Kesän 2018 leirit

Lisäsimme kesän leirivalikoimaan vielä Jouki Tikkasen kesäleirin!

 

 

 

Ilmoittaudu mukaan kesän suosituimmille leireille! Leirejä pidetään tänä kesänä sekä Itä- että Länsi-Tampereella ja lajivalikoima on runsaampi kuin koskaan: telinevoimistelu, joukkuevomistelu, rytminen voimistelu, freegym, trampoliinivoimistelu, koripallo, yleisurheilu. Joukkuevoimisteluleireillä valmennuksessa mukana maailmanmestarijoukkue Minettien voimistelijoita! Tulossa myös rytmisen voimistelun minileiri Jouki Tikkasen vetämänä.

  • Leiripäivän pituus on 9-16 mutta paikalle voi tulla jo 8.30 ja leiriläisen voi hakea klo 16 – 16.30 välillä
  • Koulutetut ohjaajat
  • Leirit järjestetään mikäli ilmoittautumisia tulee min. 8 hlö:ä
  • Lisätiedot: toimisto@tampereensisu.fi, 050-4411 204

 

ILMOITTAUDU KESÄLEIREILLE

 

Ilmoittautumisohjeet:

1. Osoitteeseen:
MyClub | www.tampereensisu.myclub.fi

2. Voit joko ensin kirjautua / rekisteröityä tai valita ensin tapahtuman mihin haluat ilmoittautua ja vasta sitten kirjautua / rekisteröityä. Taphtumiin tulee ilmoittautua sen henkilön tiedoilla, joka tapahtumaan osallistuu. Jos olet ilmoittamassa lastasi ryhmään, tee lapsellesi oma profiili MyClubiin.

3. Tapahtumaan / ryhmään ilmoittautuminen: klikkaa itsesi tapatumat sivulle. Valitse kohtaan ”Nimi” haluamasi leirin nimi (esim. kolmen lajin leiri).  –> Ilmoittaudu nyt.

3. Tapahtuman valittuasi kirjaudu / rekisteröidy, mikäli et tehnyt sitä ensimmäisenä.

4. Tunnuksillasi pääset katsomaan Sisun tiedotteita ja omia tietojasi. Myös laskut löytyvät järjestelmästä. Mikäli unohdat salasanasi tai käyttäjätunnuksesi, klikkaa ”Unohtuiko salasana tai käyttäjätunnus?” ja toimi ohjeiden mukaisesti. Älä tee samalle henkilölle uutta profiilia.

 

Kysymyksiä ja palautetta voi aina laittaa toimisto@tampereensisu.fi

HUOM! Jos haluamasi ryhmä on täynnä, niin voit ilmoittautua jonopaikoille sähköpostitse: toimisto@tampereensisu.fi