Lasten harrasteryhmien maksut 2021

(hinnat sisältävät vakuutuksen, seuran jäsenmaksu 15 € laskutetaan erikseen 1krt/vuosi). Jos olet uusi harrastaja Sisussa v.2020, valitse MyClubin ilmoittautumisesta jälkimmäinen lasku, jossa on jäsenmaksu mukana. Tarkastamme jäsenmaksut.


Jokaiselle kaudelle ilmoittaudutaan erikseen (kevät, kesä, syksy).

 Kevätkauden 2021 ilmoittautuminen on auennut 4.12.2020

 

Hinnasto 2021 kevät

1 x 45min/vk   155€/kausi

1 x 60min/vk   185€/kausi

1 x 75min/vk   200€/kausi

2 x 45min/vk   240€/kausi

2 x 75min/vk   285€/kausi

2 x 60 min/vk 315€  (eri ryhmä)

Soveltava  voimistelu 1 x 60 min/vk 155 €/kausi
Soveltava rytminen voimistelu 90 min/vk 185 €/kausi

Aikuinen-lapsi peuhatunti 1 x 60min/vk   120€/lapsi/kausi

                                           Ulkolajien Urheilukoulu!
                                                   5-6v. 50min 75€
                                            7-9v. + yli 10v. 60min 80€ 

Käykö lapsesi kahdessa eri ryhmässä? Annamme halvemmasta ryhmästä 30% alennuksen. Olethan tässä tapauksessa yhteydessä ennen eräpäivää: harrasteliikunta@tampereensisu.fi   
(eräpäivän jälkeen laskua ei ole mahdollista enää muuttaa) 

Ilmoittaudu jokaiseen ryhmää erikseen. Jos ilmoittaudut useampaan kuin kahteen ryhmään, olethan yhteydessä:   harrasteliikunta@tampereensisu.fi. Korjaamme laskut hinnaston mukaisiksi.  Mikäli ilmoittaudut useampaan kuin kahteen ryhmään, ota yhteyttä laskutukseen sopiaksesi hinnasta.

MyClubin rekisteröitymis- ja ilmoittautumisohjeet löydät täältä.

Olethan tutustunut peruutusehtoihimme?

Hinnat sisältävät tapaturmavakuutuksen ja seuran jäsenmaksun.

Laskun saat ilmoittautuessasi ilmoitusjärjestelmän kautta. Lasku tulee ilmoitusjärjestelmässä antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Saat haettua laskun tiedot myös ilmoittautumisjärjestelmän kautta kirjautumalla sisään. Suosittelemme viikkokatsauksen hyväksymistä, jolloin laskujen ajankohtaiset tiedot tulevat viikottain sähköpostiin. Asiakkaan velvollisuus on huolehtia, että laskutustiedot ovat oikein ilmoittautumisjärjestelmässä.

Annamme tyytyväisyystakuun ryhmistämme ensimmäistä kertaa toimintaamme mukaan tuleville. Jos et ole tyytyväinen toimintaamme, voit kahden kerran jälkeen vielä perua osallistumisen ilman maksua. Lasku on aiheellinen vasta kahden harjoituskerran jälkeen.

Huom! Ryhmiin ilmoittaudutaan ilmoittautumisjärjestelmän kautta myös kokeilukerralle.

Peruutus pitää tehdä  kolme päivää (3) ennen kolmatta treenikertaa. Peruutustiedot: 

lapsen nimi, harrastuskeskus, ryhmän nimi ja päivä (esim. Esko Esimerkki, Ikuri, taito 1, perjantai klo 16.30-17.30 )

tulee ilmoittaa osoitteeseen: harrasteliikunta@tampereensisu.fi.

Lasku tulee maksaa ellei osallistumistaan peru peruutusehtojen mukaisesti. Pelkkä tunneilta poisjääminen, soitto tai ohjaajalle ilmoittaminen ei riitä peruutukseksi!

Maksua ei palauteta kesken kauden lopettaneille, poikkeuksena loukkaantuminen ja paikkakunnalta muutto. Loukkaantumisesta johtuva poissaolo sovitaan erikseen Sisun  laskutuksen kanssa (laskutus@tampereensisu.fi). Satunnaisia poissaoloja ei hyvitetä eikä niitä voi korvata toisessa ryhmässä. Juhlapyhien ja hallilla olevien tapahtumien takia peruttuja treenejä seura ei ole velvollinen korvaamaan. Jos peruminen johtuu Sisun omasta toiminnasta, korvaamme sen myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Force Majeure ja muut ehdot: Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, Force Majeure, tai Tampereen Sisu ry:stä riippumaton este järjestää harjoituksia tai kilpailutapahtumia, ei maksettuja harjoitus- ja osallistumismaksuja palauteta. Pakottavista syistä Tampereen Sisu ry:llä on oikeus peruuttaa

Käytättehän viitenumeroa maksaessanne, vain näin varmistamme, että maksu kohdistuu oikealle laskulle.

Tampereen Sisu on ottanut käyttöön 27.11.2019 Visman maksuvalvontapalvelun.
Muutos koskee kaikkia 27.11. alkaen myClubin kautta laskutettavia maksuja.
myClubissa tehdyt laskut ohjautuvat automaattisesti Visman maksuvalvontajärjestelmään. Visma hoitaa maksuvalvonnan, mahdolliset maksumuistutukset ja tarvittaessa perintätoimet seuran puolesta.
Laskut luodaan ja lähetetään edelleen seuran toimesta.

Mikäli haluat lisää maksuaikaa laskuille, ole yhteydessä seuran laskutukseen (laskutus@tampereensisu.fi) ennen laskun erääntymistä.
Kun lasku on erääntynyt, tulee maksusuunnitelmasta sopia Visman kanssa. Maksukehotuksen saatuasi sinun tulee hoitaa laskutukseen liittyvät asiat suoraan Visman kanssa: 02 4808 8020 tai fsf.asiakaspalvelu@visma.com.


Yhteystiedot:
harrasteliikunta@tampereensisu.fi
Fanny Juvonen | 040 6824813 | fanny.juvonen@tampereensisu.fi