoja, ajoreitit ja aikataulut TKL:n nettisivuilta

Ajo-ohjeet

Myös autolla on helppo tulla paikanpäälle. Keskustasta päin tultaessa esim. Porintietä pitkin, josta poistuminen TesomanValtatielle ja liikenneympyrästä vasemmalle Tesomankadulle. Tätä tietä jatketaan kunnes vasemmalla näkyy portti ja sen takana parkkipaikka ja iso halli. Moottoritien suunnasta tullessa paras reitti on kääntyä Tesomalle Kolmenkulman ABC:n kohdalta ja jatkaa Kolmihaarankatua (muuttuu Tesomankaduksi liikenneympyrän jälkeen) suoraan kunnes harjoitustilat ovat tien oikealla puolella.

Parkkeeraaminen

Parkkipaikat ovat iltaisin erittäin ahtaat. Pyydämme erityistä varovaisuutta autojen kanssa parkkialueella. Sataedun parkkipaikoille on parkkeeraus kielletty. Ikurin hallin oikealla puolella sijaitsevan toimintakeskuksen parkkipaikoille voi auton pysäköidä. Tampereen Sisu kannustaa julkisiin kulkuneuvoihin, kävelyn ja pyöräilyn mahdollisuuksiin!


harrasteliikunta@tampereensisu.fi
Fanny Juvonen |040 6824813 | fanny.juvonen@tampereensisu.fi