Aerobic MV-19.jpg

Lasten harjoitusajat | Aikuisten harjoitusajat 

Ohjeita lasten harrasteryhmille | Ohjeita aikuisten harrasteryhmille

Lasten harjoitusmaksut | Aikuisten harjoitusmaksut

Ilmoittautuminen harrasteryhmiin 

 

Tampereen Sisun kilpa-aerobicin harrasteryhmissä pääset harrastamaan lajia iästä ja harrastustausta riippumatta. Harrasteryhmiä lisätään kysynnän mukaan. Ensimmäiset harrasteryhmät pyritään aloittamaan syksyllä 2017.

Harrasteryhmässä harrastetaan kilpa-aerobicia ilman paineita kilpailuun osallistumisesta. Harjoitukset ovat 1-2x/vko ja niissä harjoitellaan perusliikuntataitojen lisäksi kilpa-aerobicin lajitekniikkaa sekä akrobatiaa. Harjoituksissa kehittyvät voima, liikkuvuus, nopeus ja ketteryys. Harrasteryhmistä on mahdollisuus oman motivaation ja taitotason kasvaessa siirtyä Kilpa- tai Elite-ryhmään.

 

2-5v Minit

Minit harjoittelevat liikunnallisia perustaitoja sekaryhmässä eli tytöt ja pojat yhdessä. Mineissä harjoittelu on lapsen tahtiin etenevää leikinomaista toimintaa, jossa tarjotaan liikunnan iloa ja onnistumisen elämyksiä. Tavoitteena on tukea lasten liikunnallista kehitystä ja antaa lapsille kokemuksia omasta kehostaan ja sen toiminnasta. Tunneilla tutustutaan erilaisiin telineisiin ja opetellaan voimistelun alkeisliikkeitä osallistujien iän ja taitotasojen mukaan. Lisäksi tunneilla opetellaan toimimaan ryhmässä, noudattamaan sääntöjä sekä muita sosiaalisia taitoja. Voimistelusta lapsi saa valmiudet liikunnalliseen elämäntapaan ja hyvät edellytykset muille urheilulajeille. Minit toimivat esivalmennusryhmänä kaikille seuramme voimistelulajeille. Harjoituksen kesto on 45 min.

 

5-8v Kilpa-aerobicin alkeet

Alkeisryhmä on tarkoitettu sekä uusille harrastajille että Minit-ryhmistä siirtyville lapsille. Monipuolinen harjoitustunti sisältää kilpa-aerobicin alkeisliikkeiden lisäksi erilaisia notkeus-, voima- ja ketteryys-, ja akrobatiaharjoitteita sekä liikuntaleikkejä. Tunneilla opetellaan liikunnan perustaitoja edeten lapsen taitojen mukaan. Tunnit myös auttavat lapsia keskittymään, noudattamaan sääntöjä ja toimimaan ryhmässä muut huomioonottaen. Harjoituksen kesto on 90 min. Alkeisryhmässä voit harjoitella 1-2x/vko. Voit valita MyClub ilmoittautumisjärjestelmästä joko 1x/vko harjoitusmahdollisuuden tai 2x/vko. Ryhmästä on mahdollisuus edetä taitojen karttuessa kilparyhmään.

 

Sennut-harraste alkeet

Sennut alkeisryhmä on tarkoitettu yli 16 vuotiaille, joilla ei ole aikaisempaa taustaa kilpa-aerobicista tai voimistelusta. Ryhmään voit tulla riippumatta siitä mikä on liikuntataustasi. Ryhmässä aloitetaan perusvoimistelutaidoista ja edetään pikkuhiljaa ryhmän taitojen mukaan vaikeampiin lajitekniikoihin. Harjoitukset ovat 1x/vko 1,5h kerrallaan.

Sennut-harraste jatko

Sennut jatkoryhmä on tarkoitettu yli 16 vuotiaille, joilla on aikaisempaa taustaa voimistelusta tai kilpa-aerobicista. Osaat siis jo kuperkeikan ja punnerruskin on tuttu liike. Ryhmässä vahvistetaan ja herätetään henkiin perusvoimistelutaidot, harjoitellaan kilpa-aerobicin lajiliikkeitä oman tason mukaisesti sekä tutustutaan akrobatiaan. Harjoitukset ovat 1x/vko 1,5h kerrallaan.

Keväällä 2018 tarjolla yksi aikuisten kilpa-aerobicin harrasteryhmä. Ryhmä soveltuu sekä alkeis- että jatkotasoisille harrastajille. Harjoitteet suunnitellaan siten että jokaisella on mahdollisuus tehdä liikkeet oman tason mukaisesti.