Aerobic MV-19.jpg

Harjoitusajat   Ohjeita harrasteryhmille   Ilmoittautuminen harrasteryhmiin   Harrasteryhmien maksut

Tampereen Sisun kilpa-aerobicin harrasteryhmissä pääset harrastamaan lajia iästä ja harrastustausta riippumatta. Harrasteryhmiä lisätään kysynnän mukaan. Ensimmäiset harrasteryhmät pyritään aloittamaan syksyllä 2017.

Harrasteryhmässä harrastetaan kilpa-aerobicia ilman paineita kilpailuun osallistumisesta. Harjoitukset ovat 1-2x/vko ja niissä harjoitellaan perusliikuntataitojen lisäksi kilpa-aerobicin lajitekniikkaa sekä akrobatiaa. Harjoituksissa kehittyvät voima, liikkuvuus, nopeus ja ketteryys. Harrasteryhmistä on mahdollisuus oman motivaation ja taitotason kasvaessa siirtyä Kilpa- tai Elite-ryhmään.

 

5-7v Kirput

Kirput harjoittelevat 1-2x/vko 1-1,5h kerrallaan. Voit valita MyClub ilmoittautumisjärjestelmästä joko 1x/vko harjoitusmahdollisuuden tai 2x/vko. Ryhmästä on mahdollisuus edetä taitojen karttuessa Minit-kilpa tai ND Elite-ryhmään.

 

8-11v Minit-harraste

Minit-harraste ryhmä harjoittelee 1-2x/vko 1-1,5h kerrallaan. Voit valita MyClub ilmoittautumisjärjestelmästä joko 1x/vko harjoitusmahdollisuuden tai 2x/vko. Ryhmästä on mahdollisuus edetä taitojen karttuessa Kilpa tai Elite-ryhmiin.

 

12-15v Junnut-harraste

Junnut-harraste ryhmä harjoittelee 1x/vko 75min kerrallaan. Ryhmästä on mahdollisuus edetä taitojen karttuessa Kilpa tai Elite-ryhmiin.

 

Sennut-harraste alkeet

Sennut alkeisryhmä on tarkoitettu yli 16 vuotiaille, joilla ei ole aikaisempaa taustaa kilpa-aerobicista tai voimistelusta. Ryhmään voit tulla riippumatta siitä mikä on liikuntataustasi. Ryhmässä aloitetaan perusvoimistelutaidoista ja edetään pikkuhiljaa ryhmän taitojen mukaan vaikeampiin lajitekniikoihin. Harjoitukset ovat 1x/vko 1,5h kerrallaan.

 

Sennut-harraste jatko

Sennut jatkoryhmä on tarkoitettu yli 16 vuotiaille, joilla on aikaisempaa taustaa voimistelusta tai kilpa-aerobicista. Osaat siis jo kuperkeikan ja punnerruskin on tuttu liike. Ryhmässä vahvistetaan ja herätetään henkiin perusvoimistelutaidot, harjoitellaan kilpa-aerobicin lajiliikkeitä oman tason mukaisesti sekä tutustutaan akrobatiaan. Harjoitukset ovat 1x/vko 1,5h kerrallaan.