2020 leirit

Joukkuevoimistelun kesälomaleiri on tarkoitettu 7-12-vuotiaille. Leirimaksuun kuuluu: ohjattu leirikokonaisuus, päivittäinen lounas ja välipala sekä vakuutus. Päiväkohtainen leiriohjelma päivitetään lähempänä. Leireillä myös ulkoillaan sään mukaan. Leirin hinta on 170€ (early bird hinta 150 €), ilmoittautuminen tapahtuu MyClubin kautta.

Viiden lajin kesälomaleiri on tarkoitettu 6-12-vuotiaille tytöille ja pojille. Leirillä on ohjelmassa: parkouria, telinevoimistelua, freegymiä, trampoliinivoimistelua sekä ulkolajela. Leirimaksuun kuuluu: ohjattu leirikokonaisuus, päivittäinen lounas välipala sekä vakuutus. Päiväkohtainen leiriohjelma päivitetään lähempänä. Leireillä myös ulkoillaan sään mukaan. Leirin hinta on 170€ (early bird hinta 150 €), ilmoittautuminen tapahtuu MyClubin kautta.

Rytmisen voimistelun kesälomaleiri on tarkoitettu 2007 – 2011 syntyneille, joilla on lajitaustaa jostain voimistelulajista. Leirimaksuun kuuluu: ohjattu leirikokonaisuus, päivittäinen lounas ja välipala. Päiväkohtainen leiriohjelma päivitetään lähempänä.Leirin hinta on 90€ (early bird hinta 80 €), ilmoittautuminen tapahtuu MyClubin kautta.


Leireille tarvitset sisäliikuntavarusteet sekä säähän soveltuvat ulkovarusteet sekä lenkkarit.
Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Ilmoittautumisohjeet:

1. Osoitteeseen:
MyClub | www.tampereensisu.myclub.fi

2. Voit joko ensin kirjautua / rekisteröityä tai valita ensin tapahtuman mihin haluat ilmoittautua ja vasta sitten kirjautua / rekisteröityä. Taphtumiin tulee ilmoittautua sen henkilön tiedoilla, joka tapahtumaan osallistuu. Jos olet ilmoittamassa lastasi ryhmään, tee lapsellesi oma profiili MyClubiin.

3. Tapahtumaan / ryhmään ilmoittautuminen: klikkaa itsesi tapatumat sivulle. Valitse kohtaan ”Nimi” haluamasi leirin nimi (esim. kolmen lajin leiri).  –> Ilmoittaudu nyt.

3. Tapahtuman valittuasi kirjaudu / rekisteröidy, mikäli et tehnyt sitä ensimmäisenä.

4. Tunnuksillasi pääset katsomaan Sisun tiedotteita ja omia tietojasi. Myös laskut löytyvät järjestelmästä. Mikäli unohdat salasanasi tai käyttäjätunnuksesi, klikkaa ”Unohtuiko salasana tai käyttäjätunnus?” ja toimi ohjeiden mukaisesti. Älä tee samalle henkilölle uutta profiilia.

Kysymyksiä ja palautetta voi aina laittaa harrasteliikunta@tampereensisu.fi

HUOM! Jos haluamasi ryhmä on täynnä, niin voit ilmoittautua jonopaikoille sähköpostitse: harrasteliikunta@tampereensisu.f