Kolmen lajin leiri

Tule viettämään kesäloman ensimmäinen viikko mukavasti liikkuen ja temppuillen! Leiri on suunnattu 6-12-vuotiaille tytöille ja pojille. Ikäraja on vain suositus. Aiempaa kokemusta lajeista ei tarvita, pystymme kuitenkin huomioimaan eritasoiset liikkujat ja antamaan ohjeita myös jo lajia harjoittaneille.

Leirillä ohjelma vaihtelee päivittäin, jokainen leiripäivä rakentuu eri lajeille, jotka ovat: parkour, voimistelu ja trampoliinivoimistelu – lisäksi joka leiripäivänä ulkoilemme ja tutustumme erilaisiin ulkolajeihin. Ulkoilut tapahtuvat pääasiassa Ikurin Virelän monipuolisessa ympäristössä. Leirillä päivittäinen ohjattu ohjelma ajoittuu klo 9-16.00 välille, lapsen voi kuitenkin tuoda hallille jo klo 8.30 ja noutaa klo 16.30.

Leirin hintaan kuuluu liikunnan ammattilaisen ohjaama leiri, vakuutus, päivittäinen lounas ja välipala. Vakuutus kattaa leiripäivät, ei matkoja hallille/hallilta. Leirin hinta 150€/lapsi 15.4. asti, hinta tämän jälkeen 170€/lapsi.

Suosittu & kysytty Parkour leiri

Tule viettämään kesäloman viimeisiä päiviä mukavasti liikkuen ja temppuillen parkourin parissa! Leiri pidetään Leinolan Sisuhallilla, Vestonkulma 1. Leiri on suunnattu 6-12-vuotiaille tytöille ja pojille. Ikäraja on vain suositus. Aiempaa kokemusta parkourista ei tarvita, pystymme kuitenkin huomioimaan eritasoiset liikkujat ja antamaan ohjeita myös jo lajia harjoittaneille.

Leirillä ohjelma rakentuu parkourin ympärille – parkouria tehdään sekä sisätiloissa että ulkona. Ulkoilut tapahtuvat pääasiassa Vehmaisten kentällä, Vehmaisten koulun hienossa pihapiirissä ja Mannerheimin kalliolliolla. Leirillä päivittäinen ohjattu ohjelma ajoittuu klo 9.00-16.00 välille, lapsen voi kuitenkin tuoda hallille jo klo 8.30 ja noutaa klo 16.30.

Leirin hintaan kuuluu liikunnan ammattilaisen ohjaama leiri, vakuutus, päivittäinen lounas ja välipala. Vakuutus kattaa leiripäivät, ei matkoja hallille/hallilta. Leirin hinta 90€/lapsi 31.5. asti, hinta tämän jälkeen 100€/lapsi.

Huomaa Early Bird -hinnat!

Leireille tarvitset sisäliikuntavarusteet sekä säähän soveltuvat ulkovarusteet sekä lenkkarit.
Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Ilmoittautumisohjeet ja lisätiedot:

1. Mene osoitteeseen:
MyClub | www.tampereensisu.myclub.fi

2. Voit joko ensin kirjautua / rekisteröityä tai valita ensin tapahtuman mihin haluat ilmoittautua ja vasta sitten kirjautua / rekisteröityä. Taphtumiin tulee ilmoittautua sen henkilön tiedoilla, joka tapahtumaan osallistuu. Jos olet ilmoittamassa lastasi ryhmään, tee lapsellesi oma profiili MyClubiin.

3. Tapahtumaan / ryhmään ilmoittautuminen: klikkaa itsesi tapatumat sivulle. Valitse kohtaan ”Nimi” haluamasi leirin nimi (esim. kolmen lajin leiri).  –> Ilmoittaudu nyt.

3. Tapahtuman valittuasi kirjaudu / rekisteröidy, mikäli et tehnyt sitä ensimmäisenä.

4. Tunnuksillasi pääset katsomaan Sisun tiedotteita ja omia tietojasi. Myös laskut löytyvät järjestelmästä. Mikäli unohdat salasanasi tai käyttäjätunnuksesi, klikkaa ”Unohtuiko salasana tai käyttäjätunnus?” ja toimi ohjeiden mukaisesti. Älä tee samalle henkilölle uutta profiilia.

Kysymyksiä ja palautetta voi aina laittaa harrasteliikunta@tampereensisu.fi

HUOM! Jos haluamasi ryhmä on täynnä, niin voit ilmoittautua jonopaikoille sähköpostitse: harrasteliikunta@tampereensisu.f

Yhteydenotto

040 6824813

Toimisto: Tesomankatu 33
33310 Tampere

Email harrasteliikunta@tampereensisu.fi