Harjoitusmaksut syksyllä 2017

(hinnat sisältävät vakuutuksen ja seuran jäsenmaksun)

Jokaiselle kaudelle (kevät/syyskausi) tulee ilmoittautua erikseen järjestelmän kautta.

 

Alkeisryhmä (60 min) 175 € / kausi (2x60min 289 €)

Edistyneet (75 min) 200€ / kausi (2x75min 331,5 € €)

Taitoryhmät (2x6omin) 255 € / kausi

Jatkoryhmä (60 min) 180 € / kausi

Lapsi-vanhempi –temppuilu (45 min) 145 € / kausi

Minit (45 min) 145 €/kausi

Trampoliiniryhmät (45 min) 155 € / kausi

Freegym (60 min)  155 €

Freegym (90 min) 205 €

 

Laskun saat ilmoittautuessasi sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Lasku tulee ilmoitusjärjestelmässä antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Saat haettua laskun tiedot myös ilmoittautumisjärjestelmän kautta kirjautumalla sisään harrastajan tunnuksilla.

Annamme tyytyväisyystakuun ryhmistämme ensimmäistä kertaa toimintaamme mukaan tuleville. Jos et ole tyytyväinen toimintaamme, voit kahden kerran jälkeen vielä perua osallistumisen ilman maksua. Lasku on aiheellinen vasta kahden harjoituskerran jälkeen. Kesken kautta tulevat uudet jäsenet voivat kokeilla kerran maksutta.

Peruutus pitää tehdä ennen kolmatta kertaa ilmoittamalla Sisun toimistoon (janina.soimaniemi@tampereensisu.fi tai toimisto@tampereensisu.fi).
Lasku pitää maksaa ellei osallistumistaan peru. Pelkkä tunneilta poisjääminen ei riitä peruutukseksi! Maksua ei palauteta kesken kauden lopettaneille, poikkeuksena loukkaantuminen ja paikkakunnalta muutto. Käytättehän viitenumeroa maksaessanne, vain näin varmistamme, että maksu kohdistuu oikealle laskulle.

Paperilaskusta veloitamme viisi (5) euroa. Maksumuistutuksesta veloitamme kymmenen (5) euroa. Juhlapyhien ja harjoituspaikoissa olevien tapahtumien takia peruttuja treenejä ei korvata. Jos peruminen johtuu Sisun omasta toiminnasta, korvaamme sen myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Muistakaa myös käydä poistamassa lapsi mahdollisilta jonotuspaikoilta, ellette ole valmiita vastaanottamaan paikkaa, jos sellainen vapautuu.