Hiihtolomaleirit 2019

Ilmoittaudu mukaan liikunnallisille hiihtolomaleireille, jotka on suunnattu 6-12 -vuotialle tytöille ja pojille! Leirejä pidetään tänä vuonna sekä Itä- että Länsi-Tampereella. Ikurin leirillä lajeina on telinevoimistelu, freegym sekä luistelu ja Leinolan leirillä parkour, telinevoimistelu ja luistelu. Leiri kestää viisi päivää ja hinta on 150 €. Mikäli haluat osallistua vain osaan päivistä, on päivähinta 35 €. Leirin hinta sisältää lounaan ja välipalan. Leirillä ulkoillaan päivittäin (säävaraus).

  • Leiripäivän pituus on 9-16 mutta paikalle voi tulla jo 8.30 ja leiriläisen voi hakea klo 16 – 16.30 välillä
  • Koulutetut ohjaajat
  • Leirit järjestetään mikäli ilmoittautumisia tulee min. 5 hlö:ä
  • Lisätiedot: harrasteliikunta@tampereensisu.fi, 040 6824813
  • Leirin hintaan sisältyy lounas, välipala ja vakuutus
  • Leirille tarvitset sisä- & ulkoliikuntavarusteet ja luistimet

Ikurin liikuntahalli: Tesomankatu 33
Sisu-halli / Leinola: Vestonkulma 1

Ilmoittautumisohjeet:

1. Osoitteeseen:
MyClub | www.tampereensisu.myclub.fi

2. Voit joko ensin kirjautua / rekisteröityä tai valita ensin tapahtuman mihin haluat ilmoittautua ja vasta sitten kirjautua / rekisteröityä. Taphtumiin tulee ilmoittautua sen henkilön tiedoilla, joka tapahtumaan osallistuu. Jos olet ilmoittamassa lastasi ryhmään, tee lapsellesi oma profiili MyClubiin.

3. Tapahtumaan / ryhmään ilmoittautuminen: klikkaa itsesi tapatumat sivulle. Valitse kohtaan ”Nimi” haluamasi leirin nimi (esim. kolmen lajin leiri).  –> Ilmoittaudu nyt.

3. Tapahtuman valittuasi kirjaudu / rekisteröidy, mikäli et tehnyt sitä ensimmäisenä.

4. Tunnuksillasi pääset katsomaan Sisun tiedotteita ja omia tietojasi. Myös laskut löytyvät järjestelmästä. Mikäli unohdat salasanasi tai käyttäjätunnuksesi, klikkaa ”Unohtuiko salasana tai käyttäjätunnus?” ja toimi ohjeiden mukaisesti. Älä tee samalle henkilölle uutta profiilia.

Kysymyksiä ja palautetta voi aina laittaa harrasteliikunta@tampereensisu.fi

HUOM! Jos haluamasi ryhmä on täynnä, niin voit ilmoittautua jonopaikoille sähköpostitse: harrasteliikunta@tampereensisu.f