Kilpailuinfo

Tämä on Aerobic Cup 1 kilpailun infokirje, josta löydät kaiken tärkeän tiedon. Huolehdithan, että kaikki seuran valmentajat, huoltajat, kilpailijat ja kannustusjoukot saavat kaiken tarvittavan tiedon. Tuomareille lähetetään oma infokirje.

Kaikki kilpailuun liittyvät aikataulut ja infot päivitetään kisasivuille ja kisanettiin.

Tarkasta myös tapahtuman facebook ja instagram sivut!

Paikka             Vuores-talo, Rautiolanrinne 2, 33870 Tampere

Pysäköinti      Vuores-talon parkkipaikka sekä tienvarsipysäköinti

Sisäänkäynti  Liikuntahallin ovesta, parkkipaikan sisäkulmassa. Seuraathan opasteita.

Aikataulut Löydät päivitetyt aikataulut täältä.

Suoritusjärjestys

Arvotaan ilmoittautumisen päätyttyä ja löytyy kisanetistä. Mikäli huomaat virheen suoritusjärjestyksessä, otathan välittömästi yhteyttä kilpailunjohtajaan, Maaret Koskinen | 0504411204 | kilpa-aerobic@tampereensisu.fi

Jos seuroille tulee peruutuksia, ilmoitetaan ne välittömästi mutta kuitenkin 15.3. mennessäkilpa-aerobic@tampereensisu.fi. Tämän jälkeen peruutukset tulee hoitaa osallistumisen varmistamisen yhteydessä kisainfoon (suoritusjärjestyksistä yliviivataan poisjääneet kilpailijat). Ilmoittautumisten yhteydessä seuran yhteyshenkilölle annetaan viimeisin päivitetty versio suoritusjärjestyksestä. Suoritusjärjestyksiä löytyy myös hallin seiniltä, nämä suoritusjärjestykset pidetään ajan tasalla koko kilpailupäivän ajan. Kilpailussa sarjat menevät lomittain, paitsi lauantaina SEN IW luokka. Jos suoritusjärjestykseen tulee poisjääntejä, tulee tällöin toiseen sarjaan kaksi suoritusta peräkkäin.

Ilmoittautuminen ja kisainfo

Kilpailupaikalle saavuttua tulee jokaisen seuran yhteyshenkilön ilmoittautua kisainfossa, jossa tarkistetaan maksetut kilpailu- ja ruokailumaksut. Tarkistamme laskujen tilan kisaviikolla. Pyydettäessä ota mukaan kuitti maksetuista kilpailu- ja ruokailumaksuista.

Yhteyshenkilö saa infosta mukaan sekä lauantain että sunnuntain kisapassit sekä ruokaliput. Kisapassilla pääsee kulkemaan pukuhuoneisiin ja kilpailijoiden katsomoon. Pääkatsomon paikat on varattu ensisijaisesti pääsylipun maksaneille!

Kisainfo on auki lauantaina ja sunnuntaina alkaen klo 8.00. Kisainfo sijaitsee Vuorestalon aulassa.

Osallistumismaksut

Seuroille on lähetetään laskutuksen yhteyshenkilölle sähköpostiin laskut (osallistumismaksut ja ruokailut) ilmoittautumisen päätyttyä. Vain yksi maksusuoritus yhdestä seurasta! Osallistumismaksuja ja ruokamaksuja ei palauteta. Peruutusehdot löytyvät kilpailukutsusta. Mikäli laskussa on jotakin epäselvyyttä, ota yhteyttä laskutukseen, laskutus@tampereensisu.fi

Kilpailulisenssit ja vakuutukset

Järjestäjä ei ole vakuuttanut kilpailijoita. Jokaisella kilpailuun osallistuvalla tulee olla liiton kilpailulisenssi sekä vakuutuksettomassa lisenssin haltijalla oma urheilu- ja kilpailutoiminnan korvaava vakuutus. Tarkistathan ajoissa, että seurasi urheilijoiden vakuutukset ovat kunnossa. Vakuutustodistuksia ei tarkisteta järjestäjän toimesta.

