NTV

Hinnat 2023

MTV

Hinnat 2023

JV

Hinnat 2023

RV

Hinnat 2023

KA

Hinnat 2023

Soveltava RV

Hinnat 2023

Harrastekilpa

Hinnat 2023

Alennukset ja laskutusehdot

ALENNUKSET

Sisaralennus ensimmäisestä sisaruksesta -15%, toisesta lapsesta -25%
Oikeudesta sisarusalennukseen tulee ilmoittaa sähköpostitse heti sisaren aloittaessa kilparyhmässä osoitteeseen laskutus@tampereensisu.fi. Sisarusalennuksia ei myönnetä takautuvasti. Sisarusalennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin eikä se koske oheisharjoitteluryhmiä.

Alennus kahteen kilpalajiin osallistuvalle: edullisemmasta lajista -40%

Harjoitusmaksuihin on haettavissa seuran tukea. Tuen myöntämisessä painotetaan perheen maksukykyä sekä urheilullista menestystä. Haku julkaistaan kaksi kertaa vuodessa, tammikuussa sekä elokuussa. 

 

KILPAILUMATKAT, LEIRIT JA TUOMARIKULUT 

Telinevoimistelussa kilpailuiden ja leirien valmentajamaksu on kotimaan kilpailuiden osalta 18 € ja leirien sekä ulkomaan kisojen osalta 58 €.
Muissa lajeissa valmentajaosuudet laskutetaan toteutuneiden kulujen mukaan. 

Tuomarikulut- ja sakot laskutetaan toteutuneen mukaan kilpailuun osallistuneilta voimistelijoilta. 

Harrastekilparyhmät laskutetaan kausittain ja kausia on vuodessa kolme: kevät-, kesä- ja syyskausi. Harjoitusmaksu on jaettu tasaisesti koko vuodelle vaikka kaudet olisivatkin eri mittaisia.
Kilparyhmien laskutusjakso on kaksi kuukautta ja laskutus tapahtuu ennen seuraavan jakson alkua. Harjoitusmaksu on vuosimaksu, joka on jaettu tasaisesti koko vuodelle vaikka laskutusjaksoittain treenimäärät olisivatkin erilaisia.


PERUUTUSEHDOT
Harraste- ja harrastekilparyhmät: harrastepaikan peruuttamisesta tulee ilmoittaa kirjallisesti laskutus@tampereensisu.fi
Jälkikäteen ilmoitettuja peruutuksia ei hyvitetä.
Sairastapauksissa hyvitämme vain täydet kalenterikuukaudet sairaslomatodistusta vastaan.

Kilparyhmät: kilparyhmäpaikan peruuttamisesta tulee ilmoittaa oman ryhmän / joukkueen vastuuvalmentajalle tai lajivastaavalle sekä laskutukseen laskutus@tampereensisu.fi
Mikäli peruutus tehdään kesken laskutusjakson, hyvitetään vain jäljellä olevat täydet kalenterikuukaudet. Jälkikäteen ilmoitettuja peruutuksia ei hyvitetä.
Sairastapauksissa hyvitämme vain täydet kalenterikuukaudet sairaslomatodistusta vastaan.

Force Majeure ja muut ehdot: Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, Force Majeure, tai Tampereen Sisu ry:stä riippumaton este järjestää harjoituksia tai kilpailutapahtumia, ei maksettuja harjoitus- ja osallistumismaksuja palauteta. Pakottavista syistä Tampereen Sisu ry:llä on oikeus peruuttaa harjoitukset ja tapahtumat tai siirtää ne myöhempään ajankohtaan