2020 leirit

Joukkuevoimistelun syyslomaleiri on tarkoitettu 7-12-vuotiaille. Leirimaksuun kuuluu: ohjattu leirikokonaisuus sekä vakuutus. Leiripäiville tuodaan oma lounas ja välipala. Päiväkohtainen leiriohjelma päivitetään lähempänä. Leireillä myös ulkoillaan sään mukaan. Leirin hinta on 86€, ilmoittautuminen tapahtuu MyClubin kautta.

Viiden lajin syyslomaleiri on tarkoitettu 6-12-vuotiaille tytöille ja pojille. Leirillä on ohjelmassa: parkouria, telinevoimistelua, freegymiä, trampoliinivoimistelua sekä ulkolajela. Leirimaksuun kuuluu: ohjattu leirikokonaisuus sekä vakuutus. Leiripäiville tuodaan oma lounas ja välipala.  Päiväkohtainen leiriohjelma päivitetään lähempänä. Leireillä myös ulkoillaan sään mukaan. Leirin hinta on 145€, ilmoittautuminen tapahtuu MyClubin kautta.

Oheislajileiri on tarkoitettu muiden lajien harrastajille. Leiri on suunnattu noin 7-15-vuotiaille lapsille. Voimistelu tukee monien lajien harjoittelua, sillä se kehittää monia ominaisuuksia kuten ketteryyttä, nopeutta, voimaa, liikkuvuutta, motoriikkaa ja ketteryyttä. Leirin hintaan kuuluu ohjattu leirikokonaisuus sekä vakuutus. Leiripäiville tuodaan oma lounas ja välipala. Leirin hinta on 86€, ilmoittautuminen tapahtuu MyClubin kautta.


Leireille tarvitset sisäliikuntavarusteet sekä säähän soveltuvat ulkovarusteet sekä lenkkarit.
Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Ilmoittautumisohjeet:

1. Osoitteeseen:
MyClub | www.tampereensisu.myclub.fi

2. Voit joko ensin kirjautua / rekisteröityä tai valita ensin tapahtuman mihin haluat ilmoittautua ja vasta sitten kirjautua / rekisteröityä. Taphtumiin tulee ilmoittautua sen henkilön tiedoilla, joka tapahtumaan osallistuu. Jos olet ilmoittamassa lastasi ryhmään, tee lapsellesi oma profiili MyClubiin.

3. Tapahtumaan / ryhmään ilmoittautuminen: klikkaa itsesi tapatumat sivulle. Valitse kohtaan ”Nimi” haluamasi leirin nimi (esim. kolmen lajin leiri).  –> Ilmoittaudu nyt.

3. Tapahtuman valittuasi kirjaudu / rekisteröidy, mikäli et tehnyt sitä ensimmäisenä.

4. Tunnuksillasi pääset katsomaan Sisun tiedotteita ja omia tietojasi. Myös laskut löytyvät järjestelmästä. Mikäli unohdat salasanasi tai käyttäjätunnuksesi, klikkaa ”Unohtuiko salasana tai käyttäjätunnus?” ja toimi ohjeiden mukaisesti. Älä tee samalle henkilölle uutta profiilia.

Kysymyksiä ja palautetta voi aina laittaa harrasteliikunta@tampereensisu.fi

HUOM! Jos haluamasi ryhmä on täynnä, niin voit ilmoittautua jonopaikoille sähköpostitse: harrasteliikunta@tampereensisu.f