Säännöt         

FIG Code of points 2017-2020 sekä kansalliset säännöt 2017-2020 (päivitys 12/2017). 

http://www.voimistelu.fi/fi/Voimistelu/Kilpa-aerobic/Kilpailu/S%C3%A4%C3%A4nn%C3%B6t

Ruokailu         

Kilpailupaikalla on järjestetty ruokailu. Ennakkoon tilattuja ruokailuita varten saatte ruokaliput ilmoittautumisen yhteydessä kisainfosta. Kilpailuhallissa on kahvio ja lähistöllä kauppa.

Ruoka, la 21.2. klo 11–14

-broileripastavuoka

-kasvisrisotto (G)

-tuoresalaatti, kastike

-pehmeä leipä, levite

-maito, vesi

Ruoka, su 22.2.klo 11–14

-lihapullat, perunasose, kastike

-kasvispyörykät (G)

-tuoresalaatti, kastike

-pehmeä leipä, levite

-maito, vesi

Vain lounastilauksen yhteydessä merkityt erityisruokavaliot huomioidaan.

Pukuhuoneet ja WC-tilat

Pukuhuoneet löytyvät sisään tultaessa vasemmalta käytävältä. Pukuhuoneet on merkitty seuroittain oviin. Toivomme, että jokainen seura pitää pukuhuoneet siisteinä, roskat roskikseen jne. Mikäli pukuhuonetiloihin joudutaan tekemään ylimääräinen siivous, laskuttaa järjestäjä kustannukset kaikilta pukuhuonetta käyttäneiltä seuroilta.

Lakkaa ei saa suihkuttaa missään muualla kuin ulkona sekä WC- ja suihkutiloissa. Liiallinen lakkasumu saattaa aiheuttaa aiheettoman palohälytyksen!

Järjestävä seura ottaa talteen löytötavarat, joita voi kilpailuiden jälkeen kysellä osoitteesta kilpa-aerobic@tampereensisu.fi.

Ensiapu           

Kilpailujen aikana paikalla on ensiapu. Ensiapupiste sijaitsee kilpailualueen välittömässä läheisyydessä ja siellä hoidetaan vain Aerobic Cup 1 -kilpailussa sattuneet tapaturmat ja vammat. Seurat huolehtivat itse vanhoihin vammoihin tarvittavat kylmäpussit, urheiluteipit ym.

Musiikit          

Kilpailumusiikit tulee lisätä kisanettiin 8.3. mennessä. Tämä jälkeen tehdessäsi välttämättömiä muutoksia kisanettiin, ilmoita siitä kilpailunjohtajalle 0504411204 (whatsapp viesti / tekstiviesti asiasta riittää). Muutoin emme pysty huomioimaan muutosta kilpailussa.

Kilpailuohjelmien varamusiikit tulee olla seuroilla mukana joko CD-levyllä tai muistitikulla.

Harjoitukset 

Harjoittelu on vapaaehtoinen kilpailijoille. Harjoitusajat on jaettu sarjoittain ja blokeittain. Harjoitusajat löytyvät aikataulusta.

Lämmittely ja odotusalue

Lämmittelytilana toimii väliverholla erotettu lohko hallista. Lämmittelytilaa on rajoitetusti, joten lämmittelytilassa saa olla vain lämmittelevät urheilijat ja heidän valmentajansa! Lämmittelytilassa toivotaan maltillista äänenkäyttöä. Valmentaja voi seurata urheilijan suoritusta ulostulonurkkauksesta. Tuomarialueella saa kulkea vain tuomarit ja toimitsijat. Tuomarialueella ja sen välittömässä läheisyydessä huutaminen ja metelöinti on ehdottomasti kiellettyä!

