Rytmisen voimistelun esivalmennusryhmämme toimivat Ikurin liikuntahallilla. Esivalmennusryhmissä harjoitellaan voimistelutaitoja kehittäen liikkuvuutta, voimaa, nopeutta ja ketteryyttä. Harjoittelussa otetaan huomioon myös kasvavan lapsen herkkyyskaudet. Perusvoimistelutaitojen karttuessa tutustutaan joukkuevoimistelun ja rytmisen voimistelun lajiliikkeisiin.

Esivalmennuksen tavoitteena on valmistaa voimistelijat etenemään Suomen Voimisteluliiton urapolun mukaisesti kohti huippuvaihetta lapsuus- ja valintavaiheiden kautta. Näistä ryhmistä on mahdollista iän ja taitotason kasvaessa siirtyä joukkue- tai rytmisen voimistelun valmennusryhmiin.

Mikäli kiinnostuit esivalmennusryhmien toiminnasta, voit tulla harjoituksiin maksuttomalle tutustumiskäynnille – sovithan tutustumiskäynnistä valmentajan kanssa, yhteystiedot löydät sivun alaosasta.

Ikurin esivalmennusryhmät

Ryhmä on tarkoitettu tavoitteellisesta harjoittelusta kiinnostuneille voimistelijoille. Ryhmästä on mahdollisuus edetä rytmisen voimistelun ja joukkuevoimistelun valmennusryhmiin.

HUOM!

Täydenmme ryhmiä jatkuvasti, joten ota rohkeasti yhteyttä ja sovi ilmainen kokeilukerta!

Tesomankatu 33
33310 Tampere

Valmennus: 
joukitoukka@gmail.com

Laskutus: 
laskutus@tampereensisu.fi