Lasten harrasteryhmien maksut

(hinnat sisältävät vakuutuksen ja seuran jäsenmaksun)

Jokaiselle kaudelle (kevät-/syys-/kesäkausi) tulee ilmoittautua erikseen ilmoittautumisjärjestelmän kautta.

Hinnasto 2019

1 x 45min/vk   155€/kausi

1 x 60min/vk   185€/kausi

1 x 75min/vk   200€/kausi

2 x 45min/vk   240€/kausi

2 x 60min/vk   270€/kausi

2 x 75min/vk   285€/kausi

Soveltava  voimistelu 1 x 60 min/vk 155 €/kausi
Soveltava rytminen voimistelu 90 min/vk 185 €/kausi

Aikuinen-lapsi peuhatunti 1 x 60min/vk   120€/lapsi/kausi

Aikuinen-lapsi peuhatunneilla mahdollisuus käydä myös kertamaksulla 6€/lapsi 

Ilmoittaudu jokaiseen ryhmää erikseen. Jos ilmoittaudut useampaan kuin yhteen ryhmään, ota yhteyttä laskutukseen, harrasteliikunta@tampereensisu.fi. Korjaamme laskut hinnaston mukaisiksi.  Mikäli ilmoittaudut useampaan kuin kahteen ryhmään, ota yhteyttä laskutukseen sopiaksesi hinnasta.

MyClubin rekisteröitymis- ja ilmoittautumisohjeet löydät täältä.

Olethan tutustunut peruutusehtoihimme?

Hinnat sisältävät tapaturmavakuutuksen ja seuran jäsenmaksun.

Laskun saat ilmoittautuessasi ilmoitusjärjestelmän kautta. Lasku tulee ilmoitusjärjestelmässä antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Saat haettua laskun tiedot myös ilmoittautumisjärjestelmän kautta kirjautumalla sisään. Suosittelemme viikkokatsauksen hyväksymistä, jolloin laskujen ajankohtaiset tiedot tulevat viikottain sähköpostiin. Asiakkaan velvollisuus on huolehtia, että laskutustiedot ovat oikein ilmoittautumisjärjestelmässä.

Annamme tyytyväisyystakuun ryhmistämme ensimmäistä kertaa toimintaamme mukaan tuleville. Jos et ole tyytyväinen toimintaamme, voit kahden kerran jälkeen vielä perua osallistumisen ilman maksua. Lasku on aiheellinen vasta kahden harjoituskerran jälkeen.

Huom! Ryhmiin ilmoittaudutaan ilmoittautumisjärjestelmän kautta myös kokeilukerralle.

Peruutus pitää tehdä  kolme päivää (3) ennen kolmatta treenikertaa. Peruutustiedot: 

lapsen nimi, harrastuskeskus, ryhmän nimi ja päivä (esim. Esko Esimerkki, Ikuri, taito 1, perjantai klo 16.30-17.30 )

tulee ilmoittaa osoitteeseen: harrasteliikunta@tampereensisu.fi.

Lasku tulee maksaa ellei osallistumistaan peru peruutusehtojen mukaisesti. Pelkkä tunneilta poisjääminen, soitto tai ohjaajalle ilmoittaminen ei riitä peruutukseksi!

Maksua ei palauteta kesken kauden lopettaneille, poikkeuksena loukkaantuminen ja paikkakunnalta muutto. Loukkaantumisesta johtuva poissaolo sovitaan erikseen Sisun  laskutuksen kanssa (laskutus@tampereensisu.fi). Satunnaisia poissaoloja ei hyvitetä eikä niitä voi korvata toisessa ryhmässä. Juhlapyhien ja hallilla olevien tapahtumien takia peruttuja treenejä seura ei ole velvollinen korvaamaan. Jos peruminen johtuu Sisun omasta toiminnasta, korvaamme sen myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Käytättehän viitenumeroa maksaessanne, vain näin varmistamme, että maksu kohdistuu oikealle laskulle. Paperilaskusta veloitamme viisi (5) €. Paperilasku tulee pyytää erikseen Sisun laskutuksesta (laskutus@tampereensisu.fi). Jokaisesta maksumuistutuksesta veloitamme viisi (5) €. Maksumuistutus tulee laskulle 14pv eräpäivästä, perintään lasku lähetetään 28pv eräpäivästä. Otathan viipymättä yhteyttä Sisun laskutukseen (laskutus@tampereensisu.fi), mikäli ette pysty suoriutumaan laskusta annettuun eräpäivään mennessä.

Otamme vastaan myös Smartum-liikuntaseteleitä sekä Smartum-onlinemaksuja. Smartum-liikuntasetelit voit toimittaa nimelläsi varustettuina (ja kirjekuoressa) Ikurin liikuntahalliin Sisun toimistoon tai Sisun postilaatikkoon. Sisu-hallilla voit toimittaa setelit antamalla ne ryhmän ohjaajalle. Maksaessasi Smartum-onlinemaksuna, toimitathan maksustasi saamasi kuitin laskutuksen sähköpostiin (laskutus@tampereensisu.fi).


Yhteystiedot:
harrasteliikunta@tampereensisu.fi
Fanny Juvonen | 040 6824813 | fanny.juvonen@tampereensisu.fi