Kesän 2019 leirit

Viiden lajin kesäleirit on tarkoitettu 6-12-vuotiaille, joukkue- ja rytmisen voimistelun leirit yli 7-vuotiaille. Leirimaksuun kuuluu: ohjattu leirikokonaisuus, päivittäinen välipala ja lounas sekä vakuutus. Päiväkohtainen leiriohjelma päivitetään lähempänä. Leireillä myös ulkoillaan sään mukaan. Ennakkoilmoittautumis hinta on voimassa 31.4 asti.

Leirille tarvitset sisäliikuntavarusteet sekä säähän soveltuvat ulkovarusteet ja lenkkarit.
Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Ilmoittautumisohjeet:

1. Osoitteeseen:
MyClub | www.tampereensisu.myclub.fi

2. Voit joko ensin kirjautua / rekisteröityä tai valita ensin tapahtuman mihin haluat ilmoittautua ja vasta sitten kirjautua / rekisteröityä. Taphtumiin tulee ilmoittautua sen henkilön tiedoilla, joka tapahtumaan osallistuu. Jos olet ilmoittamassa lastasi ryhmään, tee lapsellesi oma profiili MyClubiin.

3. Tapahtumaan / ryhmään ilmoittautuminen: klikkaa itsesi tapatumat sivulle. Valitse kohtaan ”Nimi” haluamasi leirin nimi (esim. kolmen lajin leiri).  –> Ilmoittaudu nyt.

3. Tapahtuman valittuasi kirjaudu / rekisteröidy, mikäli et tehnyt sitä ensimmäisenä.

4. Tunnuksillasi pääset katsomaan Sisun tiedotteita ja omia tietojasi. Myös laskut löytyvät järjestelmästä. Mikäli unohdat salasanasi tai käyttäjätunnuksesi, klikkaa ”Unohtuiko salasana tai käyttäjätunnus?” ja toimi ohjeiden mukaisesti. Älä tee samalle henkilölle uutta profiilia.

Kysymyksiä ja palautetta voi aina laittaa harrasteliikunta@tampereensisu.fi

HUOM! Jos haluamasi ryhmä on täynnä, niin voit ilmoittautua jonopaikoille sähköpostitse: harrasteliikunta@tampereensisu.f