Harjoitusmaksut syksyllä 2017

Kirput 1x/vko (90min) 200e

Kirput 2x/vko (90min+60min)  325e

Minit-harraste 1x/vko (90min) 200e

Minit-harraste 2x/vko (90min+60min) 325e

Junnut-harraste (75min)  190e

Sennut-harraste alkeis (90min) 200e

Sennut-harraste jatko (90min) 200e

 

Harjoitusmaksut sisältävät vakuutuksen ja seuran jäsenmaksun.

Laskun saat ilmoittautuessasi ilmoitusjärjestelmän kautta. Lasku tulee ilmoitusjärjestelmässä antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Saat haettua laskun tiedot myös ilmoittautumisjärjestelmän kautta kirjautumalla sisään.

Annamme tyytyväisyystakuun ryhmistämme ensimmäistä kertaa toimintaamme mukaan tuleville. Jos et ole tyytyväinen toimintaamme, voit kahden kerran jälkeen vielä perua osallistumisen ilman maksua. Laskun eräpäivä on vasta kahden harjoituskerran jälkeen. Kesken kauden mukaan tulevat voivat kokeilla kerran maksutta.

Peruutus pitää tehdä ennen kolmatta kertaa järjestelmän kautta. Lasku pitää maksaa ellei osallistumistaan peru. Pelkkä tunneilta poisjääminen ei riitä peruutukseksi! Maksua ei palauteta kesken kauden lopettaneille, poikkeuksena loukkaantuminen ja paikkakunnalta muutto. Loukkaantumisesta johtuva poissaolo sovitaan erikseen Sisun  kanssa. Satunnaisia poissaoloja ei hyvitetä eikä niitä voi korvata toisessa ryhmässä. Juhlapyhien ja hallilla olevien tapahtumien takia peruttuja treenejä ei korvata. Jos peruminen johtuu Sisun omasta toiminnasta, korvaamme sen myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Käytättehän viitenumeroa maksaessanne, vain näin varmistamme, että maksu kohdistuu oikealle laskulle. Paperilaskusta veloitamme viisi (5) €. Maksumuistutuksesta veloitamme kymmenen (5) €.

Otamme vastaan myös smartum-liikuntaseteleitä. Smartum-liikuntasetelit voit toimittaa nimelläsi varustettuina (ja kirjekuoressa) Ikurin liikuntahalliin Sisun toimistoon, tai Sisun postilaatikkoon.