jkökljöjk

Pidätkö vauhdikkaasta liikunnasta, haluat oppia uusia temppuja, tutustua uusiin kavereihin ja voimistella menevän musiikin tahtiin? Silloin kilpa-aerobic on juuri sinun lajisi.

Kilpa-aerobicin avoimissa lasten ryhmissä pääsee tutustumaan vauhdikkaaseen ja energiseen lajiin. Lajissa harjoitellaan voimistelun perusasioita, lajin vaikeusliikkeitä, tanssillisia käsi- ja jalkaliikkeitä sekä akrobatialiikkeitä. Kilpa-aerobic sopii sekä tytöille että pojille.  Seuran voimistelijan polulla on mahdollista edetä harrasteryhmästä esivalmennusryhmän kautta kilparyhmiin. Kilparyhmissä lajissa voi halutessaan kilpailla yksilö-, joukkue- ja ryhmäsarjassa.

Kilpa-aerobicin harrasteryhmä Sisubic sekä lattialajien esivalmennusryhmä ovat avoimia kaikille hauskasta temppuilusta ja vauhdikkaasta lajista kiinnostuneille pojille ja tytöille. Ryhmään osallistuaksesi ei tarvitse olla aiempaa kokemusta voimistelusta. Ryhmien ikähaitarit ovat suuntaa antavia, joten esimerkiksi sisarusparit voivat hyvin osallistua samaan ryhmään. Harrasteryhmästä ja lattialajien yhteisestä esivalmennusryhmästä on mahdollista edetä kilpa-aerobicin lajikohtaiseen esivalmennusryhmään Sisu Team kids tai valmennusryhmään Sisu Team Minit.

Harrasteryhmäryhmä Sisubic harjoittelee Leinolan Sisu-hallilla. Lattialajien esivalmennusryhmä ja Kilpa-aerobicin lajikohtainen esivalmennusryhmä Sisu Team Kids harjoittelevat Ikurin liikuntahallilla.

Kilpa-aerobicin Sisu Team Kids esivalmennusryhmä

Harjoitukset:

Ikurin liikuntahallilla 

maanantaisin klo 17-18:30

keskiviikkoisin klo 16:30-18

Keväällä 2024:

maanantaisin klo 17:30-19:00

keskiviikkoisin klo 18:00-19:30

Ryhmästä on mahdollisuus edetä kilpa-aerobicin valmennusryhmiin.

Vastuuvalmentaja:

Ilona Riskumäki

 

 

Lattialajien yhteinen esivalmennusryhmä

Kilpa-aerobiciin ja voimistelun maailmaan pääsee tutustumaan kaikille avoimessa lattialajien esivalmennusryhmässä, joka on suunnattu 4-7 -vuotiaille tytöille ja pojille. Lattialajien esivalmennusryhmässä harjoitellaan monipuolisesti motorisia perusliikuntataitoja, voimistelun perustaitoja sekä lajitaitojen alkeita. Harjoittelussa otetaan huomioon kasvavan lapsen herkkyyskaudet ja jokaisen lapsen yksilölliset valmiudet. Esivalmennuksesta on mahdollista iän ja taitotason karttuessa edetä kilpa-aerobicin, rytmisen voimistelun tai joukkuevoimistelun valmennusryhmiin.

Harjoitukset:

Ikurin liikuntahallilla 

maanantaisin klo 16:45-18

torstaisin klo 18-19

Ryhmän valmennuksessa on mukana valmentajia kaikista seuran lattialajeista:

Ilona Riskumäki, Kilpa-aerobic

Jouki Tikkanen, Rytminen voimistelu

Siiri Puuska, Joukkuevoimistelu

Harrasteryhmä Sisubic 6-9v Leinolassa

Kilpa-aerobicin harrasteryhmä Sisubic 6-9v harjoittelee maanantaisin Leinolan sisu-hallilla klo 17:45-18:45.

Harrasteliikunnan yhteystiedot

040 6824813

Toimisto: Tesomankatu 33
33310 Tampere

Email harrasteliikunta@tampereensisu.fi

Kilpa-aerobicin yhteystiedot

Lajivastaava
Maaret Koskinen