Kilpailualue    

Kilpailualueen koko on 7×7 ja 10×10 metriä. Kilpailualue on rajattu 5 cm leveällä teipillä. Lattia on kilpa-aerobicin virallinen kilpailualusta Gymnova.

Kilpailualueelle tulo ja poistuminen

Kilpailualueelle tullaan kuuluttajan kutsuessa odotusalueelta katsomosta katsottuna salin oikeasta takanurkasta. Kilpailualueelta poistutaan katsomosta katsottuna kilpailualueen vasemmasta etunurkasta.

Palkintojenjako

Lauantaina kaikkien sarjojen palkintojenjako on kilpailupäivän päätteeksi.  Sunnuntaina 2lk palkintojenjako on ensimmäisellä tauolla. Jokainen 2.luokan joukkue palkitaan. Muiden luokkien palkintojenjako on kilpailupäivän päätteeksi.

Palkintojenjakojärjestys:

Lauantai

·      ND IW, ND TR, ND GR

·      AG1 IW, AG1 IM, AG1 TR, AG1 GR

·      AG2 IW, AG2 TR, AG2 GR

·      SEN IW, SEN TR, SEN GR

Sunnuntai

·      2lk joukkueet (kaikki joukkueet)

·      3lk IW, 3lk joukkue

·      4lk IW, 4lk joukkue

·      5lk IW, 5lk joukkue

·      6lk IW, 6lk joukkue

·      AD 12-17v, AD yli 18v

 

Tuomarit        Tuomareille lähetetään erillinen infokirje.

Pääsyliput      Pääsylippujen hinnat löytyvät yleisön infosivulta.

Tulokset        Tulokset löytyvät kilpailun aikana ja sen jälkeen Sport Event System tulospalvelusta.

Tiedustelut    

Kilpailujen johtaja ja tuomarit | Maaret Koskinen | kilpa-aerobic@tampereensisu.fi | 0504411204 (kokeile whatsapp viestiä, jos et saa heti puhelimitse yhteyttä)

Osallistumis- ja ruokailumaksut | laskutus@tampereensisu.fi

Videointi ja valokuvaus

Saamme hienoa näkyvyyttä, kun Aamulehti tulee kuvaamaan Aerobic Cup 1 kilpailut suoraan live-lähetykseen.

Muiden kuin Aamulehden kuvaajan ottamia videoita ei saa jakaa sosiaalisessa mediassa, sillä Aamulehdellä on videointiin yksinoikeus. Otattehan tämän huomioon, ja muistuttelette urheilijoita, valmentajia, huoltajia asiasta. Lyhyitä videopätkiä tunnelmasta/kisapäivän kulusta sallitaan seurojen omilla some-kanavilla.

Linkki lähetykseen julkaistaan kisa-aamuna.

Lisäksi paikalla on molempina päivinä ammattivalokuvaaja, jonka ottamia valokuvia julkaistaan mm. seuramme some-kanavilla. Kuvia saa jakaa/käyttää omilla henkilökohtaisilla some-tileillä mainitsemalla kuvaajan: instagram @tanninena, muut kanavat Anna Tanninen.
Kuvia ei saa käyttää muuhun kuin voimistelijoiden henkilökohtaiseen käyttöön sosiaalisessa mediassa, eikä kuvia saa muokata. Mikäli haluat lunastaa kuvia muuhun käyttöön (mainontaan, painotuotteisiin / täysikokoisia kuvatiedostoja ym.), ota yhteyttä: anna.tanninen@tampereensisu.fi


Kuvia päivitetään kisaviikonlopun aikana ja jälkeen tänne:

KA CUP 1 KUVIA (linkki julkaistaan viimeistään kisa-aamuna)

Osallistumalla kilpailuihin, hyväksyt Aamulehden videolähetyksen sekä valokuvien julkaisemisen kuvagalleriassa, Tampereen Sisun sosiaalisessa mediassa ja mainonnassa sekä valokuvaajan omilla sosiaalisen median kanavilla.